Naravoslovje mi ne gre :(

Larissa18 • Od: 17.2.2013 • Prispevkov: 15
Naravoslovje mi ne gre :( 10.3.2013 21:19
Ojla!
Em, jaz sem pač v 6. Klasu in drgač mi gre v redu, sam naravoslovje-jah tle bo treba delat.
Jst sem se za en test ful učila-resno ene 3 ure en dan pa še prej vsak dan vso snov 2x predelala in pol sem pač pisala štiri,pa vprašana sem bla štiri.no eno petko mi je uspel dobit sam pač ful nimam zanimanja.recmo rečem: "ok,zdele se bom pa naravoslovje učila" pa enostavno ne morem. al pa nerem snov pa se kr zaopim v neki drugega,kako bom šla ven pa to... Sad A si lahko kako vzbudim zanimanje za to,ali da mi pač kej boljše gre...?
Pa zdej smo dobili pač eno raziskovalno nalogo k moramo 10 enokaličnic pa 10 dvokaličnic posadit pa nimam pojma kaj naj zdej.sej mamo navodila sam...ne štekam.a je kdo tut to meu v 6. Klasu al pa ma zdej če bi mi mal razložil...
Hvala v naprej Very Happy
mikipiki • Od: 21.1.2013 • Prispevkov: 26
Re: Naravoslovje mi ne gre :( 16.3.2013 17:35
Sej 4 je čist uredu?? K boš pršla na gimanzijo boš še 2 vesela...
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Naravoslovje mi ne gre :( 17.3.2013 0:37
Ah osnovna. Če si dobil štirko je bilo že slabo, zdaj pa smo na gimnaziji pa ti se zdi štirka čudež in samo čakaš kdaj se boš zbudil, ker je predobro da bi bilo res =P
No naravoslovje. Verjamem da ni za vsakogar. Najbolj kar lahko narediš je, da se pač prisiliš, da se naučiš in pač potrpiš to naravoslovje. Mogoče probaj, da si vsaki dan kaj malo prebereš ali kaj podobnega. Ne verjamem da bi si lahko naredila snov bolj zanimivo. Mogoče si lahko probaš tako, da preden se spraviš učit se ''prepričaš'' da bo snov zanimiva in te zanima ter da se boš naučila nekaj novega. Zelo težko je svetovati kako se učiti. Samo to ti lahko povem: kako dolgo se boš učila naravoslovje z odporom, tako dolgo se ge boš zelo težko naučila.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.