Vpis na SŠFKZ - Srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdr?• cloudz
• Od: 14.3.2013
Vpis na SŠFKZ - Srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdr?
14.3.2013 23:15
Hej
Mene pa zanima kako je kej na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko pa zdravstvo? Je zlo zahtevna? Še posebej me zanima kozmetični tehnik, mela bom prbližno 145 točk če gledam vse tri zadnje razrede Definitivno bi bla v domu, kateri je najbolši? Meni osebno zgleda ful uredu DD Poljane sam je pa še en bližje, DIC? Kakšni so kej ljudje tm pa tko nasploh kako vam je u domovu ušeč? Bla sm na informativnemu dnevu in mi je blo zlo ušeč, sam me pa skrbi ker sta moja kemija pa fizika bol slabi, a sta zahtevni? Sicr vem da sta samo dve leti ampak useeno..V osmem razredu sm jo mela še 4 zdej je šlo pa use na dol na žalost.Kakšni so kaj učitelji na šoli? Kok se je kej potrebno učit itd Kakršne kol informacije bi ble super, še posebej glede dijaških domov! Nazadnje urejal/a cloudz 8.11.2013 22:24; skupaj popravljeno 1 krat • Katja523
• Od: 15.9.2012
Re: SŠFKZ LJUBLJANA?
15.3.2013 16:03
cloudz pravi:Hej
Mene pa zanima kako je kej na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko pa zdravstvo? Je zlo zahtevna? Še posebej me zanima kozmetični tehnik, mela bom prbližno 145 točk če gledam vse tri zadnje razrede Ker sm iz gorenjske bi bla definitivno v štud. domu, kateri je najbolši? Meni osebno zgleda ful uredu DD Poljane sam je pa še en bližje, DIC? Kakšni so kej ljudje tm pa tko nasploh kako vam je u domovu ušeč? Bla sm na informativnemu dnevu in mi je blo zlo ušeč, sam me pa skrbi ker sta moja kemija pa fizika bol slabi, a sta zahtevni? Sicr vem da sta samo dve leti ampak useeno..V osmem razredu sm jo mela še 4 zdej je šlo pa use na dol na žalost.Kakšni so kaj učitelji na šoli? Kok se je kej potrebno učit itd Kakršne kol informacije bi ble super, še posebej glede dijaških domov! A to misliš iti +2, al šele osnovno končuješ?? • cloudz
15.3.2013 16:22
Katja523 pravi:
cloudz pravi:
Hej
Mene pa zanima kako je kej na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko pa zdravstvo? Je zlo zahtevna? Še posebej me zanima kozmetični tehnik, mela bom prbližno 145 točk če gledam vse tri zadnje razrede Ker sm iz gorenjske bi bla definitivno v štud. domu, kateri je najbolši? Meni osebno zgleda ful uredu DD Poljane sam je pa še en bližje, DIC? Kakšni so kej ljudje tm pa tko nasploh kako vam je u domovu ušeč? Bla sm na informativnemu dnevu in mi je blo zlo ušeč, sam me pa skrbi ker sta moja kemija pa fizika bol slabi, a sta zahtevni? Sicr vem da sta samo dve leti ampak useeno..V osmem razredu sm jo mela še 4 zdej je šlo pa use na dol na žalost.Kakšni so kaj učitelji na šoli? Kok se je kej potrebno učit itd Kakršne kol informacije bi ble super, še posebej glede dijaških domov! A to misliš iti +2, al šele osnovno končuješ?? osnovno koncujem (: • thesunshine
• Od: 11.6.2011
15.3.2013 20:25
js ti priporočam DIC, kr je bolš kt polane, pa še tipi so.. drgač pa js sm na farmaciji... in zdej šola ni neki na izi.. ti povem da se boš mogla kr učit, čeprou majo kozmetičarke dost prakse pa lažje kt mi tko da ne bo hudga.. :9 drgač je pa šola dost stroga. nikol nam ne odpade nobena ura...kar te od začetka sploh ne bo motil, sam pol vidš kok drugim šolam zmeeer nek odpade, te pa kr mau zamori.. drgač če te še kej zanima sam vpraš. sam sprot se uč pa ti bo ratal naredt brez kakršnega koli problema. aja. kemija pa fiza sta drgač dost težki... men osebn je biu tam že 2 velk dosežek.. • cloudz
15.3.2013 21:49
thesunshine pravi:js ti priporočam DIC, kr je bolš kt polane, pa še tipi so..
