Gimnazije Maribor• Alekseea
• Od: 4.1.2013
Gimnazije Maribor
12.1.2013 20:33
Mene osebno pa zanima, kera gimnazija v Mbju vam je najjača pa zakaj? Ker se še odločam:'p.
• pengu
• Od: 18.2.2013
Re: Gimnazije Maribor
19.2.2013 1:45
Js sm na škofijski pa nism verna in mi je res zakon pa dejansk je to najbolša šola sam se ti pač more dat delat kr je dokaj zahtevno ampak se pa mamo najboljš. Če te še kaj posebi zanima uprašaj.. karkoli o življenju na šoli • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
Re: Gimnazije Maribor
22.2.2013 15:56
Meni je pa 2.gimnazija*_* ...sicer moreš met precej točk da not prideš samo se splača ker pol od tote šole res nekaj maaš...mogoče eni učitli preveč zahtevaja..sicer ni predmeta ki ne bi mogo 5 dobit pač povsod se daa...pa meni so posebno všeč mednarodne izmenjave pa obšolske dejavnosti...pa še dijaki so super....mogoče za fazane 1teden malo težko pa se to je povsod pač privajanje itd... blizu je tut dijaški dom...pa pune je pomembno da sproti delaš...ne da bi zaj ravno nsak dan neke ponavlo samo na neke cajta ko maš že kaj snovi..če ne pa pač pri pouki poslušaš...
najboljše pa je to da so eni učitli pune na hece..pa cele ure potekaj v takem sproščenem stilu xDD pa naučiš se res ogromno vsesprošnegaa*_* _________________ LonelyGirl xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.