LUMPARIJE :D• honey4me
• Od: 31.5.2012
LUMPARIJE :D
12.3.2013 20:22
No, mi gremo čez dobr mesc v Toskano in zej, smo se z eno sošolsko odločle d najini sostanovalki ušpičmo neki, pač ona naj je lani namazala z zobno pasto ponoč, no uglavnem bi prosla če ma kir kako idejo ka ji nej nardi. • miisk
• Od: 15.5.2010
Re: LUMPARIJE :D
13.3.2013 8:02
honey4me pravi:No, mi gremo čez dobr mesc v Toskano in zej, smo se z eno sošolsko odločle d najini sostanovalki ušpičmo neki, pač ona naj je lani namazala z zobno pasto ponoč, no uglavnem bi prosla če ma kir kako idejo ka ji nej nardi.
če ma probleme s tem da zadrži vodo kadar jo mudi na wc, ji probejte vodo pretekat iz kozarca v kozarc ponoči čim bližje ušesu. baje naj bi užgalo da se dejansko polulaš v postlo če se še kšno dobro spomnm pa zveš • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
13.3.2013 16:00
zakaj pa ne na isto foro? porišite jo po obrazu, ali namažite s majonezo, kečaopm, ajvarjem.....zlo znana je tud fora z kremo za sončenje. če se bo kej sončila, pa zaspala ji s kremo nekaj napišite na hrbet ali trebuh in, ko bo dubla barvo bo ta del ostal bel....tista zgorna z vodo je tud dobra, drgač pa vem, da če nekdo globko spi in mu začneš kej šepetat na uho, kej tko mal groznega z takim mal strašljivim glasom je čis možno, da začne sanjat kej groznega in morečega če se bo karkoli šla kopat, ji poberte brisačo in obleko....z njo kej neumnega stavite (za kar si prepričana, da bo stavo zgubila) in ji pol dej kak grozn izziv.... polno je tega, če še kej rabš, mi povej • malamacka
• Od: 1.1.2012
13.3.2013 19:57
če vm rata k spi:
zavijte ga u wc papir ( mi nikol nismo mogl do konc k se punavad zbudijo) al pa ga prelepte na postlo z gunmu širokmu lepilnmu trakom lah tko postopoma dajeta nanga stvari (flaše, povštre, cune, karkol najdeš na tleh) dokler ni čist zasut s temi stvarmi, da se ga sploh ne vid sam to sliko sm našla pa ni scena da sam čevle, lah karkol najdete |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.