fant me ignorira1 | 2 | >>• hoTdeviLgirL
• Od: 13.8.2009
fant me ignorira
17.9.2009 18:22
mam fanta, in on pač u šoli, sj me vidi, sam komaj izdavi zdravo. sj zdj je že bolš, se že menima, sam ko ga uprašam kdaj gre domou, mi vedn drgač pove. pol pa grem domou pa ga srečam s frendami neki u okolici šole.
ka nj nardim? ga nj pustim al ka? pomagjte • miisa
• Od: 1.7.2009
Re: fant me ignorira
17.9.2009 18:49
hm... pač pomoje je najbol pametno, da se enkrat nekje pač dobita zuni al pač kjerkoli, pa ga lepo vprašaš v čem je problem da te ne pozdravlja pa to ane. pol pa se odloči kaj boš.
sam js če bi bila na tvojem mestu, bi ga pustila, ker tak fant, ki te ignorira, tebe ni vreden! saj veš da je še ogromno fantov in veš da lahko najdeš boljšega • PinkShue
• Od: 22.12.2008
17.9.2009 18:56
tko kt je rekla miisa..ni te vredn če te ignorira!!In bi ga tut js pustila,razn u primeru da bi ga mela res full rada.Pol bi mu kakšn sms poslala al pa tko da bi se kje dubla pa bi se pomenila.Bi ga pač uprašala če on misl resn tu z mano in me ma res rd al sm mu sm prikolica zravn pa komi čaka da se me znebi.Ker če te ma en res rd ga pol naj ne bi blo sram pred prjatli zrd tebe..razn če je člouk res zlo sramežliu.
• ucauca
• Od: 16.9.2009
17.9.2009 19:05
prideš du nega pa ga pustiš čis izi • hoTdeviLgirL
17.9.2009 19:49
miisa pravi:hm... pač pomoje je najbol pametno, da se enkrat nekje pač dobita zuni al pač kjerkoli, pa ga lepo vprašaš v čem je problem da te ne pozdravlja pa to ane. pol pa se odloči kaj boš.
sam js če bi bila na tvojem mestu, bi ga pustila, ker tak fant, ki te ignorira, tebe ni vreden! saj veš da je še ogromno fantov in veš da lahko najdeš boljšega sj sma se.. pa je reko da bi me pozdravo, sam pozabi. sramežljiu je. sm že ugotovila. sam js ga mam zloooooo rada. sj me ne ravno ignorira, ne upa mi nič rečt, in pol zglea ko d sma frenda ne pa fant pa punca. sam se mama rada u tem je problem. on je pač mal sramežljiu. bom še razmisla če bi ga pustla, kr je reko d bi se za mene ubiu. sam ko je on sam, ko ni zravn frendou je čist drgačn, ka vem, pravi srček je no • miisa
• Od: 1.7.2009
17.9.2009 21:10
hoTdeviLgirL pravi:
miisa pravi:
hm... pač pomoje je najbol pametno, da se enkrat nekje pač dobita zuni al pač kjerkoli, pa ga lepo vprašaš v čem je problem da te ne pozdravlja pa to ane. pol pa se odloči kaj boš.
