PRIJATELJICA IN PRVI VTIS :$• kataja
• Od: 12.10.2012
PRIJATELJICA IN PRVI VTIS :$
20.7.2013 14:20
Torej, na počitnice se odpravljam z sošolko in njeno prijateljico, ki je še ne poznam... zeloooo bi rada naredila dober vtis, ampak problem je v tem, da sošolka že ve, kakšna sem v šoli( nezgovorna, safr itd...) ampak js u resnici sploh nisem taka in zelo me jezi ker ta sošolka zelo vpliva name in se ne morm obnašat jjjooj!!,ker naravnost ji pa ne bi povedala, da je dosadna npr. ko se pogovarjava v živo, ker govori kr neke neumesne... uglavnem upam da je njena prijateljica boljša.... pa tudi zelo dolgo traja da se sprostim z nekom v družbi ki ga ne poznam še tako dolgo.. res sovražim to, ker potem mislijo, da mi je "gadno".. torej, katere so te lastnosti k bi bodočo prijateljico (če mi bo uspelo) • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: PRIJATELJICA IN PRVI VTIS :$
20.7.2013 16:42
Morš zdej dokazat da si ravno nasprotno od tega kar ona govori. Pač...bodi odprta, simpatična, sprašuj veliko, pogovarjaj se, bodi iskrena in zabavna. Prisili se, da boš sproščena in samozavestna. Saj vem...lažje reči kot storiti. Ampak, če si zares želiš narediti dobr vtis, mej to kar naprej v glavi in ti bo pol lažje.
Če pa boš ugotovila, da tale kolegica sploh ni nč supr alpa kej tko...pol se pa sam brigaj zase • malik
• Od: 13.8.2012
Re: PRIJATELJICA IN PRVI VTIS :$
20.7.2013 23:10
js s tako prjatlco sploh nebi šla na morje. morje je namenjeno temu da se sprostiš, greš tja z osebami, ob katerih se počutš dobr, sproščeno in se z njimi dobr razumš. ampak k vidm da ti verjetno useen greš s to kolegico na morje ti pa svetujm da se trudš bit bol odprta. tut če nisi taka, POTRUDI SE, ob enem pa pazi. js mam prjatlco k hoče bit fuuul ureduu, komunikativna in je grozn usiljiva v družbi k pride kšn nov skače čist v usako besedo in se prisiljeno reži ves čas --> tega se izogibaj
velik sreče in uživaj na počitnicah! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.