Strah pred tamponi? Punce na pomoč!• brezveze
• Od: 25.4.2013
Strah pred tamponi? Punce na pomoč!
25.4.2013 16:09
Mam en dost velik problem. Pač ne morm se spravit do tega, da bi uporabla tampon (sem še nedolžna, stara sem 14let, menstruacijo mam že skor 3 leta in še plavam povrh vsega). Nekakšen strah mam pred tem in si ne upam, ne vem zakaj. Vedno ko poskušam se mi zdi, da mam premajhno "uno" luknjo in da me bo zlo bolel in pol obupam. Baje majo nekatere punce ful strah do tega in da je možnost, da ti to prvič nrdi ginekolog. Zdej me zanima, če ma kera kakšen praktičen, resen in girl-to-girl nasvet, da se sama tega nepotrebnega strahu rešim. Res bi mi prišel prav kakšen vrstniški nasvet, ker mi je že res nerodno no... Hvala • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Strah pred tamponi? Punce na pomoč!
25.4.2013 16:52
js sm za prvič bla tud ful prestrašena...in še dans mam velik odpor do tamponov in jih uporablam sam v nujnih primerih....
sej ni potrebno, da ti postanejo všeč, itak ne poznam dost deklet, ki bi dejansko uživale bit ves čas v tamponih... naprej kupi majhne tampone...za najstnice.. najprej boš mela občutek, kot da tega ne znaš vstavit, pol boš pa vidla bo šlo samo od sebe....in bo ratal čuden občutek, kr nisi navajena... sprva ti bo ful nelagodno in neprijetno....pol čez čas ga pa niti čutila nauš več mej ga sam med plavanjem...drgač pa predlagam da ostaneš na vložkih • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Strah pred tamponi? Punce na pomoč!
25.4.2013 18:22
mene je tud blo strah na začetku, pol pa si nisem več znala predstavljat menstruacije brez njih.
pomoje bi blo boljše, če si greš prvo s prstom not pa obvezno silk touch tampone (ali kere druge na isti način narjene), ker grejo lažje not. pa naj bojo mini, če imaš pa močno krvavitev pa si jih pogosteje menjaj. ker pri normalnih bi te znalo bolet vstavljanje in odstranjevanje. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.