sam js če bi bila na tvojem mestu, bi ga pustila, ker tak fant, ki te ignorira, tebe ni vreden! saj veš da je še ogromno fantov in veš da lahko najdeš boljšega sj sma se.. pa je reko da bi me pozdravo, sam pozabi. sramežljiu je. sm že ugotovila. sam js ga mam zloooooo rada. sj me ne ravno ignorira, ne upa mi nič rečt, in pol zglea ko d sma frenda ne pa fant pa punca. sam se mama rada u tem je problem. on je pač mal sramežljiu. bom še razmisla če bi ga pustla, kr je reko d bi se za mene ubiu. sam ko je on sam, ko ni zravn frendou je čist drgačn, ka vem, pravi srček je no pa kk je lahko tako sramežljiv? lahko bi biu prav veseu da ima punco ane. no sej ga zastopim kk je to, kr js sm tud drgač ful sramežljiva. ampak z fantom v šoli sm pa še vedno najrajš ane. sej na začetku je tud meni bilo mal bol tk u bedu. ampak čez čas sm se pa navadla ane. tk da pomoje je fajn da ga učasih med odmorom "zvlečeš" nekam tja, kjer ni tok velik ljudi pa ga tam poljubiš ali pa kaj. ali pa ga primeš za roko na hodniku. če te ima res rad tega ne bo zavrnil (poljuba...) čez čas mu bo pa to čist normalno. če veš kaj mislim... no upam da bo pomagalo to, če boš slučajno probala. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
18.9.2009 13:40
Pomoje najboljše da ga pustš preden on tebe. Ker če te dobesedno ignorira, pol mu je pomoje že vseeno.. **** ga gleda. dol z bleda =P_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • hoTdeviLgirL
18.9.2009 14:33
miisa pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
miisa pravi:
sam js če bi bila na tvojem mestu, bi ga pustila, ker tak fant, ki te ignorira, tebe ni vreden! saj veš da je še ogromno fantov in veš da lahko najdeš boljšega sj sma se.. pa je reko da bi me pozdravo, sam pozabi. sramežljiu je. sm že ugotovila. sam js ga mam zloooooo rada. sj me ne ravno ignorira, ne upa mi nič rečt, in pol zglea ko d sma frenda ne pa fant pa punca. sam se mama rada u tem je problem. on je pač mal sramežljiu. bom še razmisla če bi ga pustla, kr je reko d bi se za mene ubiu. sam ko je on sam, ko ni zravn frendou je čist drgačn, ka vem, pravi srček je no pa kk je lahko tako sramežljiv? lahko bi biu prav veseu da ima punco ane. no sej ga zastopim kk je to, kr js sm tud drgač ful sramežljiva. ampak z fantom v šoli sm pa še vedno najrajš ane. sej na začetku je tud meni bilo mal bol tk u bedu. ampak čez čas sm se pa navadla ane. tk da pomoje je fajn da ga učasih med odmorom "zvlečeš" nekam tja, kjer ni tok velik ljudi pa ga tam poljubiš ali pa kaj. ali pa ga primeš za roko na hodniku. če te ima res rad tega ne bo zavrnil (poljuba...) čez čas mu bo pa to čist normalno. če veš kaj mislim... no upam da bo pomagalo to, če boš slučajno probala. js sm mu povedla, da če noče naj mi pove. pa je reko, da ni to, da ma težave doma... sam ne zgleda tak. nvm no. sj zj se je že mau spremeno, sma že vkup, sam ni to tist taprau. sm več z njegovimi frendami k z njim, pa mu že oni govorijo nj bo več z mano... • hoTdeviLgirL
18.9.2009 14:36
PorceLan pravi:Pomoje najboljše da ga pustš preden on tebe. Ker če te dobesedno ignorira, pol mu je pomoje že vseeno.. **** ga gleda. dol z bleda =P
sj me ne ignorira dobesedno, zgleda tak. vseeno pa mu za mene ni!! to mi je že pa dokazau • PorceLan
18.9.2009 16:52
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
Pomoje najboljše da ga pustš preden on tebe. Ker če te dobesedno ignorira, pol mu je pomoje že vseeno.. **** ga gleda. dol z bleda =P
sj me ne ignorira dobesedno, zgleda tak. vseeno pa mu za mene ni!! to mi je že pa dokazau ahm. Ja kaj ko sta pa sama se pa normalno obnašata kot fant pa punca pač? Mogoče pa noče da bi ga frendi **** al pa kaj, čeprav nevem zakaj.. nevem no. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • hoTdeviLgirL
18.9.2009 17:08
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
Pomoje najboljše da ga pustš preden on tebe. Ker če te dobesedno ignorira, pol mu je pomoje že vseeno.. **** ga gleda. dol z bleda =P
sj me ne ignorira dobesedno, zgleda tak. vseeno pa mu za mene ni!! to mi je že pa dokazau ahm. Ja kaj ko sta pa sama se pa normalno obnašata kot fant pa punca pač? Mogoče pa noče da bi ga frendi **** al pa kaj, čeprav nevem zakaj.. nevem no. jaa, ma ful je drgačn. sramežljiuu je. že dougo ni meu punce pa se je navadu bit sam s frendi. tk js mislim • PorceLan
