ALL about sex (vprašalnik :D)

lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
ALL about sex (vprašalnik :D) 15.4.2013 15:09
en vprašalnik da bomo usi vse vedl Wink

PUNCE:
kukrat na tedn/ mesec si jo rajcate?
s čim? (prstki, ob blazino, vibrator...)
kuk cajta traja orgazem?
vaši občutki pri orgazmu?
koj blo k ste prvič?
važa najljubša poza?
kaj vm najbl paše? (lizanje, da vm jo liže in tiši prstke...)

FANTJE:
kaj vm najbl paše?
kuk mate dougga?
najljubša poza?
vm je bl ušeč da vm ga punca drka al fafa?
koj blo k ste prvič?
legendary • Od: 2.11.2012 • Prispevkov: 77
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 15.4.2013 21:44
k niso tale vprašanja mal preosebna?
melona • Od: 17.3.2013 • Prispevkov: 63
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 16.4.2013 13:45
ti še davčno povem dej
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 16.4.2013 15:03
kakšna osebna? sej komot anonimen ostaneš. se nič ne razlkuje od ostalga miljona vprašanj s sexu na tem forumu Very Happy

mene noro rajca če se punca v hlače polula, dolg je ene 15 cm in še nerabljen.
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 16.4.2013 17:26
ja js pa pač prvič vidm taka vprašanja tle. nevem ni važn tut če si anonimen, vsega tut ne rabte povedat, meja mora bit (:.. razen če ste res tako odprte osebnosti..
aja pa prek IP-ja se da vse najdt..
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 16.4.2013 19:50
[link]

[link]

tale zgori so podobna, ena so pa še bolj osebna Razz

ni nujno da je odprta osebnost, važno samo da je zaprta zasebnost Wink

jaz si za vse accounte kjer govorim kar hočem naštimam drug IP Smile tko da tud če znaš vdret na forum in dobit IP in tud če vdreš bazo internetnega ponudnika in dobiš moj naslov in ime, ti bo dalo napačnega Very Happy

kdor pa vse to zna pa dvomim da bo delal to zato ker ga zanima kako se kdo samozadovoljuje xD
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 16.4.2013 20:10
ja sam kaj ti je še ostalo kot zasebnost, če si že odgovoru na taka vprašanja?

drgač pa IPja ne znajo vsi zamenat, tale forum ceu ne (fantje so izvzeti), drgač pa sm sam rekla da so to ful zasebna vprašanja, če pa ti je zabavno odgovarjat in BRAT, pa ti kr, pedo medo (:
melona • Od: 17.3.2013 • Prispevkov: 63
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 16.4.2013 20:55
hahahahah legendary.
dobiš high five od mene
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 16.4.2013 22:54
ja, legendary, a veš kdo sem? veš kje živim? veš kako zgledam? ne veš. lahko govorim kar hočem, pa mi dol visi. ta zasebnost nima imena. sploh ni nobena -sebnost, ker ni not nobene osebe ki bi mela ime. vsi smo sam uporabniška imena brez osebe Very Happy sam pač pazit morš da tko tud ostane..

seveda so zasebna vprašanja, ampak zakaj bi blo nerodno odgovarjat če te noben ne pozna? je drugač če ti nekoga u faco vprašaš da ti kej takega pove, sam tko zamaskiran..

kot vidš je na linkih miljon takih vprašanj, pa je blo vse ok.. zgleda ostali vejo d

sledenje po IP.. mal paranoična si. ne, eni ne znate skrit IP-ja, ampak kaj pol? mislite da vas bo dejansko kdo izsledil in povedal vsem blizu da maš raje to kot pa to pri seksu? Very Happy

mal mn je pa smešno tole, da me za pedofila označuješ.. na podlagi česa?
best • Od: 21.6.2012 • Prispevkov: 86
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 18.4.2013 18:54
slovenc79 (like )
am ja drgač pa btw mal ste zašli iz zadane teme Razz
Re: ALL about sex (vprašalnik :D) 19.4.2013 0:43
aja, star sem 21 in me mlajše od 17 NE zanimajo da bi karkol imel z njimi, da me ne bo še kdo obtožil da sem pedofil.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.