Pri fantih mi je pomemben zunanji izgled!• melona
• Od: 17.3.2013
Pri fantih mi je pomemben zunanji izgled!
6.4.2013 21:50
sama seb si gre na živce kr na tipih vidm sam izgled. ok sj je jasn da če bi mela s kakim tipom kej več bi gledala seveda tut osebnost normaln..sam prva stvar k bi me sploh prteglna da tipa ogovorim je njegov izgled. Enostavno me more vizualno ful prvlačt...recmo če mi fant ni ušeč po izgledu nočm met nč znem..in lih to je problem k vem da ni kul da gledam sam na zunanjost osebnost pa šele takrat k mi je ušeč njegov stil,izgled itd. Sej da se nebomo narobe razumel nimam nekih visokih meril glede tega pa da hočm da je fant popoln sam tko v mejah normale pa da ma nek stil recmo...a mam sam js tak problem? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Pri fantih mi je pomemben zunanji izgled!
6.4.2013 22:01
men se to ne zdi noben problem. meni mora bit tudi punca všeč da si zaželim neki več z njo odvisn je od meril, če nimaš visokih, ni problema. jaz si predstavljam povezovanje s punco kot študij - zunanja lepota je sprejemni izpit, notranja je študij, zveza pa diploma sprejemne jih največ naredi, pri študiju se jih velik razgubi, diplomo pa samo najboljši dobijo. ampak pazte, imate tudi take ki bi samo radi diplomo, sam predmet študija jih pa ne veseli. zato pazit in ne vsakemu diplome dajat • melona
6.4.2013 22:06
haha dobr si tole povedov.
Čeprov realno dost nesramno od nas ush (večina no.) da prva stvar k smo pozorni nanjo je izgled. Kok potem dobijo punce k so manj privlačne fanta? Čeprov pa..usake oči majo svojga malarja • slovenc79
6.4.2013 23:01
ja, če se prek neta spoznavaš, najprej spoznaš notranjo lepoto drugač pa nevem zakaj bi blo ful neki grdo.. pač sam to je da na videz ne moreš met popolnega vpliva. ampak neki pa velja: tista, recimo ki nima lepe oz. bolje rečeno ZDRAVE postave, se pravi je nvm, visoka 160 in ima 80 kil, tudi notranje lepote nima nevem kok - skrb za zdravje je zanemarjanje svojega telesa, sebe, in s tem lahko sklepaš da se tudi za druge ne bo preveč trudila, če se še zase ne. pa naj bluzi o notranji lepoti kukr hoče. izgled lahko pove marsikej o notranjosti. in ko človeka vidiš, bolj al manj vidiš tudi njegovo obnašanje. težko je pravila postavljat, ampak ko vidiš en primer, veš. • melona
6.4.2013 23:45
se strinjam stabo. Tko rada berm tvoje komentarje, res. Mal bo čudn zvenel sam zmer neki odnesm od njih:D
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
7.4.2013 0:23
če js najprej od nekoga spoznam to notranjo lepoto npr, da ga spoznam preko neta in sm fuuul navdušena nad njegovim karakterjem....in če pol ugotovim, da ni ravno kak princ na belem konju....me kr mal odbije -.-'' in nism ponosna na to no, če itak nikol nism nameraval met kej z njim in ga mam v merilu prjatla....pol mi je tiak vsen, če pa sm mela kake fantazije in sm si drznila iti malo predaleč s svojo domišljijo, pol se mi vse skup rasuje in sm avtomatično razočarana in jezna nase, kr sm bla tok naiva no, glede tega, da nas prvo privlači zunanja lepota, ne mormo nč nrdit....ljudje smo pač tko ustvarjeni, da nas privlačijo lepotci in lepotice ampak ja....vsake oči imajo majo svoga malarja • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
7.4.2013 0:50
po en strani dober če si grd, mam usaj mal mira _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • slovenc79
7.4.2013 2:27
melona pravi:se strinjam stabo. Tko rada berm tvoje komentarje, res. Mal bo čudn zvenel sam zmer neki odnesm od njih:D
underberg, jaz sem lep in postaven, pa me nobena noče :/ • melona
7.4.2013 10:31
pa neštekam zakaj folk sam sep reče da je grd? Če boš to govoru maš še manj možnosti da te bo kera hotla kr je odbijajoče, bot samozavestn kr maš zihr kej na kar si ponosn na svojm telesu/osebnosti.
