Barvne leče brez dioptrije, ki spremenijo barvo oči

Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Barvne leče brez dioptrije, ki spremenijo barvo oči 17.3.2013 15:41
Jst si že dolg želim met drugačno barvo oči. Svojo sovražem že od 1. klasa naprej. Smo mogl kej o seb izpolnjevat, pa napisat barvo oči in preprosto nisem vedla barve. Eno uro je cel klas moje boge okice gledal in smo se odločil za zeleno-rjavo-modro-sivo barvo xD. No in tega mam jst dost ter bi si kupla barvne leče brez dioptrije na [link]
Zdej me pa zanima kolk so te leče zares škodljive? Nekateri mi pravjo, da si bom s tem čist učke uničla pa nev kva še, nakateri pa pravjo, da je to čist vredi.
P.S.: Ne mi govort, da so moje oči čist vredi pa da so unikatne pa ta šit... Confused
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: Leče 18.3.2013 20:01
Candycane pravi:
Jst si že dolg želim met drugačno barvo oči. Svojo sovražem že od 1. klasa naprej. Smo mogl kej o seb izpolnjevat, pa napisat barvo oči in preprosto nisem vedla barve. Eno uro je cel klas moje boge okice gledal in smo se odločil za zeleno-rjavo-modro-sivo barvo xD. No in tega mam jst dost ter bi si kupla barvne leče brez dioptrije na [link]
Zdej me pa zanima kolk so te leče zares škodljive? Nekateri mi pravjo, da si bom s tem čist učke uničla pa nev kva še, nakateri pa pravjo, da je to čist vredi.
P.S.: Ne mi govort, da so moje oči čist vredi pa da so unikatne pa ta šit... Confused

Živjo!
Sicer nimam izkušenj z efect barvnimi lečami, že nekaj časa (5let) pa nosim barvne leče kupljene pri okulistu in ti lahko iz prve roke povem da z njimi ni nobenih problemov in da si oči ob primerni higieni ne moreš kar "pokvarit" Wink tako da jih kar priporočam no Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Barvne leče brez dioptrije, ki spremenijo barvo oči 18.3.2013 20:56
js mislim da se nimaš kej sekirat zarad tega, ker tud največji obsedenci z lepoto na barvo oči ne gledajo Wink

itak jih ne vidiš Razz

da bi pa še leče šla delat si zato.. to je skor tok butasto kot solarij.

velik več ljudi bo tvoj tak odnos do svojih "pomanjkljivosti" motil kot pa tvoje oči.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.