nos..pomoč!!!

iNcHii • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 38
nos..pomoč!!! 11.12.2009 19:56
Moj probŁem je pač jst mam na nosu tako maŁo bulico/grbinico..sej se ne vid veŁik sam me useen fuŁ mot in poŁ mi nardi čudn face....in zarad tega sm tud fuŁ nesamozavestna kr mislm da sm grda...a mi Łahko kdo svetuje kko prikrit to bulico mogoče z makeupom al pa kei tazga..pliss help me!
lelica • Od: 15.11.2009 • Prispevkov: 33
Re: nos..pomoč!!! 11.12.2009 22:20
hejj.
lah malo pudra uporabš.. al pa druge dele fejsa (oči. lička--mal bl rdeča.) mal bl namažšš da pridejo bl do izraza in "zakrijejo" nos xD. upam da me razumš xD
Re: nos..pomoč!!! 11.12.2009 23:44
ahhaa...hvaŁaa
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: nos..pomoč!!! 12.12.2009 19:34
korektor uporabi...nikar naj ti ena mala bulica ne pokvari samozavesti...!!!!!
Very Happy
blessim • Od: 1.11.2009 • Prispevkov: 8
Re: nos..pomoč!!! 12.12.2009 20:07
morš se sprjaznt z realnostjo.pika.
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: nos..pomoč!!! 12.12.2009 20:26
ei bv d te mot... a si si nos kdaj zlumila almaš ko tacga?
najstnica si zto te mot mene ful mot kr sm spredi ploh zadi pa dila(č veš kaj mislmxd) pa **** ga ane ko da res bv d te mot č si si ga pa zlumila pa maš zrd tega ko se pa zravn ko mal pobahej en lep spumin na tragičn dugodk:D
cherryBlossom • Od: 9.7.2009 • Prispevkov: 13
Re: nos..pomoč!!! 28.12.2009 1:22
iNcHii pravi:
Moj probŁem je pač jst mam na nosu tako maŁo bulico/grbinico..sej se ne vid veŁik sam me useen fuŁ mot in poŁ mi nardi čudn face....in zarad tega sm tud fuŁ nesamozavestna kr mislm da sm grda...a mi Łahko kdo svetuje kko prikrit to bulico mogoče z makeupom al pa kei tazga..pliss help me!

hey.. jst mm isto težavo ko gledam svoj obraz čist tko iz ospredja mi je ušeč kar vidim ampak ko se gledam iz profila bi najraj zajokala moj nos MI NI VŠEČ.
ne wem kako nej ti swetujem ker še sama nwm kaj naj nardim.. wem pa da ti lahka powem nisi edina s tako težao.. maš mojo podporo Razz
Re: nos..pomoč!!! 28.12.2009 13:40
cherryBlossom pravi:
iNcHii pravi:

hey.. jst mm isto težavo ko gledam svoj obraz čist tko iz ospredja mi je ušeč kar vidim ampak ko se gledam iz profila bi najraj zajokala moj nos MI NI VŠEČ.
ne wem kako nej ti swetujem ker še sama nwm kaj naj nardim.. wem pa da ti lahka powem nisi edina s tako težao.. maš mojo podporo Razz

Hvalaa

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.