Zame je bilo prehitro in sem pobegnila od njega

malamacka • Od: 1.1.2012 • Prispevkov: 39
Zame je bilo prehitro in sem pobegnila od njega 19.4.2013 15:26
ok. brala sm podobn teme. sam nobena ni bla čist ista.
sva na isti šoli ( še osnovka tok da je mal folka) in nisva se nikol zguvarjala. pol mamo pa mi kt eno šolsko prireditev in tm se folk spoznava pa tut tko lah plešš če hočš. sva se mau zguvarjala. lupčka mi je dou na lička. in je reku če greva plesat in sva se zažvalila. ampak sm js kuj s p i z d i l a stran, ker je blo to narobe. res daj blo sam žvaljenje, sam nism hotla da bi šlo tko hitr. no sj je useen.
zdej pa ušoli sploh ne pušteka. tko res niti ne pugleda. nimam sploh izkušn s temu, da bi mi biu tip ušeč, k nebi niti vedu da obstajam. tok da bi ful cenla, če bi gdo povedal svoje mnenje in kva dafak se dugaja
hvala Smile
spely96 • Od: 30.8.2011 • Prispevkov: 34
Re: Zame je bilo prehitro in sem pobegnila od njega 20.4.2013 13:31
hej! Mislim da se ta fant ne pogovarja več s tabo , ker misli da si ga ''zavrnila'' ko si šla stran potem ko te je poljubil. In on je to verjetno razumel kot da je s poljubom šel malo predaleč, saj ti želiš da sta samo prijatelja ali kaj podobnega. Iz tvojega posta pa nisem mogla razbrati če ti je on sploh všeč ali ne? No v vsakem primeru mislim da je pametno da greš do njega in ga vprašaš kaj je narobe in se o tem pogovorita. Smile
malamacka • Od: 1.1.2012 • Prispevkov: 39
Re: Zame je bilo prehitro in sem pobegnila od njega 20.4.2013 15:11
ja to bi blo možno Smile
ja mi je ušeč. sam mugoče mi je zdej glih zato ker ignor nabija.
sam nevem no kuko nej sploh začnem pugovor, kaj nej rečem? Smile
spely96 • Od: 30.8.2011 • Prispevkov: 34
Re: Zame je bilo prehitro in sem pobegnila od njega 21.4.2013 8:02
hm.. no če ti je torej vsaj malo všeč in si pripravlena poskusit bit z njim v zvezi pač idi do njega pa mu reči če ima mogoče minutko za pogovor ali kaj takega potem pa idita bolj na stran da nebota ravno debatirala pred vsemi . In potem mu reči: kaj midva sva skregana al kaj?(nekaj podobnega) ALI pa mu reči : na plesu sem občutila da sem ti všeč, zdaj pa me iz nekega razloga kr ignoriraš.. In zato nevem kako si naj razlagam tisti poljub. Je bil samo za šalo? Ker če je razlog da me ignoriraš to da sem šla stran ti morem povedat da sem šla stran samo ker poljuba res nisem pričakovala, ker nisem vedela da sem ti všeč pa ker je vse šlo malo prehitro in sem se vstrašila. Tako da oprosti mi če sem te spravila v zadrego ko sem šla kar stran, ker si mi resnično všeč, zato me zanima, (če sem jaz seveda še vedno všeč tebi), če lahko začneva na novo? Very Happy no nekaj takega sem si zamislila da bo delovalo Smile najprej pa seveda še malo premisli če si prepričana da si mu všeč da mu neboš svojih čustev izlila potem pa ti bo rekel da je bil poljub kar tako. Ker potem bo pa tebi nerodno. (verjetno si mu itak všeč ampak vseeno malo pretehtaj te stvari) . Pa še nekaj: dobro ampak res dobro premisli če ti je dovolj všeč da bi poskusila biti z njim .. Smile okej to je to Very Happy upam da sem ti kaj pomagala Smile vso srečo!!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.