Rad bi ji povedal...• SOB
• Od: 28.4.2011
Rad bi ji povedal...
8.3.2013 20:06
Sem reku da nikol ne bom odpru take teme tuki ampak res ne vem kua bo bi lah naredu, ker je celotna situacija zlo čudna in se bo slišal kot nek 13letnik, ki ne ve kaj bi naredu in me je kr sram da bom kj tacga tko napisov ampak ja.
No eno punco poznam k živi bliz mene in sicer se ne poznava prov poznava ampak samo tako na pogled. Prvič sm jo vidu ene dve leti nazaj pa se mij pač zdela samo luštna, pa tut tko je blo ceu čas do ene dveh al treh mescev nazaj. Kr naenkrat mi je pa zlo všeč ratala pa sploh ne vem zakaj. Nč ji pa še nisem reku ker se mi zdi mal čudno da nekomu kr tko naenkrat rečeš k ga vidš vsak dan skor dve leti pa mu nč ne rečeš, pol pa kr naenkrat rečeš da ti je všeč (mal creepy se mi zdi). No uglavnm ko sm mislu da je zdej mogoče tut mene opazila sem pa dons dožvev šok ko sem vidu da jo je po šoli pobral sošolec, sicer nč drucga nisem vidu ampak zdej pač ne vem kaj naj si mislm in po pravic povedan sem ji tut jest na poti domov (lih nekje na pol moje poti domov živi) hotu tut jst končno neki rečt ampak jah ne vem se je vse tole mal zakompliciral. Zdej pa bi ji še vseen nekak povedov sam ker vse kar bi ji povedov bi nekak zvenel tko filmsko, jst pa tega nočem. Sem že mislu napisat po FBju, ampak to vse zveni tko creepy poj. Rad bi ji neki reku osebno samo hočem da bi blo to nekak spontano ne pa da bi ji jst na FBju reku da če se dobiva al neki. Glede na vse se mi zdi situacija dost čudna, pa vbistvu ne vem kaj bi naredu sploh. Rad bi ji že povedov pa se znebu tega da morm povedat, sam k vse scenarije kako ji bi povedov so tko filmski (pač s temu mislm filmko izražanje) in ne vem bi vse zvenel tko pocukran. Zj bi sam prosu za pomoč če bi pač kdo kej pametnega lahko predlagov, čeprov me je kr sram kj tacga prašat sploh, ker nekak že vem kakšni odgovori bojo • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Rad bi ji povedal...
8.3.2013 21:25
Imaš prov...če boš kr direktno neki reku v tri krasne, bo izpadl čudn in tud ona nau preveč srečna. dekleta mamo pač rade, da nas skušate spoznati. torej: SPOZNAJ JO!
kontaktiraj jo po netu, enkrat jo nekaj vpraši, ko se bosta spet srečala. verjetn ni prvič, da dejansko spoznavaš neko dekle. iskreno se zanimaj zanjo, pa bo že bolš. daj ji vedeti, da se ti zdi zanimiva oseba in bi se rad družil z njo. šele, ko bosta res mela neko prijateljstvo al neki med sabo, da si nauta sam ''znanca'', pa boš čutu da je neka kemija med vama, pa ji lahka nežno in počasi priznaš, da ti je všeč. ah, ne sekiraj se zarad tega....vsak kdaj rab kak nasvet na prave ljudi si se obrnil... upam, da sem kaj pomagala... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.