IZKUŠNJE Z NADNARAVNIM
• Wesnaa
• Od: 24.4.2011
IZKUŠNJE Z NADNARAVNIM
18.6.2013 13:52
hej js pa bi vprašala če ima kdo izkušnje npr. z telepatijo(branje misli) ali telekinezo(premikanje stvari na daljavo z umom) ali deja vu( ko se ti zazdi da si že doživel nekaj ampak se še ni zgodilo?
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: IZKUŠNJE Z NADNARAVNIM
18.6.2013 14:01
deja vu? all the freaking time Men se sam učas zgodi da zlo dobr predvidevam kaj mi bo oseba rekla. Natančno si predstavljam njegov odziv oz. odgovor.... kr mal spooky ko dejansko oseba reče nekaj kar se je teb začrtal v mislih Pa učas se mi zdi, da sanjam čeprov sm v real life • Candycane
• Od: 20.8.2012
18.6.2013 14:12
mene sta učas tok telepatija pa telekineza zanimale. fak no, čist use članke na interneti sm o tem prebrala. hotla sm se je naučite pa sm med počitncam ne vem kva use probala. zdej me je pa kr mal minil...
• Mjaw2
• Od: 9.7.2011
18.6.2013 19:11
men se deja vu skoos dogaja, alpa npr. sanjam neki pol se pa res to zgodi :S
• Wesnaa
18.6.2013 19:22
Mjaw2 pravi:men se deja vu skoos dogaja, alpa npr. sanjam neki pol se pa res to zgodi :S
ka se ti dogaja deja vu? opiši občutek, ker men se deja vu dogaja. npr. se pogovarjam s prijateljicami potem pa nenadno tk za 3 sekunde naprej vem ka se bo naredlo(pač ka bojo rekle) in dobim občutek da se je to že zgodilo, ampak vem da se ni! teško je to nekomu razlagat ker ne razume. včasih ko se mi je zgodil deja vu sem bila ful jezna ker se mi to dogaja, ampak zdaj začenjam razumet da je kot neko sporočilo,..nevem • Wesnaa
18.6.2013 19:23
Candycane pravi:mene sta učas tok telepatija pa telekineza zanimale. fak no, čist use članke na interneti sm o tem prebrala. hotla sm se je naučite pa sm med počitncam ne vem kva use probala. zdej me je pa kr mal minil...
priznam da je mene to tudi ful zanimalo in me še zanima. ampak treba je le voljo imet • Wesnaa
18.6.2013 19:25
SmileOnMyFace pravi:deja vu? all the freaking time
Men se sam učas zgodi da zlo dobr predvidevam kaj mi bo oseba rekla. Natančno si predstavljam njegov odziv oz. odgovor.... kr mal spooky ko dejansko oseba reče nekaj kar se je teb začrtal v mislih Pa učas se mi zdi, da sanjam čeprov sm v real life aha no ka pol se ti zdi da se ti je to že dogajalo ? ker meni se ... aja misiš rečt da pač ko si v real life pa sanjaš? in si že komu povedal/a? • radatemam
• Od: 10.5.2013
20.6.2013 18:13
eej wesnaa...kaj pa se npr. teb dogaja? • SmileOnMyFace
20.6.2013 18:21
Jah, če se pogovarjam po telefonu alpa kej tko....prov pomislim na tisto kaj mi bo reku 2 sekundi predn k on to spregovori, .... ampak se ne dogaja po gosto, kr ne razmišlam tok o odzivih ljudi.
ja, nekak ja....vse je mal zblojeno, čudn...pa na stvari gledam na drugačen način. čisto navadni vhod v stavbo se mi zdi tok drugačen ja..mislim...nč posebnega. sej mojim bližnjim se tud učas zgodi. • CookieChoice
• Od: 7.1.2011
24.6.2013 14:56
Men se Dejav Vu kr dostkrat dogaja... npr. sem sanjala o tem da sem mamo vprašala nekaj in potem kar je odgovorila v sanjah je tudi potem ko sem jo zares vprašala... res full spooky ampak tud ful zanimivo • smrekarjumiha
• Od: 5.7.2013
5.7.2013 9:27
Dejavu je skos, misnm nvm kj sanjam pa se pol res nardi al pa kr tko že vem kva bo pa nvm d sm to že nek vidu.. tko dost krejzi scena :O
• melona
• Od: 17.3.2013
5.7.2013 10:34
deja vu ni nč posebnega..še najmanj da pa je kaka nadnaravna moč...to se dogaja skor vsm.
Js mislm da da sanjam pa čeprov sm budna k sm zapohana:D • irish
• Od: 12.2.2012
7.7.2013 14:06
Js karkoli rečem, se zgodi. Vem točno kaj ljudje razmišljajo. Brez da bi mi kdo kaj rekel, vem če je človek zaljubljen. Pogosto tud u koga.
