pomagi prosim ;( (če sploh lahka) al mi ni več pomoči
• nimamidej
• Od: 26.4.2012
pomagi prosim ;( (če sploh lahka) al mi ni več pomoči
30.3.2013 20:29
Kok si nej dobim fanta..če se sploh z nobenim ne pogovarjam..sm preprosta punca,dostopna..(Ne delam se nedostpno,vzišeno).. več mi pomenjo nematerijalne stvari,nevem mirna.. in pol sm se čudla,kok to da ne dobim fanta..in ni čudn..sej,roko na srce..sploh nevem ka so fanti..z njimi nisem mela nikol nobenga stika..še nikol se nisem z nobenim pogovarjala u živo..(de bi ga nanou spoznala)..
Še to,ko sm se z enim.. vedno hočem de se mi ljubezen in pridobitje fanta zgodi spontano (ne morm si pomagat..lahka mi tut vi povete za kak nasvet).. nevem, s fantom se hočem slučajno ment na postaji (npr.) u šoli.. tist kar je obvezno in to.. če me.. enkat ko me je en povabu na pjačo (kr sm mu bla ušeč in on men ) sm zavrnila..in si nisem upala it.. kr de bi šla pa prou tam,de bi se zmenla,de se dobima,de sma skupi..da ni to slučajo,spontano?tist kar je treba hodit u šolo..al pa de ga pač vidm,al se menma..tam ko je treba..npr u šol.. (pač de mam kao izgovor,zaka se z njim družim,menm)..tedi ja..drgač pa neupam it s kom na pjačo..sanjam,kok mam fanta (oz. sanjarim,če smo na tančni). Kok je use fajn..kok se počutim ob fantu..nevem..a si preveč prestavlam.. kok si nej prestavlam,kok je ob njemu..če se sploh nisem nikol stala,bla ob nekem fantu..se z njim menla (pač da nisma u žlahti)..kok je,če ga objameš..ka čutš.. okej..nevem,če me bote glih zastopl..sam poskušam povedat,kujkr se le da.. in mi (predvidevam) da preveč ne uspeva.. Nimam interesnih dejavnosti po šoli..nikamor ne hodim..ne ven,ne na zabave,,ne nikamor.. kje nej sploh pol spoznam kakiga fanta? al pa kako novo prjatlco? Jst..(nevem zaka) ampak use mislim in upam,de sem mi bo nardil u usakodnevnem življenju (v šoli).. ne pa da na kaki zabavi,al pa kej.. nevem.ka je z mano sploh narobe..? vete vi? Obupana sm..obupana nad življenjem in nad usem..bom sploh kdaj najdla fanta.. ker fant (in kdo drug) me ne bo pršu domou iskat..če niti nevejo ljudje,da obstajam.. BI PO MOJEM MELA VEČ STIKA JST S FANTI,ČE BI ŽVELA U SAMOSTANU..KUKR GA PA MAM ZDEJ KO ŽVIM U NORMALNI ŠOLI xd.. okej to ni hecn.. res nevem,ka nej.. prjatlc nimam.. Nevem zaka..ampak osebi nemorm zaupat,če sm jo spoznala preko intrneta.. ne da bi jo mela kot prjatlco..in ne kot fanta? še če sm osebo prej osebno spoznala najprej..(npr u kakšni zdravstveni koloniji al pa kej)..ji pol preko intrneta usejen ne morem zaupat stvari..se z njo pogovarjat..jo met za prjatlco..use mam rada usebno..u živo.. nevem zaka! Ampak jst rabm osebo usak dan ob seb (za to za mene (očitno) niso razmerja na dougo razdaljo (po slovensk) in ta prjatlstva,če narazn žviva.. nevem zaka..ampak tut prek kamere,kjer osebo vidim..ji nemorem..kot da sm obsedena ,al prizadeta z realnostjo.. zdej bote rekl,de sm čudna..kr neznam tega problema tak razložt,de bi ga usi drugi razumel..ampak ga sam jst.. in ja.. vem,de tale ssestauk nima ne konca ne začetka.. čau • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: pomagi prosim ;( (če sploh lahka) al mi ni več pomoči
30.3.2013 21:52