Nebo nč bolš če si boš govoru da si grd. • SmileOnMyFace
7.4.2013 10:51
okej, zdej pa mene neki zanima:
kje je meja med tem, da si samozavesten in se počutiš kul v svoji koži in pa med samovšečnostjo? kdaj se ta samozavest spremeni že v obsedenost z lastno lepoto? • SmileOnMyFace
7.4.2013 10:58
slovenc79 pravi:underberg, jaz sem lep in postaven, pa me nobena noče :/ mogoč, ko boš že nehal si želet punco in da bi meu nekoga itd....bo pa pršla vem, da se sliš čudn, sam, tko je blo z mano ''oh,js bi mela fantaaa....kok pogrešam to crkljanje....v tem mestu naum nikol nobenga spoznala'' in čez par mescov, sm si govorila, zakaj bi rabla fanta, da se zaljubim vanj, če mam že svoje hobije in športe v katere sm zaljubljena no, in pol.....pol nekak že poznate nadaljevanje • 30stm
• Od: 31.10.2010
7.4.2013 11:42
res je...najprej pogledamo zunanjost človeka in če nas le ta pivlači si želimo to osebo spoznati tudi drugače, se pa ne strinjam z izjavo slovenca79, da npr: ženska mal bol obilne postave (velika 160 cm in težka 80 kg) nima tako lepe notranje lepote in to samo zato ker naj ne bi skrbela za zunanjo lepoto, poznam različne ljudi, vseh velikosti, višin, itd... sama sm ugotovila, da so mnogokrat bolše osebe ravno tiste, ki po večini ne ustrezajo kriterijem moderne družbe...nimajo popolnih postav, so pa zato osebnosti mnogo bolše, pogovori so bolj prijetni in ne obsojajo prav vsake stvari ki jo narediš, medtem ko se večina '' popolnih'' ukvarja zgolj s svojim zunanjim izgledom in jim vrhunec življenja predstavlja obisk šoping centra...v tem seveda ni nič slabega, prav je da skrbijo zase, vendar je problem ravno v tem da znajo poskrbeti le zase....sama se sicer trudim dajati priložnosti prav vsakemu, ne glede na izgled, potem pa je od te osebe odvisno kako jo bo izkoristila • YoungTheGiant
• Od: 5.11.2012
7.4.2013 11:55
Hmm.. Slovenc reku si da prek neta najprej spoznaš notranjo lepoto... Oprosti, sam to pa res res res ne drži. Po govorim iz izkušenj. Prek neta, se lahko pretvarjaš, da si nekaj kar nisi (in s tem ne mislim da se izdajaš za drugo osebo pa to), lohko izbiraš besede, lažeš in govoriš stvari ki jih ne misliš resno. Zakaj? Ker lahko prej ko kaj rečeš pomisliš dvakrat in ne vidiš človekove resnične reakcije in obnašanja.