• Wesnaa
7.7.2013 16:41
irish pravi:Js karkoli rečem, se zgodi. Vem točno kaj ljudje razmišljajo. Brez da bi mi kdo kaj rekel, vem če je človek zaljubljen. Pogosto tud u koga.
res?? kak to narediš? se skoncetriraš? • irish
7.7.2013 18:27
Ne gre za koncentracijo. Dokazano je, da majo fantje veliko boljšo koncentracijo kot punce. Da so brez napora sposobni stoprocentne koncentracije, za ženske pa zna bit to že velik napor. Če bi res s koncentracijo nadzorovali okolje, bi nas moški nadvladali in bi jim ble me popolnoma podrejene.
Gre za nekaj drugega. In sicer, ljudje mamo 4 stopnje, oddelke v možganih. 1. Je namenjen temu kar mi doživljamo vsak dan. Obsojanju, ocenjevanju, preizkušanju... Pač zavest pri kateri sva zdajle obe. 2. So spomini. Stvari ki smo se jih naučili. 3. Je zavest v spanju. Sanje 4. Pa je tista stopnja, ki je ne jaz ne ti ne razumeva. Ker sta tretja in četra stopnja skupaj učasih sanjamo nekaj kar se zgodi v prihodnosti. Deja Vu je samo spomin na sanje ki smo jih pozabili (včasih se zbudiš in ne veš kaj si sanjau, ubistvu pa gre za prizore, ki jih poznej vidiš u žiuljenju.) 4. del naj bi biu sposoben kontrole nad okoljem. Neka... Druga zavest! Šesti čut, bi nekdo rekel. Povezan je z intuicijo. Ne vem, očitno sem blizu tej četrti stopnji. Ko smo že pri nenavadnih stvareh... Se komu kdaj zgodi, da se... Sredi nekega dela ustavi in nekaj minut globoko dojema da je "on" človek v prvi osebi? Se sprašuje kako lahko ravno on obstaja in čuti? Ne? Sam uprašam. Zmer sm hotla vedt. • irish
7.7.2013 18:36
Kaj pa mogoč k mate pač na ipodih pa telefonih shuffle mode (predvajajo se naključni komadi) in si zaželiš pač en komad slišat in pride točn tist na vrsto? Je še kdo tak?
• SmileOnMyFace
7.7.2013 22:20
irish pravi:Kaj pa mogoč k mate pač na ipodih pa telefonih shuffle mode (predvajajo se naključni komadi) in si zaželiš pač en komad slišat in pride točn tist na vrsto? Je še kdo tak?
predvidevanje, sreča, upanje, naklučje, slučaj..... • JustSmile123
• Od: 3.7.2013
9.8.2013 7:36
ja deja vu skoos pac mislim da se je ta dogodek že naredu točno takšen k se je lihkar recimo pogovor s frendico u njeni sobi sm se usedla na njeno žogo uno in pol se mi je ful zazdel da se je točno tako že zgodil creepy ampk ja... pa enkrat k sm bla sama doma in je ena plišasta žvau padla z omare pa je mela še 10 cm do konca omare takšni primeri se mi skoos dogajajo al pa odpiranje pa zapiranje vrat..pff nč nouga haha • FireInHair
• Od: 20.6.2013
9.8.2013 11:29
jaz mam neke vrste six sense vedno mam občutek da se bo nekaj zgodilo in pol pač tak je. npr. ko s frendi špilamo košarko lahko povem al bo zadel al pa ne XD • Tamara18
• Od: 30.7.2013
11.8.2013 13:43
Tud meni se to dogaja dost krat... -deja vu... velikokrat se mi zdi npr če sem kje al pa če se s kom pogovarjam pa se mi zdi da se mi je to že 1x zgodlo pa npr. da nekaj "prvič" vidim in se mi pol kr naenkrat zazdi da sm jaz to nekje že vidla ... dosti krat se mi pa dogaja da včasih na kaj mislim in me pol nekdo rauno o tem nekaj vpraša al pa npr. kr na nekoga pomislim in pol se zgodi da me tisti dan rauno tista oseba npr. pokliče, ali pride na obisk al pa da jo vidim... včasih pa kot je že Irish omenla se tud meni zdi ko mi je dolg čas pa to in začnem razmišljat kak to da jaz "obstajam" ipd... težko je razložit ampak vse se mi včasih zdi tak čudno ;S in ja tud velikokrat se mi dogaja da nekam grem in naenkrat dobim čudn občutek kot da bi se mi vse sanjalo...npr. prvič se spomnim se mi je to zgodilo v 4. razredu... ko smo bli na izletu oz. v šoli u naravi... takrat se mi je prvič to zgodlo da se mi je zazdelo da sanjam ko smo dobli sobe... in včasih je to mi že ful "nadležno" ker nism skoncentrirana na stvari -.- " zdaj vsaj vidim da nism edina ki se ji to dogaja • nejcho
• Od: 19.8.2012
13.8.2013 14:58