18.9.2009 17:14
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
sj me ne ignorira dobesedno, zgleda tak. vseeno pa mu za mene ni!! to mi je že pa dokazau ahm. Ja kaj ko sta pa sama se pa normalno obnašata kot fant pa punca pač? Mogoče pa noče da bi ga frendi **** al pa kaj, čeprav nevem zakaj.. nevem no. jaa, ma ful je drgačn. sramežljiuu je. že dougo ni meu punce pa se je navadu bit sam s frendi. tk js mislim jaa no, samo zaradi tega ker je sramežljiv še ni ravno izgovor da te nebi pozdravo.. (vsaj meni se tak zdi). pa si ga že vprašala zakaj te nea pozdravi? te pa pač ti njega prva pozdravi, pa ga k sebi stisni pa mu lubčeka daj _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • hoTdeviLgirL
18.9.2009 17:33
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
sj me ne ignorira dobesedno, zgleda tak. vseeno pa mu za mene ni!! to mi je že pa dokazau ahm. Ja kaj ko sta pa sama se pa normalno obnašata kot fant pa punca pač? Mogoče pa noče da bi ga frendi **** al pa kaj, čeprav nevem zakaj.. nevem no. jaa, ma ful je drgačn. sramežljiuu je. že dougo ni meu punce pa se je navadu bit sam s frendi. tk js mislim jaa no, samo zaradi tega ker je sramežljiv še ni ravno izgovor da te nebi pozdravo.. (vsaj meni se tak zdi). pa si ga že vprašala zakaj te nea pozdravi? te pa pač ti njega prva pozdravi, pa ga k sebi stisni pa mu lubčeka daj 2x me je že sam pozdravo, sam sm slišala d mu je en frend to reko. men se učasih zdi kt d ga je nekdo prisilo d more bit z mano. ja sm ga že uprašala, pa je reko da pozab. bom upoštevala nasvet. huaaLa. • PorceLan
18.9.2009 18:29
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
sj me ne ignorira dobesedno, zgleda tak. vseeno pa mu za mene ni!! to mi je že pa dokazau ahm. Ja kaj ko sta pa sama se pa normalno obnašata kot fant pa punca pač? Mogoče pa noče da bi ga frendi **** al pa kaj, čeprav nevem zakaj.. nevem no. jaa, ma ful je drgačn. sramežljiuu je. že dougo ni meu punce pa se je navadu bit sam s frendi. tk js mislim jaa no, samo zaradi tega ker je sramežljiv še ni ravno izgovor da te nebi pozdravo.. (vsaj meni se tak zdi). pa si ga že vprašala zakaj te nea pozdravi? te pa pač ti njega prva pozdravi, pa ga k sebi stisni pa mu lubčeka daj 2x me je že sam pozdravo, sam sm slišala d mu je en frend to reko. men se učasih zdi kt d ga je nekdo prisilo d more bit z mano. ja sm ga že uprašala, pa je reko da pozab. bom upoštevala nasvet. huaaLa. aaiia.. mah boga si =S pa pomenita se al pa kaj.. povej kaj bo čez čas (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • hoTdeviLgirL
18.9.2009 18:33
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PorceLan pravi:
sj me ne ignorira dobesedno, zgleda tak. vseeno pa mu za mene ni!! to mi je že pa dokazau ahm. Ja kaj ko sta pa sama se pa normalno obnašata kot fant pa punca pač? Mogoče pa noče da bi ga frendi **** al pa kaj, čeprav nevem zakaj.. nevem no. jaa, ma ful je drgačn. sramežljiuu je. že dougo ni meu punce pa se je navadu bit sam s frendi. tk js mislim jaa no, samo zaradi tega ker je sramežljiv še ni ravno izgovor da te nebi pozdravo.. (vsaj meni se tak zdi). pa si ga že vprašala zakaj te nea pozdravi? te pa pač ti njega prva pozdravi, pa ga k sebi stisni pa mu lubčeka daj 2x me je že sam pozdravo, sam sm slišala d mu je en frend to reko. men se učasih zdi kt d ga je nekdo prisilo d more bit z mano. ja sm ga že uprašala, pa je reko da pozab. bom upoštevala nasvet. huaaLa. aaiia.. mah boga si =S pa pomenita se al pa kaj.. povej kaj bo čez čas (: bom če nem pozabla • saraSUPERWOMAN
• Od: 24.5.2009
11.12.2009 19:30
Drugače pa mam jst podoben probLemčeek.. isTo tko sva bla z tipom skupaj, pol p akr naenkrat nehau pisat, hodit k meni, govorit z mano... TOTALNO NA IGNOR ME ****:s
Večkrat gremo z frendi skupaj vn pa to.. in vidim da me fuul gLedaa..:S kaj nei nardiim? kaj nei si mislim? zakaaaj me daja na ignorr a kLjub temu me na skrivaj opazuje? FAQ :s • Leea
• Od: 14.7.2009
12.12.2009 17:45
em.. jaa... priporocam ti da si preberes knjigo MU PAC NI DO TEBE!
