Zaljubljena v starejšega in totalno nedostopnega tipa• buba6
• Od: 4.3.2011
Zaljubljena v starejšega in totalno nedostopnega tipa
25.2.2013 16:09
živijo!
imam super družbo ki skupaj dejansko preživimo usak popoldan, to sta moje dve kolegici in njuna fanta ki pa sta starejša od nas treh, ki smo stare enako, ta dva fanta imata starejše kolege pač njijhove starosti ane in od eh kolegov je men en postau ful ušeč, jasno pa vem da nimam niti najbol osnovnih šans pri njemu, saj je nas pač stalni ženski del družbe označu kot smrkle - mal v hecu pa mal zares, starejši je od mene 7let in ima zelo težek in **** karakter use zaibava u glavo in jih prca, ful žiučn skos, pač glavni je no na kratko povedano haha, js mam pa problem kr nevem ka naj aredim, skos sm si govorila da se nesmem u njega zalubit da mi nesme postat ušeč ampak čustvim pač nemoreš ukazovat in glih to se je zgodil nažalost hvala useeeemmm, čauuu • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
Re: Zaljubljena v starejšega in totalno nedostopnega tipa
25.2.2013 16:53
Hej buba6! Mogoče bi bilo dobro, da sama pri sebi ugotoviš zakaj ti je ta fant pravzaprav sploh všeč. Kaj na njemu te privlači? Katere njegove osebnostne lastnosti so ti všeč? So ti všeč aktivnosti/dejanja, ki jih počne? Kako si predstavljaš vajino skupno (morebitno) zvezo kljub razliki v starosti? Mislim, da ko boš odgovorila na vsaj nekaj zastavljenih vprašanj, boš tudi lažje opredelila svojo zaljubljenost. Ali gre samo za fizično privlačnost, ali ti je všeč to, da je glavni, ali so ti sploh všeč njegove osebnostne lastnosti itd. Nobena zaljubljenost ne traja večno in če misliš, da s fantom, ki ga omenjaš, ne bi dobro funkcionirala skupaj (napisala si, da si nisi želela zaljubiti vanj), potem bo tudi tvoja zaljubljenost hitro minila. Odpri oči še za ostale fante, morda celo za kakšne svoje vrstnike? Lepo te pozdravljam, Prostovoljka s TMM • slovenc79
• Od: 19.8.2011
26.2.2013 15:10
bolj misli z glavo kot s srcem, vedno.
• BabyBluexx
• Od: 28.12.2012
3.3.2013 1:57
sama pr seb premisl če ti ni ušeč sam zato kr ti je tak nedostopn...
učasih nardimo glih tisto kar neb smel kr se nam zdi tak narobe pa istočasno ful bolj zabavno ko pa tist kar lahko, pol se pa sekiramo.glede na to da je 7let starejši od tebe predpostavljam da ni glih neki fant ko ga puberteta meče? in če se pr bol zrelih letih še kr odnaša ko neki osnovnošolski nagajivček pol očitno ni zrel za zvezo.mogoč vas zafrkava zato kr bi rad pršu do tebe? možnosti je 93035930....js sm si tut rekla da nikol neboma skup z enim fantom ko sm ga spoznala poleti 2009...mela sma vzpone in padce, ampak sma še kr skup, in je moj prvi in edini fant, pa je starejši od mene par let in tut ni glih ceu resn pa zatežen, pa je že precej mimo pubertete... ponavad znamo povedat nekomu ka nej nardi, ko smo pa sami u taki situaciji pa nimamo blage veze.noben od nas neve ka ti čutiš do njega pa še majn ka on do tebe, stvari se najbolš odvijejo kr same od sebe če jim daš čas. • buba6
• Od: 4.3.2011
7.3.2013 14:12
najprej hvala usem za odgovore ko sem napisala da se nisem želela zaljubiti v njega nisem mislila na to da morda skupaj nebi funkcionirala al pa kej podobnega ampak zaradi tega ker vem da nikol nebova nič imela....ko ste omenili moje vrstnike, ta fant mi je ful stopu u glavo in njegovo obnašanje ki sicer na trenutke ni nevem kaj zrelo ampak drugače je, ki pa se nemore primerjat z fanti ki so moji vrstniki, in zato na njih gledam kot nekakšne debile....vem pa da mi ni ušeč samo zato ker je nedostopen zame ker nisem takšna oseba, ker mi še nikoli noben ni biu zaradi tega ušeč al pa da bi hotla kej znjim ker bi me privlačila nedostopnost....zdaj sem dojela ta stavek: lepa / pridna dekleta ljubijo barabe hahahah |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.