In ker sama mislim, da človeka ne naredi privlačnega samo videz (torej zunanja lepota), ampak poteze, obnašanje, karizma... Te stvari naredijo človeka resnično privlačnega. Način, kko se nekdo vede, ga naredi posebnega. Če dam za primer, punca, ki je res res lepa na zunaj, suha, postavna a s svojo hojo, govorim, načinom obnašenja, stilom, ki so monotoni in nezanimivi, skratka ni zanimiva in se z njo nimaš o čem pogovarjat (pa je lahko zelo prijazna), ne oddaja nekega čara, zame ni privlačna... In zato je lahko 'povprečna' punca z neko posebno energijo mnogo bolj lepa in privlačna kot tista druga. Osebno se mi zdi, da je ključ do lepote urejenost. Nek spacifičen vonj, skrb zase in svoje zdravje, da se lahko predstaviš v najboljši možni luči ustvarjata to lepoto. In ja, to je prekleto težko doseči! Vem, ker se sama trudim svojo povprečnost povzdignit na nivo urejenosti in lepote. Amoak, hej, to je samo moje mnenje. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
7.4.2013 13:21
js sm tk lep ko pušlc u kahli _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • slovenc79
7.4.2013 14:01
[quote="SmileOnMyFace"]
slovenc79 pravi:in čez par mescov, sm si govorila, zakaj bi rabla fanta, da se zaljubim vanj, če mam že svoje hobije in športe v katere sm zaljubljena no, in pol.....pol nekak že poznate nadaljevanje ja, hobiji in šport nimajo čustev da bi me nazaj ljubili youngthegiant, seveda spoznaš notranjo lepoto. ampak je ne spoznaš tako da sam verjameš kaj ti nekdo reče. moraš brat med vrsticam, ugotovit, kaj je laž, kaj ni, bit previden, pozoren. upoštevat navidez nepomembne stvari ki ti NAJVEČ povejo o značaju. ampak moraš imet dober občutek za ljudi, bit vedno objektiven in trezno razmišljat. tisti, ki se zlažejo recimo, se lažejo pri tistih stvareh za katere se jim zdi da so pomembne. nepomembne, za katere se zdi da nimajo vpliva, pa pove po resnici. in če se značaj pri povedanih pomembnih zadevah ne sklada z značajem pri nepomembnih zadevah je čist jasno da ima ta človek neki za bregom. uglavnem, cela znanost • SmileOnMyFace
7.4.2013 17:43
Underberg, prestrog si s sabo...
c'mon....veš kiri fantje so zares grdi? tisti še 10, 11 letniki....nerazviti, z zobnim aparatom, za katere so punce še zmeraj samo zgage, ki se igrajo z barbikami jah, .na naša ''predpubertetna'' leta pač nismo ponosni • slovenc79
7.4.2013 17:53
ej, skoraj vsak se zdi sam sebi grd tam pri 15 - 20ih.. tako fantje kot punce. trapasto, ampak normalno.
jaz sem se vedno sam sebi zdel grd, niti puncam nisem bil všeč, zgledal sem 5 let mlajši in otrok. v zadnjih par letih sem se pa razvil tako psihično kot fizično, plus telovadba, pa še opažam da me punce kdaj pogledajo (jasno to je najdlje do kamor grejo), pa se dobr počutim in se nimam več za grdega. vi se sam ne sekirat zarad videza, bodite taki kot vam paše. sploh punce. ličila sam naredijo videz umetnega, nič drugega. če vam pa postava ni všeč, pa lahko sami glede tega dejansko kej naredite • SmileOnMyFace
7.4.2013 17:59
slovenc79 pravi:ej, skoraj vsak se zdi sam sebi grd tam pri 15 - 20ih.. tako fantje kot punce. trapasto, ampak normalno.
jaz sem se vedno sam sebi zdel grd, niti puncam nisem bil všeč, zgledal sem 5 let mlajši in otrok. v zadnjih par letih sem se pa razvil tako psihično kot fizično, plus telovadba, pa še opažam da me punce kdaj pogledajo (jasno to je najdlje do kamor grejo), pa se dobr počutim in se nimam več za grdega. vi se sam ne sekirat zarad videza, bodite taki kot vam paše. sploh punce. ličila sam naredijo videz umetnega, nič drugega. če vam pa postava ni všeč, pa lahko sami glede tega dejansko kej naredite + ne pozabite, da je najpomembnejša lepota tista znotraj.....delajte tudi kaj na svoji osebnosti • melona
7.4.2013 19:07
lej spet smo tuki ane. ni sam notranja lepota pomembna js si celo upam rect da ma zunanjost večjo vlogo. recmo da si v klubu in vidš eno mal manj privlačno pa eno s hudo postavco obrazom stilom itd. me zanima ker tip bi se takrat prašov a ma ta punca dobro osebnost al pa notranjo lepoto, vrjetn da ne.