ti bo use bol jasno da mu pac ni vec do tebe???? sej bos sama vidlaa... ne sme dat frendom vec pozornosti ko pa teb.. pa se laze se ti.. PUST GA! ni te vreden... vlk bolsga lahka spoznas.. papaa<33 • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
12.12.2009 21:22
ziher se je spreobrnu_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Mp3
• Od: 2.10.2009
14.12.2009 11:44
ko sem bral vaše komentare sem mislo da men opisujete...jas tud bol tko sam opazujem pa bol na ignor ker tak vem da stega nič ebo ker sem jas tu _ ona pa tu -
hja probaj it do njga pa reč da se morta neke poment pol pa če je v tebe pa mu boš pokazala da ti je všeč bo že samo dalje šlo eni smo pač bol sramežljivi • hoTdeviLgirL
14.12.2009 15:56
saraSUPERWOMAN pravi:Drugače pa mam jst podoben probLemčeek.. isTo tko sva bla z tipom skupaj, pol p akr naenkrat nehau pisat, hodit k meni, govorit z mano... TOTALNO NA IGNOR ME ****:s
Večkrat gremo z frendi skupaj vn pa to.. in vidim da me fuul gLedaa..:S kaj nei nardiim? kaj nei si mislim? zakaaaj me daja na ignorr a kLjub temu me na skrivaj opazuje? FAQ :s Ja sJ men Je bLo podobn.... pomoJe mu Je neki, aL pa ka vem. možno, da ma kake Težave p Ti ne more zaupaT, aL neki Takega... Lahk da ga Je sTrah... aL pa se Je u drugo zaLubo pa Ti noče povedaT... aL pa ne upa, kr neve, kak bi reagiraLa... pa si mu še vedn ušeč pa use. nevem no... pomenTa se.... kr kr neke pa speT ni... zihr ma nek razLog. • scar tissue
• Od: 9.10.2008
15.12.2009 19:07
hoTdeviLgirL pravi:mam fanta, in on pač u šoli, sj me vidi, sam komaj izdavi zdravo. sj zdj je že bolš, se že menima, sam ko ga uprašam kdaj gre domou, mi vedn drgač pove. pol pa grem domou pa ga srečam s frendami neki u okolici šole.
ka nj nardim? ga nj pustim al ka? pomagjte ahja . isti problemi tukej . na msnju : Lubm te pikica mojamoja lubica . itd . u šoli mi še žiujo ne reče . pol mu rečm na msnju dej jutr me objem k me vidš . on : okej bom na mt . dons me u šol zasovraž ne pove zakaj .k da sm njegou ta3 ku*rac . -.-' dons sm clo jokala zarad nega k me je tko **** . js sam okeej . prou sej ti bom vrnla tole . pol mi pa reče da mu je gadno pred frendi . lej nasploh mi gree tak folk nažiuce . jst mu bom dala še 1 priložnost in to sm mu pač že povedala u fejs d me to mot .. predlagam da mu tut ti to poveš ..pogovorta se no . (: šeeno priložnost mu dej ..če nau bolš dej konc . vem da je težko ker mam isti problem . in tak folk pač si misl da je ful đek in da ve use o ljubezni . nakonnc se pa vede k 5 letn forc . sm že mela tut enga taga k ni vedu kaj je ljubezn in zgleda da je ta isti . Poskus se z nemu pogovort al pa ga kr objem kdaj u šol (: Srečno :* • hoTdeviLgirL
15.12.2009 19:43
PerFecT pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
mam fanta, in on pač u šoli, sj me vidi, sam komaj izdavi zdravo. sj zdj je že bolš, se že menima, sam ko ga uprašam kdaj gre domou, mi vedn drgač pove. pol pa grem domou pa ga srečam s frendami neki u okolici šole.
