Šele zdaj sem ugotovila, da mi je bil všeč!
• yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
Šele zdaj sem ugotovila, da mi je bil všeč!
7.3.2013 22:38
hejhou:)
no je pač ta tip ane:D am nekj cajta nazaj sm mu bla baje všeč sam takrt sm jst lih končala dost dolga zvezo into pa sploh nism razmišljala da bi s kom kj mela ....in pač sm opažala da je biu tip dost pozorn pa to do mene takrt .....in zj me pa nekak ignorira misl ful se je ohladil pa tko ...no in zj sm jst ugotovila da pa mi je zmeram bl všeč an :S in zj nwm al mam kj možnosti a sm ta vlak že zamudila oz. al mislte da sm mu šekr lahko všeč pa da je obupov ( mislm tko vprašanje za tipe a je možne da vm je bla punca ušeč pa da vm zj po nekem cajtu čissssst nč ni več? )....zanima me vaše mnenje pa kkšn nasvet, kako bi mu pokazala da mi je všeč ker stvar se nikamor ne premakne:S hvala:** HF:D _________________ NO RISK NO FUN^^ • binna
• Od: 3.3.2009
Re: Šele zdaj sem ugotovila, da mi je bil všeč!
10.3.2013 21:30
Po mojih izkušnjah, fantje rabijo veeliiikooo dlje kot punce da prebolijo nekoga. Pomojem, si tipu še vedno všeč, ampak se drži nazaj ker je dobil občutek da nima možnosti pri teb.
Če ti je všeč, poskus se z njim menit, najprej kot frenda, pol pa boš vidla kam bo stvar šla.. lahk mu tud kasnej poveš da prej še nisi bla prpraulena na novo zvezo.. velik sreče! • spely96
• Od: 30.8.2011
16.3.2013 16:37
uf... S tem sem se soočila že trikrat... Zelo zelo neprijetna stvar... Opazila sem da se fantje po "zavrnitvi" ali pa ko vidijo da se ti nisi zainteresirala za njih pač ohladijo.. Te pustijo na miru.. Ker se počutijo prizadete ali užaljene ali kaj podobnega, saj si jim ti ali pa so jim tvoja dejanja rekla NE... Zato se od tebe oddalji, ker postaneš zanj nedostopna...In potem ko ti tisti fant postane všeč se začneš mogoče malo bolj pogovarjati z njim ali kaj podobnega ampak (mislim da) iz tvojega početja nebo razbral da ti je dejansko postal všeč ampak bo verjetno menil da ti je žal ker si ga hladno zavrnila... In ker fantje (po zgornjem sporočilu sodeč) svoje "ljubezni" ne pozabijo hitro, ampak jo samo potlačijo v sebe ti predlagam da greš do njega in mu poveš kaj čutiš..• TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
20.3.2013 11:44
Pozdravljena yourlove,
Vsaka punca, se sreča s tako ali podobno situacijo. Naj te potolažim nisi edina. Če je že ta vlak odpeljal ali ne ti ne morem povedati, saj je pri vsakemu fantu drugače. Lahko pa narediš kaj v tej smeri. Definitivno mu lahko namigneš, če pa namiga ne bo razumel ga vprašaj če se bi kdaj dobila tudi izven šole. Pogosto se zgodi, da ti fant rata všeč, takrat ko izgubiš njegovo pozornost. Ne obupaj, vztrajaj. V vsakem primeru bosta poglobila svoj odnos in mogoče postala dobra prijatelja. Vso srečo, Prostovoljka tmm • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
30.3.2013 21:18
pač nevem res kaj nj nardim...ker nism tak tip človeka da bi oz. mu ne upam rečt kr direkt da mi je všeč....pa nevem a tipi rajš vidte da vm to punca pove v živo al prek nevem npr.fbja? ker nevem več zmeram bl se mi zdi da sm zamudila to priložnost:(_________________ NO RISK NO FUN^^ • slovenc79
• Od: 19.8.2011
30.3.2013 21:41
raj mu u živo povej.
drugač pa nevem zakaj mu nisi razložila to da glih prebolevaš bivšega? je pa tko, človk mora pač vedet kaj si želi. ni tko zdej mi je všeč, zdej mi ni.. najbrž ti je samo zato všeč postal ker se je začel ohlajat. je pa to očitn huda zamera, tko da tud če bi skupi bla, ko bi se prvič skregala bi to prišlo ven. kukr sebe poznam jaz ne pogoltnem kr tko če me kdo tko prizadane potem pa je kao vse ok. zameril bi, močno. lahko pa da on ni tak, kdo ve.. zato ga najprej dobro spoznaj, razjasni, da je blo tud tebi težko takrat. ne se takoj lizat začet ko mislita da vesta da hočeta bit skupi. družita se čim več, da se zares dobr spoznata, razumeta, šele pol je čas da se stvari zakomplicirajo. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.