• SmileOnMyFace
7.4.2013 19:12
ja, sej nism rekla, da je sam tista pomembna....
pr men pa ni tko....rajš sm z mal gršim pa z čudovito osebnostjo, kot z fotomodelom pa je zabit... je pa res, da se pač prvo opazi zunanjost, kaj čš.... • melona
7.4.2013 19:21
ja sj to bi bla tut js, pač z enim k je mal grši pa a ma uredu osebnost:)
zanima me kaj tipi vidjo na zenskah oz. prva stvar k jo opazjo? vem da je čis odvisn od posameznika sam tok nasplošno kaj jih pritegne? • slovenc79
7.4.2013 23:20
fora je da opazimo sam tiste ki so nam všeč men je včasih punca všeč ampak takoj izpade če je tipična k*rbica ali/in če ma čik v roki. uglavnem, notranjo lepoto spoznavamo sam pri tistih pol, ki so nam všeč, ne? pač, kot tud samo tisti lahko študirajo k nardijo sprejemni izpit.. • SmileOnMyFace
8.4.2013 14:18
js sm že spraševala kake fante, kaj prvo opazijo na dekletu....in sm dubivala odgovore tud oči....
sam.....kako sploh vidiš oči, če stoji 20 metrov stran? alpa če ma sončna očala.... ka niso prvo postave alpa noge? alpa njeno početje, alpa stil....verjetn kej tazga? • Bridy
• Od: 17.8.2012
8.4.2013 16:24
Me veseli, da upaš priznat kako se ti zdi vizualni izgled pomemben. Če bi prašu punce kako zelo se jim zdi pomemben vizualni izgled pri fantu, da jim je ušeč bi vse rekle, da niti nima tok veze ubistvu pa nekako same seb lažejo, zato bravo, da opažaš stvari na katere se osredotočaš pri izbiri fanta Seveda, kar najprej opazimo pri nasprotnem spolu je zunanji izgled. Če se ti že tukaj zdi, da ti nekako ne ustreza ga niti nočeš spoznat. Ampak vprašej se: kaj bi blo če bi ga useen spoznala (nekoga ko pač vidš), kakšen je kot oseba, ima nekej kar bi mene zanimalo...? No recimo, da ga useen spoznaš čeprou ti vizualno ne odgovarja najbl in ugotoviš, da je super oseba. Iz tega bo lahk na konc dobr prjatu, mogoče pa ga lahko začneš "drugače gledat". Ti ga boš gledala s svojimi očmi kot, da ti kej več kot prjatu ne more več bit z "očmi srca" pa se lahko počutš na nek način "prazno" ko ga ne boš mela ob seb. Tega se ne da ravn prelisičt ampak nekateri si začnejo lagat da jim ni všeč bolj kot prjatu in psiha torej tolk zdela možgane da sama seb vrjameš. Vseen pa, velik sreče s fanti • melona
8.4.2013 22:08
mogoč bi res lah dala še kakšnemu drugmu priložnost, maš prov. Lej naslednič se bom tega držala, pa sj zgubit nimam kej fantje znajo bit celo doskrat bolši prjatli kot punce! sam k maš eno osebo dost dolg časa za prjatla je težko met kej več znjem kokr sam to, ker mu dajš nasvete glede njegovga ljubezenskega življenja in zaradi tega je mal čudn da bi biu pa pol znem več kot prijatu. Govorim iz izkušn |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.