AGRFT - sprejemni izpiti itd.• irish
• Od: 12.2.2012
AGRFT - sprejemni izpiti itd.
17.3.2013 11:17
Hej. končujem 9. razred in se nameravam upisat na gimnazijo, pol naprej pa bi zelo rada šla na AGRFT.
a bi mi mogoč kdo znal povedat kej o tej akademiji? se lahko tja upišem s tehnične gimnazije? kakšni so sprejemni? hvala. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: AGRFT - sprejemni izpiti itd.
17.3.2013 12:54
Uf. Zdaj odvisno v katero smer misliš it. Mislim AGRFT je akademija za gledališče, radio, film in televizijo. Toraj imaš igralske smeri: gledališče/film, režijo: gledališče/film, potem tudi za kamermana in podobno. Toraj je vse odvisno kam želiš iti. Problem je, da so sprejemni - ni važno od kot si (iz katere šolo oziroma ni tako važno) ampak da nareiš sprejemnega. Tukaj pa je velik problem kajti vsako leto se želi vpisati več kot 200 ljudi, sprejmejo pa jih samo 20, v režijo jih pa sprejmejo samo 3 (izmed vseh 175ih ki se jih prijavi). Tako, da če si zelo dobra na teh področjih (igralstvo, režija) ti priporočam da poskusiš, drugače pa bi ti to odsvetoval.
Drugače pa sem sam se tudi mislil vpisati na AGRFT smer režija ampak sem ugotovil, da je to brezveze ker ko narediš študij se ne moreš nikjer zaposliti in moraš iskati projekte. Zato pa mi je boljše da bom šo študirat nekaj drugega, med tem pa se kot hobi ukvarjati s filmom (hoditi na filmske kampuse ipd.). Še enkrat ponavlam: za film ne rabiš imeti šole! Vse kar potrebuješ je da te nekdo v to potegne, ti malo pokaže in nato sam naprej ustvarjaš. Ker je glupo naredit AGRFT in pol ne met službe ker v sloveniji je na tem področju šit. Sam razmišlam, da če bi že šo študirat bi šel na recimo irsko. No upam da sem ti pomagal in ne izbil tvojih sanj. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.