ka nj nardim? ga nj pustim al ka? pomagjte ahja . isti problemi tukej . na msnju : Lubm te pikica mojamoja lubica . itd . u šoli mi še žiujo ne reče . pol mu rečm na msnju dej jutr me objem k me vidš . on : okej bom na mt . dons me u šol zasovraž ne pove zakaj .k da sm njegou ta3 ku*rac . -.-' dons sm clo jokala zarad nega k me je tko **** . js sam okeej . prou sej ti bom vrnla tole . pol mi pa reče da mu je gadno pred frendi . lej nasploh mi gree tak folk nažiuce . jst mu bom dala še 1 priložnost in to sm mu pač že povedala u fejs d me to mot .. predlagam da mu tut ti to poveš ..pogovorta se no . (: šeeno priložnost mu dej ..če nau bolš dej konc . vem da je težko ker mam isti problem . in tak folk pač si misl da je ful đek in da ve use o ljubezni . nakonnc se pa vede k 5 letn forc . sm že mela tut enga taga k ni vedu kaj je ljubezn in zgleda da je ta isti . Poskus se z nemu pogovort al pa ga kr objem kdaj u šol (: Srečno :* Jes sm ga že zdaunaJ pusTLa, ker nism več zdržaLa. pa sJ ga še mam rada pa use, pa on TuT mene, sam sm mu povedLa, da ko bo vedau, ka Je Lubezn, da poL pa boma meJbi Lahk skup... skor se Je zJokau no... pa izgovori, pa izgovori.pa kr neki si Je zmišLJevau ei. Jes nevem ka Je Temu Tipu. Tak se mi Je zdeu drugačn... zaJ se še menima Tu pa Tam... Takemu čLoveku ni za daT še ene priložnosti. usaJ Js Tak misLim, kr u parih dneh neo nič spremeniu... Nazadnje urejal/a hoTdeviLgirL 15.12.2009 19:48; skupaj popravljeno 1 krat • scar tissue
15.12.2009 19:47
saraSUPERWOMAN pravi:Drugače pa mam jst podoben probLemčeek.. isTo tko sva bla z tipom skupaj, pol p akr naenkrat nehau pisat, hodit k meni, govorit z mano... TOTALNO NA IGNOR ME ****:s
Večkrat gremo z frendi skupaj vn pa to.. in vidim da me fuul gLedaa..:S kaj nei nardiim? kaj nei si mislim? zakaaaj me daja na ignorr a kLjub temu me na skrivaj opazuje? FAQ :s Lah da mu je gadno u družbi . sramežljiuc ne ? : d enkat pejta sama vn in boš vidla kašn je k sta sama . čeene mu dej konc . • hoTdeviLgirL
15.12.2009 19:53
PerFecT pravi:
saraSUPERWOMAN pravi:
Drugače pa mam jst podoben probLemčeek.. isTo tko sva bla z tipom skupaj, pol p akr naenkrat nehau pisat, hodit k meni, govorit z mano... TOTALNO NA IGNOR ME ****:s
Večkrat gremo z frendi skupaj vn pa to.. in vidim da me fuul gLedaa..:S kaj nei nardiim? kaj nei si mislim? zakaaaj me daja na ignorr a kLjub temu me na skrivaj opazuje? FAQ :s Lah da mu je gadno u družbi . sramežljiuc ne ? : d enkat pejta sama vn in boš vidla kašn je k sta sama . čeene mu dej konc . Lahk pa da še bo boL sramežLJiu. nevem. • scar tissue
15.12.2009 20:01
hoTdeviLgirL pravi:
PerFecT pravi:
saraSUPERWOMAN pravi:
Večkrat gremo z frendi skupaj vn pa to.. in vidim da me fuul gLedaa..:S kaj nei nardiim? kaj nei si mislim? zakaaaj me daja na ignorr a kLjub temu me na skrivaj opazuje? FAQ :s Lah da mu je gadno u družbi . sramežljiuc ne ? : d enkat pejta sama vn in boš vidla kašn je k sta sama . čeene mu dej konc . Lahk pa da še bo boL sramežLJiu. nevem. maah nee . pred frendi mu je gadno . pomoje . to mi je tut moj tip povedu k na isto šolo hodva . |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.