u don't hate boys no more? eh, tebe je vsaj en za pijačo vprašu. zakaj si zavrnila, tega ne morš no :O poleg te mogoče-bi-bilo-lahko-pomembne malenkosti te pa čist razumem. sem tudi sam tak. 21 pa nimam še punce, pa skos sanjarim da bi jo imel. pa tud nad življenjem sem že obupaval. zdaj sem pa pač sprejel da ko jo bom našel jo pač bom, če pa nikol pa tud se da komot živet. kok si pa stara? (mogoče si mi že povedala sam k prek neta tok nickov poznam ne vem več) sigurno si maljš kot js. in pa še, prek neta lahko skrita nekomu zaupaš bolj kot komurkoli v živo. če si že na forumu napisala tele občutke že pomeni da se lahko odpreš. seveda anonimno - tako se tudi jaz marsikomu. težava je samo ko me hoče folk tud v živo spoznat. ("kot prijatelja" seveda, kjer pa, da bi slovenc našel kar išče) piši mi na gmail, tako ime pred afno kot je moj nick. pa se lahko kej več pogovoriva o tem pa ti bo mogoče lažje. • CharlotteAnnabelle
• Od: 24.2.2012
31.3.2013 11:01
Te popolnoma razumem, sem dolgo mela takšne in podobne probleme sama s sabo. Po moje jih mamo vsi na neki točki v lajfu, tko da ne, nisi čudna, nč bat. Mogoče je sam problem v tem, da si želiš fanta zato, da bi mela fanta. Kar ne pripelje nikamor, verjemi. -.- Če nisi zaljubljen takšna zveza pol enostavno ni to, kar bi mogla bit. Da pa se lahko zaljubiš, morš nekoga najprej bolj spoznat, ker se zaljubimo v lastnosti in ne v zunanjost. Ful zanimivo mi je recimo to, da naj bi imeli ljudje neke "podzavestne ljubezenske kriterije" in takoj ko nekdo ustreza tem našim kriterijem, se kvazi zaljubimo. Tako da je pravzaprav ogromno potencialnih ljudi tam zuni v katere bi se lahko zaljubila. Ampak, kot pravim, najprej moraš spoznat osebo. Glede na to, da praviš, da ne obiskuješ krožkov ipd. izven šole - to ni nič takega, marsikdo nima po špli nobenih dejavnosti, tut taki smo. Moj predlog je, da se poskušaš s fanti najprej spoprijateljit. Ne glej na njih kot na potencialne "fante za zvezo", ampak samo kot frende. Tako se boš tut sama bolj sprostila in ne boš živčna, ter boš posledično to kar si. Šele tako lahko nekomu res postaneš všeč, ko tut on tebe bolj spozna in vid kok si uredu v resnic. Pri tem pa se NE SMEŠ OBREMENJEVAT S TEM, KAJ SI MISLIJO DRUGI. To je najslabi kar si lahko narediš. V vsakem primeru boš mogla na začetku marsikaj reskirat in enostavno pristopit do fanta in začt pogovor, pri tem ti pa more bit vseeno kaj si on misli, kaj si drugi mislijo in kako se bo vse skupaj izšlo. Ne rzamišljav v naprej, živi v trenutku. Pa kaj če ne gre vse tako kot si si zamisla al pa se ne obnese, greš in poskusiš stopit v stik z drugim fantom. Ja, ta začetni korak je najtežji, ampak ko ga enkrat narediš steče samo od sebe. Poanta tega, da sama sebe pahneš v situacije, ki ti vržejo iz tira, je ravno ta, da vidiš da se ne naredi nič hudga če se ti kdaj kaj ponesreč in da gre življenje naprej. Ne bit obupana nad življenjem, ker je še tok lepega pred tabo. Ampak najprej se morš naučit živet sama s sabo in potem bodo drugi sami prišli do tebe. Nauči se met rada življenje in uživaj, v stvareh, ki jih imaš rada. VSE je odvisno od tega, kako TI razmišljaš. S svojimi misli, sama seb ustvarjaš svet v katerem živiš. Mogoče ni to ravno odgovor, ki si si ga pričakovala, ampak čudežnega zdravila za naše težave ni, pomagat si mormo sami. GL* • nimamidej
1.4.2013 16:46
slovenc79 pravi:u don't hate boys no more?