drgač pa js sm na farmaciji... in zdej šola ni neki na izi.. ti povem da se boš mogla kr učit, čeprou majo kozmetičarke dost prakse pa lažje kt mi tko da ne bo hudga.. :9 drgač je pa šola dost stroga. nikol nam ne odpade nobena ura...kar te od začetka sploh ne bo motil, sam pol vidš kok drugim šolam zmeeer nek odpade, te pa kr mau zamori.. drgač če te še kej zanima sam vpraš. sam sprot se uč pa ti bo ratal naredt brez kakršnega koli problema. aja. kemija pa fiza sta drgač dost težki... men osebn je biu tam že 2 velk dosežek.. ja to sm slišala da je kr zahtevna pa da skor nobena ura ne odpade oz da se jo kasnej nadomesti A ti si na DIC-u al kje drugje? (: • thesunshine
15.3.2013 22:34
ja to sm slišala da je kr zahtevna pa da skor nobena ura ne odpade oz da se jo kasnej nadomesti A ti si na DIC-u al kje drugje? (:[/quote] u Dicu ja • cloudz
15.3.2013 23:11
thesunshine pravi:ja to sm slišala da je kr zahtevna pa da skor nobena ura ne odpade oz da se jo kasnej nadomesti
A ti si na DIC-u al kje drugje? (: u Dicu ja In a ti je ušeč drgače tm • thesunshine
15.3.2013 23:24
cloudz pravi:
thesunshine pravi:
ja to sm slišala da je kr zahtevna pa da skor nobena ura ne odpade oz da se jo kasnej nadomesti
A ti si na DIC-u al kje drugje? (: u Dicu ja In a ti je ušeč drgače tm ja men je fajn.. res da se naveličas po treh letih tko kt povsod... sam ni šans da bi šla u kkšn drug dom.. še posebej pa ne poljane.. pa tko dic je dost uštiman u primerjavi drugihh domov. zdej je spet odvisn kakšnega vzgojitla dobiš pa kakšne cimre. • cloudz
15.3.2013 23:32
thesunshine pravi:
cloudz pravi:
thesunshine pravi:
ja to sm slišala da je kr zahtevna pa da skor nobena ura ne odpade oz da se jo kasnej nadomesti
A ti si na DIC-u al kje drugje? (: u Dicu ja In a ti je ušeč drgače tm ja men je fajn.. res da se naveličas po treh letih tko kt povsod... sam ni šans da bi šla u kkšn drug dom.. še posebej pa ne poljane.. pa tko dic je dost uštiman u primerjavi drugihh domov. zdej je spet odvisn kakšnega vzgojitla dobiš pa kakšne cimre.[/quote] hvala za use informacije! • melona
• Od: 17.3.2013
17.3.2013 2:14
Ti sončica dj ne bit glasna, res mi faking najbl dvigne pritisk k kdo reče da je program kozmetični tehnik najlažji oz. Lažji od farmacije. Lej nevem na podlagi česa tko sklepaš vrjetn si to predstavlaš "sj se itak sam lišpajo" ne NI res. Svoje trditve utemelji al jih pa sploh nepiš če neveš če držijo. Drgač pa glede dica, je uredu če maš uredu vzgojitla,definitivno je kul kr spoznaš ful novih ljudi in novih prjatlov pa še bliz šole ti bo. Js sm zdej drugi letnik program, koz. Tehnik in ne da te hočm prestrašt al karkol sam je dost zahtevn,somatologija anatomija kozm.izdelki in podobne stvari so zlo zakomplicirane in zlo velik je piflarije, mogla boš delat za šolo sam lej use se da če se hoče• cloudz
17.3.2013 16:59
melona pravi:Ti sončica dj ne bit glasna, res mi faking najbl dvigne pritisk k kdo reče da je program kozmetični tehnik najlažji oz. Lažji od farmacije. Lej nevem na podlagi česa tko sklepaš vrjetn si to predstavlaš "sj se itak sam lišpajo" ne NI res. Svoje trditve utemelji al jih pa sploh nepiš če neveš če držijo. Drgač pa glede dica, je uredu če maš uredu vzgojitla,definitivno je kul kr spoznaš ful novih ljudi in novih prjatlov pa še bliz šole ti bo. Js sm zdej drugi letnik program, koz. Tehnik in ne da te hočm prestrašt al karkol sam je dost zahtevn,somatologija anatomija kozm.izdelki in podobne stvari so zlo zakomplicirane in zlo velik je piflarije, mogla boš delat za šolo sam lej use se da če se hoče
hvala ti (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.