samomor

kamakura • Od: 21.4.2010 • Prispevkov: 23
samomor 4.3.2013 22:10
pri sociologiji delam seminarsko nalogo na temo sociološka analiza samorov .. zanima me predvsem če bi mi lahko pomagali katera literatura ki je zares dobra poleg durkheima še pride v upoštev
seminarska naloga je namreč za maturo...
miisk • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 30
Re: samomor 5.3.2013 16:24
kamakura pravi:
pri sociologiji delam seminarsko nalogo na temo sociološka analiza samorov .. zanima me predvsem če bi mi lahko pomagali katera literatura ki je zares dobra poleg durkheima še pride v upoštev
seminarska naloga je namreč za maturo...

si se pozanimala u knižnci ? tam ti bodo precej bl pomagal k mi. ker pač bl vedo tut kaj dejansko piše v knjigi ne ?? Wink probej, če ti bom pa v pomoč bom pa še mal prebrskala po internetu pa če najdem ti kej pošljem
miisk • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 30
Re: samomor 5.3.2013 16:30
[link]

mogoče ta knjiga ?
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: samomor 5.3.2013 17:49
odpri random seminarsko nalogo o samomorih pa poglej pod vire Very Happy
drgač pa če greš u knižnco uprašat bo pomoje najbol ja

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.