eh, tebe je vsaj en za pijačo vprašu. zakaj si zavrnila, tega ne morš no :O poleg te mogoče-bi-bilo-lahko-pomembne malenkosti te pa čist razumem. sem tudi sam tak. 21 pa nimam še punce, pa skos sanjarim da bi jo imel. pa tud nad življenjem sem že obupaval. zdaj sem pa pač sprejel da ko jo bom našel jo pač bom, če pa nikol pa tud se da komot živet. kok si pa stara? (mogoče si mi že povedala sam k prek neta tok nickov poznam ne vem več) sigurno si maljš kot js. in pa še, prek neta lahko skrita nekomu zaupaš bolj kot komurkoli v živo. če si že na forumu napisala tele občutke že pomeni da se lahko odpreš. seveda anonimno - tako se tudi jaz marsikomu. težava je samo ko me hoče folk tud v živo spoznat. ("kot prijatelja" seveda, kjer pa, da bi slovenc našel kar išče) piši mi na gmail, tako ime pred afno kot je moj nick. pa se lahko kej več pogovoriva o tem pa ti bo mogoče lažje. drgač jih nisem nikol sovražla..za tist sm pa povedala (oz. napisala) de je bla sam fora..in da z napisom,nemislim resno..(majco sm hotla met sam za zabavo.in za foro..) • nimamidej
1.4.2013 16:52
CharlotteAnnabelle pravi:Te popolnoma razumem, sem dolgo mela takšne in podobne probleme sama s sabo. Po moje jih mamo vsi na neki točki v lajfu, tko da ne, nisi čudna, nč bat.
Mogoče je sam problem v tem, da si želiš fanta zato, da bi mela fanta. Kar ne pripelje nikamor, verjemi. -.- Če nisi zaljubljen takšna zveza pol enostavno ni to, kar bi mogla bit. Da pa se lahko zaljubiš, morš nekoga najprej bolj spoznat, ker se zaljubimo v lastnosti in ne v zunanjost. Ful zanimivo mi je recimo to, da naj bi imeli ljudje neke "podzavestne ljubezenske kriterije" in takoj ko nekdo ustreza tem našim kriterijem, se kvazi zaljubimo. Tako da je pravzaprav ogromno potencialnih ljudi tam zuni v katere bi se lahko zaljubila. Ampak, kot pravim, najprej moraš spoznat osebo. Glede na to, da praviš, da ne obiskuješ krožkov ipd. izven šole - to ni nič takega, marsikdo nima po špli nobenih dejavnosti, tut taki smo. Moj predlog je, da se poskušaš s fanti najprej spoprijateljit. Ne glej na njih kot na potencialne "fante za zvezo", ampak samo kot frende. Tako se boš tut sama bolj sprostila in ne boš živčna, ter boš posledično to kar si. Šele tako lahko nekomu res postaneš všeč, ko tut on tebe bolj spozna in vid kok si uredu v resnic. Pri tem pa se NE SMEŠ OBREMENJEVAT S TEM, KAJ SI MISLIJO DRUGI. To je najslabi kar si lahko narediš. V vsakem primeru boš mogla na začetku marsikaj reskirat in enostavno pristopit do fanta in začt pogovor, pri tem ti pa more bit vseeno kaj si on misli, kaj si drugi mislijo in kako se bo vse skupaj izšlo. Ne rzamišljav v naprej, živi v trenutku. Pa kaj če ne gre vse tako kot si si zamisla al pa se ne obnese, greš in poskusiš stopit v stik z drugim fantom. Ja, ta začetni korak je najtežji, ampak ko ga enkrat narediš steče samo od sebe. Poanta tega, da sama sebe pahneš v situacije, ki ti vržejo iz tira, je ravno ta, da vidiš da se ne naredi nič hudga če se ti kdaj kaj ponesreč in da gre življenje naprej. Ne bit obupana nad življenjem, ker je še tok lepega pred tabo. Ampak najprej se morš naučit živet sama s sabo in potem bodo drugi sami prišli do tebe. Nauči se met rada življenje in uživaj, v stvareh, ki jih imaš rada. VSE je odvisno od tega, kako TI razmišljaš. S svojimi misli, sama seb ustvarjaš svet v katerem živiš. Mogoče ni to ravno odgovor, ki si si ga pričakovala, ampak čudežnega zdravila za naše težave ni, pomagat si mormo sami. GL* hvala.. |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.