lace up ankle boot ali piščanci kje dobiti?

derUndergang • Od: 27.12.2011 • Prispevkov: 67
lace up ankle boot ali piščanci kje dobiti? 12.2.2013 19:06
imam eno vprašanje..in me zanima kje bi se prek spleta ali pa če je kakšna posebna trgovina, lahk dalo dobit te gležnarje ki se zavežejo do vrha, oz piščance?
pa zanima me tudi povprečna cena teh..

primer:
[link]

in

[link]

pa prosim za linke..hvala lepa:)
Chloe33 • Od: 24.12.2012 • Prispevkov: 26
Re: lace up ankle boot ali piščanci kje dobiti? 12.2.2013 20:49
Te piščančke sm vidla u Massu, ne doug nazaj, okol 70 ?? Pa tut u Bati jih majo. Sam tam so od 89 ? naprej.
Take čist iste nism glih vidla, majo pa podobne tut u Massu, tko da tam poglej Smile
TelefonMladiMladim • Od: 24.10.2011 • Prispevkov: 52 • Kraj: Ljubljana
Re: lace up ankle boot ali piščanci kje dobiti? 16.2.2013 21:11
POzdravljena

te piščančke prodajajo skoraj povsod, se ti pa res splača kupit preko spleta ker so ugodne cene. Pošiljam ti par uporabnih strani. Po mojem tretja in četrta povezava ti bosta všeč. Preglej ter se dobro odloči.
Srečno,
ekipa TMM

[link]
[link]

[link]
[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.