Tut men se to dogaja! Deja vu,da se mi zdii v real lajfu da sanjam in da neki napovem in se to res zgodi... no en dogodek pač pisal smo test pri nemscnini in sama sem bla ful nervozna kok bom dobila. pa mi je presinlo v glavi : med svojo telefonsko št. vstavi +,-,+,- itd. (torej : x-x+x-x+x-x+x-x+x )no in prisla mi je na koncu številka,ki je bla res moja ocena... no naprimer blo je še več takih dogodkov. recimo da sm si rekla s tem frendom s ebom danes pogovarjala pa se ze dolgo nisem in potlej se zgodi... no nevem mogoč slučaj... ali pa tudi ne... Ko sm sama doma pa tut js pomislim kdo sem,kaj je vesolje,zkaj sem jaz točno tukaj kjer sem in ne nekje drugje... itd. Tut mene veseli da nisem edina kr ko komu povem me sam cudno gleda al pa si misli da govorim v sarkazmu.... • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
19.8.2013 21:32
js sm probu ta chi-wheel, kjer v bistvu zložiš majhen kos papirja in ga natakneš na npr zobotrebec, da nastane dežniku podobna stvar in pol daš roke zravn, kokr da bi hotu vetru preprečt da ugasne plamen na sveči in tist košček papirja se bo začel po nekej trenutkih vrtet v želeno smer! drgač pa tut dostkrat sanjam ljudi ki jih sploh ne poznam in jih čes kšno leto alpa 2 spoznam in učasih "vem" kaj bo kdo reku..včasih se mi tut zgodi da začnem nezavedno bult v ljudi in ko se zavem, jih vidm čist drugačne, pač neke detajle katere nism še nikol prej opazu, neznam lih razložit ampak je pa scary shit...mel sm tut že parkrat lucidne sanje in morm povedat da kej tazga še nisem doživel • revengejean
• Od: 29.11.2010
Cepljenje duše
19.8.2013 23:48
Cepljenje duše
men se je enkrat zgodil da sm čaku na bus pr bavarcu,sm sedeu na postaji ,nato sm cez neki cajta dobivu cuden obcutek in kar naenkrat sem opazoval ljudi iz ptičje prspektive,medtem ko sem gledal okolico tudi iz svojih oči....pozanimal sem se o tem ,in temu angleži rečejo nekako Dissociation. kle je en podoben primer tega kar sm doživu: Dissociation Wow, I didn't know there was a word for what I've been feeling. I call it snapping because sometimes I feel like I snapped out of my body even though I'm still watching things through my bodies eyes. I feel like everything I decide doesn't matter because my body will keep doing what it wants no matter what. It freaks me out but I keep to myself because I don't want people thinking I'm crazy or something. Is there a treatment for this "snapping" ? ?Guest Chris [link] • nejcho
• Od: 19.8.2012
20.8.2013 10:43
DarkerThanBlack pravi:js sm probu ta chi-wheel, kjer v bistvu zložiš majhen kos papirja in ga natakneš na npr zobotrebec, da nastane dežniku podobna stvar in pol daš roke zravn, kokr da bi hotu vetru preprečt da ugasne plamen na sveči in tist košček papirja se bo začel po nekej trenutkih vrtet v želeno smer! drgač pa tut dostkrat sanjam ljudi ki jih sploh ne poznam in jih čes kšno leto alpa 2 spoznam in učasih "vem" kaj bo kdo reku..včasih se mi tut zgodi da začnem nezavedno bult v ljudi in ko se zavem, jih vidm čist drugačne, pač neke detajle katere nism še nikol prej opazu, neznam lih razložit ampak je pa scary shit...mel sm tut že parkrat lucidne sanje in morm povedat da kej tazga še nisem doživel
to glede teh oseb in podrobnosti tudi meni se je to ze zgodilo... ali pa ce greš pred ogledalo in buliš v svoje očidobiš občutek kot da se staraš,opaziš vse majhne podrobnosti.... • malavesnika
• Od: 20.7.2009
21.8.2013 16:15
Men se ne dogaja to, da bi lahko predvidevala kaj bo kdo rekel al pa kaj. Se pa dostkrat recimo, ko hodim domov iz šole dogaja (predvsem v osnovni se je to dost dogajal) skos razmišljam, a spadam jas sem, kdo so pravzaprav ljudje okol mene, a sploh grem do prave hiše in pol včasih prav dobim občutek, da ne bi smela it do te naše hiše ker ne spadam sem al kako naj povem.
Pa še neki a se še komu v sanjah dogaja, da vse gleda iz ptičje perspektive al pa kako naj rečem kot v filmu ko ti vidiš celotno dogajanje kot kamera posname. Pač jas navadno ko sanjam nikoli ne gledam iz svojih oči ampak pač vidim sebe in vso dogajanje kot neka 3. oseba oz niti ne kot oseba ampak pač podobno kot če bi čez kamero gledal dogajanje. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.