Kaj ušpičiti...• Rexona
• Od: 18.4.2010
Kaj ušpičiti...
25.4.2010 19:56
Mene pa ful zanima če pozna kdo kakšne fore, da lahko npr. v šoli v naravi kej ponoč komu ušpičiš Pač vem tisto za pasto k zvečer komu gor namažeš ampak to mi ni tko...Pa za eno foro k maš dva lonca in v enem vodo,in pol pr enmu to neki časa skoz počasi prelivaš iz enga lonca v druzga in pol se tisti, ki spije pa k to delaš ob njem v spanju polula. A ve še kdo kej tazga,al pa če ste kaj sami kje sprobali? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kaj ušpičiti...
25.4.2010 20:01
ustriž ga... al pa ga pofarbat z nitro barvo... sam ubit ne kirga
• Rexona
25.4.2010 20:56
underberg pravi:ustriž ga... al pa ga pofarbat z nitro barvo... sam ubit ne kirga
hahah,ne itak da ne ja enkrat u eni prejšnji smo hotle eno sošolko postričt k je mela skor do riti lase sam pol nismo • Eay
• Od: 25.4.2010
25.4.2010 22:08
Vem za primer ko so eni sošolki dali sadje v torbo pa sploh ni vedla
in pol čez par dni je vse zgnilo pa smrdelo ful... • Rexona
25.4.2010 22:39
Eay pravi:Vem za primer ko so eni sošolki dali sadje v torbo pa sploh ni vedla
in pol čez par dni je vse zgnilo pa smrdelo ful... kruto xD ma mi bomo probale uno k pri komu tisto vodo iz lonca v lonc lepo počasi pretakaš pol se pa baje polula,sam med spanjem to • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
26.4.2010 8:26
takih stvari je velik. no mi smo nwm u kermu klasu nardil tko da so bli drug dan tok zmedeni. npr. premestil smo kufre pa use k so mel na umarcah tko al pa kšnga kj biu lahk dal k enmu spat.no uglavnm kj tazga da bojo zmedeni tut tist z vodo je hudo • LoOoLy
• Od: 24.10.2009
26.4.2010 23:06
počakaš da tista oseba zaspi potem ko že spančka vzameš nekaj koščkov čokolade pa ji daš na pojšter bliz face al pa pač nekam da se pol med premetavanjem razmaže al pa vsaj stopi sm nwm če bo to kaj iz tega kr še nism tega probala
...sam bi blo pa ql ko bi se pol tist zbudo pa celi od čokolade..xD bi mislo da se je posrau ponoč haha • mata
• Od: 7.11.2010
2.5.2011 12:07
pr ns so fantje ušpičavl.
ponoč so hodil po sobh pa so po frisu z zobno pasto mazl. • titikaka
• Od: 31.1.2012
16.3.2012 16:50
PLIS ŠE KKŠNE IDEJE, ČEZ PAR DNI GREMO V ŠVN IN RES RABM NEKII!!!!
• titikaka
17.3.2012 10:36
prosm še kake ideje??
• Tiashy2
• Od: 6.3.2012
17.3.2012 18:54
Hei..
Jst se tudi sama rada zafrkavam in norčujem iz drugih, ampak ne prekoračim meje. Želim povedati to, da ne naredi drugemu kar nočeš da bi kdo naredil tebi. Najprej si odgovori na vprašanje ali bi tebi bilo vseeno če bi imela dolge lase, pa bi ti jih nekdo proti tvoji odločitvi postrigel (pustmo zdej to, da ji niste, pomislile pa ste da bi ji, in od tega a bi al ne je sam en korak), pa tud to, a bi teb blo kul, če bi nekdo prišel ponoči pa ti prelival vodo iz enega lonca v drugega in bi se pol polulala, potem pa bi te vsi zafrkavali ? Obstaja toliko drugih 'zafrkancij' zaradi katerih se bo vsak nasmejal in nihče ne bo kuhal zamere (nikoli ne veš kdaj pri drugih prestopiš mejo, morda že s tem ko jim ostrižeš 1 cm las). Če se že res moraš na nek način šaliti na račun drugih potem se mi zdi čisto ok, če greš v sobo od koga in zamenjaš stvari ali pa kako stvar kam skriješ, tist s čokolado na vzglavniku se mi tud ne zdi tolk slabo, pa še marsikaj bi se našlo, sam ne kaj takega, kar bi pri drugih lahko povzročlo zamero. • titikaka
18.3.2012 11:45
sej to ponavad delaš takim, k veš da ti ne bodo zameril ane • katty00
• Od: 1.3.2012
18.3.2012 11:52
aaam no naaši faantjee.. so enmu piiflaačku.. pa je reeku učitl nei gre k njim u soboo.. ker ni blo drgjee placa. in poli so ga ful jeezbavaal.. in eenkraat so pač pršlii u naašo soobi in proosil za en lak za noohtrr. in pač smo me punceee enga dalee... in so zvečer ku je pančku mu paač nohtee namaazaal.. poli smo meel enga učiitla ku je taku jezn če maš nohte pofarbane.. se je pa začeeu zjuutri drteet tam na piiflarčka... • titikaka
18.3.2012 11:54
hahahahhaah • katty00
• Od: 1.3.2012
18.3.2012 12:05
nzk....
pa še eno maam... Paaač bli smo u eni hiš.. to v ŠVN... in smo bli u sobah za 6 oseb.. in ker je u našm klasi glih 6 puunc smo šlee skp... in paač u eni drugi sob so ble pa za ns saaam histeriične babe.. in smo se odločlee da neki narrdiimo.. pa smo se spomnle da bomo zvečer na list napisale z fantovsko pisavo tolee.. takule nei bi zgledaalo.. HEEI; ANJA (taku je blu ime eni punci) Že od lanskiga leeta sm vate zatreskaan... ne muurem breez tebee.. juutr gremo zvečer u disko in sm tee hotu uprašaat če bi plesaala z maano... po mojm veeš gdo sssm... odgovor mi juutr.. odgovor mi pod vrata pošl juutr v št. sobe 4 ... Čaaaau, tvooj xx In ta baba je bla poli čiist gdoo je too... ??? jooj kai čm napisaat.. in to je too.. • Mashimaro
• Od: 30.8.2012
30.3.2013 14:54
Iz rolice ko ostane od wc papirja lahka nardiš umetn drek. Pač zmočiš on karton od rolice... more bit rjav da bo realno... Pol pa ko je mokra natrgač na koščke ne čist majhne ampak take pač kokr hočš de je drek velik... in jih na kup namečeš.... potem use skupi stisneš u pesti da se oblikujejo v kakec in v švn ga lahko nastaviš na desko od školke alpa kej podobnega... po možnosti takrat ko se ocenjuje pospravljenost sob... XD Alpa kake plastične pajke kače ipd, pod kouter daš...
• Nezuaa
• Od: 1.4.2013
....
5.4.2013 14:26
hahahhahahahhahah faaak umetn drek hahaha lahka pa tud iz neškoslivih stvari nardite umetno spermo hahahaha fak kake mam) pa tipom pol.. haha lahka tud kak močn fajn trd vosek za lase kupite pa jim ga deta na lase pa jim bojo tk stali še dougo.. lahka pa tud gasilni aparat sprožite... alpa požarni alarm |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.