Nisem dovolj dobra zanj?• Katia99
• Od: 19.4.2012
Nisem dovolj dobra zanj?
16.3.2013 19:09
helou. no pač že nekaj časa mi je en sošolc pa tud rjatu zeelo všeč... sva bla že dostkrat skup, ampak zdej se je pa neki zapletlo. pač prej sva bla bl zrd fore pa to.. no zdej ko sm mu pa js zadnič povedala da neki čutim do njega je pa reku da on do mene nč • foreveralone123
• Od: 16.3.2013
Re: Nisem dovolj dobra zanj?
16.3.2013 19:36
no zdravo ja to je grozno z tole bff se pa probi zment pač da naj se še stabo kej dužta pa to.. REZANJE NI REŠITEV!!!! Sam pogovorita se.. pa prosi od njega bff da se zmenta pa to to je iz moje strani Stay strong<3 • Katia99
• Od: 19.4.2012
16.3.2013 20:06
hvala, ja sm že skužla da to ni rešitev • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
17.3.2013 12:32
Pozdravljena Katia99!
Mislim, da bi bilo dobro, da se s tem fantom še enkrat pogovoriš. Veliko bolje je, če se z njim pogovoriš sama, kot če vpletaš druge ljudi; na ta način mu boš lahko točno povedala kako se počutiš in tudi on bo lahko bolj iskren do tebe. Pomembno je, da oba vesta pri čem sta; lahko da si mu všeč, pa ni pripravljen na zvezo, lahko da mu je všeč katera druga, veliko možnosti obstaja, zato je pomembno, da stvari (sama) razčistita. Žal splošnega recepta za pozdravitev zlomljenega srca ni. Večinoma pri prebolevanju pomagajo čas, čokolada in dobri prijatelji. Kar pa se tiče rezanja ... nisi prav dosti omenila koliko časa to že traja oz. kako pogosto se dogaja, zato te opozarjam, da prosim prenehaj s tem početjem preden preraste v odvisnost. Veliko ljudi, ki začne z rezanjem, se ne zaveda da od tega lahko postanejo odvisni. Svojo energijo raje usmeri v kaj pozitivnega, npr. pojdi na sprehod, pokliči prijateljico, riši, poj na ves glas, pleši itd. Lahko si tudi s kulijem/flomastrom rišeš po rokah oz. mestu, kjer bi se sicer rezala. Tvoje telo je "hiša" v kateri boš preživela vse svoje življenje, zato je pomembno, da je ne uničuješ in jo vzljubiš. Vedno so ljudje, ki ti lahko pomagajo in s katerimi se lahko pogovoriš. Nikoli nisi sama! Upam, da sem ti s tem sporočilom vsaj malce pomagala. Lep pozdravček, prostovoljka s TMM • slovenc79
• Od: 19.8.2011
26.3.2013 16:15
eh kaj se sekiraš. maš vse polno takih slovenčkov kot jaz ki bi radi punco mel in bi bli prijazno z njo. ne pa en butl k premišluje kaj se mu splača. brezveze če to premišlja. a kdo tuki "premišlja" a ma koga rad al ne? noben. hoče sam sex pa da se mal nauči pol pa eno nedostopno ligo višje osvaja. uglavnem, dolgčas mu je.
ti si najdi enga fanta ki točn ve da bi rad eno punco mel, bil srečno zaljubljen, jo spoštoval in imel rad kot sebe, kot da sta eno. in se mu nasmehni in ga lepo poglej itd itd. pa bo se en že našel |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.