galaxy s2 - kako ga uporabljat• nimamidej
• Od: 26.4.2012
galaxy s2 - kako ga uporabljat
10.3.2013 0:09
hej..
jst mam telefon galaxy s2.. sicer ga mam že kr neki cajta..kr sm ga kupla kmal po tem,ko je pršu ven.. ampak problem je,k še zdej nisem najdla.. (oz. sploh nevem če obstaja).. ko si na fotoaparatu (pač de bi sliku,ane)..pa sploh ne najdem gumba al stvari/ načina...kok bi predmet/stvar približala..in ga slikala od bliži.. hvala za kakršne kol informacije.. • krohop
• Od: 25.2.2012
Re: galaxy s2 - kako ga uporabljat
10.3.2013 19:29
na levi strani telefona imaš dva gumba za glasnot.... uporabi ju kot zoom in/out ko si v modu za slikanje • nimamidej
10.3.2013 19:39
krohop pravi:na levi strani telefona imaš dva gumba za glasnot.... uporabi ju kot zoom in/out ko si v modu za slikanje
sm probala že miljonkrat..pa nedela.. :/ pol se mi usejen pokaže,kujk hočem dat telefon na glasnost zvonenja. ...in ne za pobližanje :/ • Pačupa
• Od: 7.5.2010
17.3.2013 1:10
Če ne gre z volume gumbi pa probi približat tako kot bi recimo kakšno stran na internetu - z dvema prstoma, da jih vlečeš narazen. Če to ne deluje pa nebi vedel._________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Timo3113
• Od: 22.2.2011
17.3.2013 11:17
Poskusi s tem,da dvakrat hitro tapneš med fotografiranjem na tisti del,ki bi ga rada približala
• nimamidej
17.3.2013 12:36
na žalost negre nič od tega.. :/ hvala useeno
• tyasko
• Od: 1.3.2011
17.3.2013 13:15
k odpreš fotoaparat maš tko spodi levo tisto okonco za nastavitve ( fleš pa to ) , na desni strani pa lah iz fotoaparata zamenaš na un fotoaparat odspredi. umes je pa ta beu krogc k ga pomikaš iz leve prot desni ----> zoomiraš • Rocafella
• Od: 24.1.2010
17.3.2013 15:34
^^al to al pa sploh ne gre.
jaz sem tudi mela probleme s samsungi kar se tiče zoomiranja. veliko jih ma napako, da se ne da zoomirat, tak da priporočam da neseš nazaj in ti naj popravijo/menjajo. • nimamidej
19.3.2013 14:57
tyasko pravi:k odpreš fotoaparat maš tko spodi levo tisto okonco za nastavitve ( fleš pa to ) , na desni strani pa lah iz fotoaparata zamenaš na un fotoaparat odspredi. umes je pa ta beu krogc k ga pomikaš iz leve prot desni ----> zoomiraš
ja sam problem je..k si lahka sam nastaviš,ka boš meu tam na sredini,kot bližnice..in je več krogou..pa nevem kirga.. ti bom napisala ka pod krogci piše: edn je: časovnik samodejni kontrast oznaka gps ponastavi merjenje ložljivost drgje pa res ni krogcou ..po mojem bi biu on za merjenje..sm si ga dala na bližnico..pa usejen negre..sam prestavi mi ga, tam ko hočem..oz. eno mesto bol levo oz. desno.. :/ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.