zgodbe iz narnije

Leii • Od: 1.5.2012 • Prispevkov: 22
zgodbe iz narnije 15.3.2013 19:59
123

Nazadnje urejal/a Leii 30.1.2015 17:35; skupaj popravljeno 1 krat
Larissa18 • Od: 17.2.2013 • Prispevkov: 15
Re: zgodbe iz narnije 15.3.2013 20:12
Eno mam doma pa je mislim da okoli 150/200 strani:)m
Lp
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: zgodbe iz narnije 15.3.2013 20:18
Vsi trije filmi, k so bli posneti jih lahka najdeš na partisu še s slo podnapisi...
-The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
-The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
-The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

samo ti trije filmi so bli posneti, čeprov je knjig več...
knjige najdeš v vsaki knjižnici, so kr debele, sam če bereš vztrajno in padeš notr, prebereš po moje hitr....
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: zgodbe iz narnije 16.3.2013 23:52
Oh, jaz sem jih prebral že dolgo nazaj. Se malo spomnim oziroma se večino iz filmov. Drugače pa svetujem da jih prebereš od začetka do konca in ne preskakovat ker je nekakšna rdeča nit, ki potuje skoti vse dele. Ker knjige govorijo od nastanka Narnije do njenega konca. Drugače ti knjige priporočam bolj kot filme (njih si poglej ko prebereš). Zdaj jih preberi. Ko boš starejša pa jih še enkrat z bolj oddaljenostjo od zgodbe in bolj s pogledom iz našega sveta. Pisatelj je v zgodbe skril prav zanimive reči =). Drugače pa kolikor se spomnim, knjige niso kaj preveč debele (max. 200 strani ali še to ne) in v knjižnici poišči zbirko, ki ima belo-zelene platnice, na sredini pa naslov (niso trde platnice). To sem jaz prebral in mi je bil prevod kar všečen. Uživaj v branju!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.