Poletni Jezikovni Tečaji!

Ste že bli na jezikovnem tečaju v tujini?
Ja
0%
 0%  [ 0 ]
Ne
100%
 100%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 2

SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Poletni Jezikovni Tečaji! 13.4.2013 21:02
Js sm pa premišljevala in sm se odločla, da bi letos poleti obiskala kak jezikovni tečaj (v tujini po možnosti) in sm že malo brskala in tud mam par katalogov, pa me vseeno zanima še vaše mnenje Smile
js bom letos poleti stara 14 in me zanima italijanščina....in s tem jezikom nism mela še nobenih izkušenj, zato bi blo fajn, da bi začela kar z osnovami Embarassed
torej, tisti k ste že bli, mi lahka kaj priporočate? pa vam je blo všeč, kam ste kej šli pa s katero agencijo?

najlepša hvala za kakršnokoli pomoč Very Happy
Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
Re: Poletni Jezikovni Tečaji! 16.4.2013 16:21
jst sm na teli spletni stran gledala: [link]
ful je dobr videt, ampak je predrago (zame) Confused
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Poletni Jezikovni Tečaji! 16.4.2013 17:54
Zares zgleda fajn, sam cene pa majo itak nabite Wink
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: Poletni Jezikovni Tečaji! 16.4.2013 19:01
[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.