Najboljše prijateljice

Larissa18 • Od: 17.2.2013 • Prispevkov: 15
Najboljše prijateljice 26.2.2013 16:11
Lol

Nazadnje urejal/a Larissa18 16.5.2013 15:58; skupaj popravljeno 1 krat
miisk • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 30
Re: Najboljše prijateljice 26.2.2013 17:30
si se probala pogovort z njima ?
se mi zdi da je tu dandanes use pogostejši problem pri prjatlih.

nekaku bi lahku probala se z njima dobit, se zment in jima povedat al pa ju vprašat, kakšen je problem. mogoč pa use le ni taku kukr ti vidš ??
srečno
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Najboljše prijateljice 26.2.2013 20:04
pogovor se z njima ja. če ne bosta razumele pa ne bosta. ful je takih ljudi in tut vedno več jih je, opažam sama no. sam pogovor se
Larissa18 • Od: 17.2.2013 • Prispevkov: 15
Ehh 26.2.2013 22:04
Danes smo se po skypj skregale. jst sem na facebook od ene pogledala (nisem j udrla samo njen profil pogledala) in odkrila da sta onidve naredile svojo stran in sem jima rekla da je zelo lepa,ampak pol sta se jezile ker sem šla to gledat,pa da ju kao zasleduJem,pa da samo prepire izzivam...
spely96 • Od: 30.8.2011 • Prispevkov: 34
Re: Najboljše prijateljice 2.3.2013 9:33
zdi se mi da je najbolje da ju pustiš pri miru.. Če sta do tebe tako zahrbtni in nesramni pa se mi res ne zdi vredno da si zaslužita biti tvoji prijateljici... Raje se začni družit s tisto punco ki si jo prej omenjala, ker boš od tega verjetno imela več kot od svojih zdajšnjih prijateljic... Vso srečo! Very Happy
derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
Re: Najboljše prijateljice 2.3.2013 20:29
ohh ja ista zgodba ko zgodba ene prijateljice mojega brata ki je že v študiju.3 so se družile in so si bile najprej enakovredne, potem pa sta jo kr naenkrat začeli oni dve puščat na cedilu..edino ko je ona imela kaj kar bi jima lahko pomagalo (kakšni zapiski za šolo, informacije itd.) sta jo izkoriščali naslednji dan pa spet pustili.in potem je njej prekipel in se je jprej zlo sekirala ampak je vstrajala..in na kocu sta oni dve začeli neko krivdo metat na njo in takrat ji je prekipelo in se je enkrat usedla k neki punci ki je ravno sedela sama..and guess what? s to punco sta bili vsa 4 leta najboljši prijateljici Smile stay strong:*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.