kako naj punci pokažem, da mi je všeč?

Mixsx • Od: 30.10.2012 • Prispevkov: 88
kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 23.1.2013 17:43
Kako naj punci na zunaj pač če se vidiva kjerkoli al na vlaku al na postaji kjerkoli, kako ji naj pokažem da mi je všeč? kaj naj nardim?
ANA123 • Od: 12.3.2010 • Prispevkov: 37
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 23.1.2013 20:27
Hej.! Spogledovanje mislim,da ni problem,samo ne neprestano buljiti v njo,ker bo mislila,kwa ti ni jasn.Smile drgač pa nisi povedu...ali to punco poznaš,je mejbi v tvojmu klasu,je mojo prijateljica katerega tvojega prijatelja ali pdobno..ali jo imaš mejbi na fbju? Smile
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 23.1.2013 21:34
hvala...mislil sem tko da je ne poznam.
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 24.1.2013 0:33
lep nasmešek vendar naj nebo preveč da nbo zgledlo koda se ji posmehuješ Smile
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
zmisli si nekaj 26.1.2013 14:27
hah neki si zmisl, reči ji da delaš anketo bla bla bla, pa jo pač neki vprašaš, pol boš pa vidu kolk je kej zanimanja
medek • Od: 1.5.2011 • Prispevkov: 1
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 26.1.2013 17:04
Dovolj bo ze en lep iskren nasmešek in malo spogledljivosti Smile ... Punce takoj opazimo take stvari .. Pozdravi jo in se poskusi kaj pogovarjat z njo Smile)
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 26.1.2013 17:06
kr na vsem lepem da jo bi pozdravil, pa se malo začel menit z njo? to je čudno ali ne?
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 26.1.2013 18:33
Mixsx pravi:
hvala...mislil sem tko da je ne poznam.

reč ji,če ti posodi kuli,oz. če ma kej za pisat.. (pol se pa sam nardiš,de si neki zapišeš..pol) ji ga pa daš nazaj (logično haha Smile )
al pa če mogoče ve,kdaj pele za tja, ta pa ta bus/vlak
praši jo kje je wc.....

al pa če kje sedi na klopci npr. ji reč,če je mogoče vidla kako stvar(ovitek oz. žepek) od telefona,al pa kar koli druga...kr si ga prej nek tam pozabu.. Smile
-če ti posod faracajk (če kadiš seveda)
al pa robčeek Very Happy
če se kej še spomnem,ti napišem Smile
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 26.1.2013 18:59
ja..pa pol če jo to neki uprašam pač..se začnem pol z njo normaln ment?
nimamidej • Od: 26.4.2012 • Prispevkov: 149
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 26.1.2013 19:16
Mixsx pravi:
ja..pa pol če jo to neki uprašam pač..se začnem pol z njo normaln ment?

ja.. Smile pač maš usaj nek izgovor,da prebiješ led.. Smile
kr če bi edn kr tak (ko ga ne poznam) do mene pršu,in se začel z mano ment..bi mi blo mal čudn,..bi se ga ustrašla.. drgač je ,če jo usaj na videz poznaš
Tomek • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 16777215
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 9.2.2013 22:55
če jo večkrat videvaš jo pač enkrat pozdravi, itak če se skoz nekje vidita pa res ni nič takega če jo potem tud pozdraviš. Men se to ne zdi nič čudnega. Potem ko se bosta že enih parkrat pozdravla, bo pa itak prišlo spontano do pogovora... vpraši jo kaj...mogoč res kakšn izgovor da najdeš... pač čimbolj na izi bod, pa tko mal na foro lahk obrneš, mogoče si pa ti tud njej ušeč pa tud ona ne ve kako in kaj Razz
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: kako naj punci pokažem, da mi je všeč? 8.3.2013 16:43
[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.