Sam za PUNCE• Mashimaro
• Od: 30.8.2012
Sam za PUNCE
9.9.2012 12:23
Heei. No js sm stara 13 let in sem med počitnicami dobila khm.. no saj veste kaj. In Bi bla vesela če bi kakšna punca tuki napisala oz odgovorila na naslednja uprašanja:
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? 2. A so-ble krvavitve močne? 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? Hwaala že unaprej • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Sam za PUNCE
9.9.2012 12:54
1.Dubla sm jo na svoj 12. rojstni dan 2. ne, sprva samo rjavo, pol se je šele čez neki mesecov obarvalo na rdeče 3. vložke, čez poletje na morju pa tampone 4. če si ga ne daš dovolj notr, te lahko boli v mednožju in nekaj časa traja, da se navadiš. 5. nee, pri men se sploh nč ne vidi, tud, če imam zelo oprijete hlače dobrodošla • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
9.9.2012 14:44
zakaj khm, reč menstruacija, menstra, sj to je pa ja neki najbol normalnega 1. Pri kolkih letih si dobila tisto? pri 13 2. A so-ble krvavitve močne? ja kokr kdaj no.. bol normalne so, čeprav učasih pa so tut bol močne . 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? zaenkrat samo vložke. 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? nevem. pravjo pa da prvič ti je itak mal nelagodno, kr je pač prvič , pol se pa itak navadš 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? ej nevem, odvisno kakšen vložek maš pa kok prosojne, pa tut kako svetloba pada. • monxiee
• Od: 2.6.2011
10.9.2012 23:20
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? pr 12
2. A so-ble krvavitve močne? Odvisno 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? tampone, ker navadni vložki so mi tako nerodni za uporabljat. 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? sploh ne, ker je itak vse prekrvavljeno in gre zlo na izi not. sam ga morš dost globok not dat, ker čene zna bolet 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? am..pa neuem, nevid se, sam men je zoprno. • ClassyAndFabulous
• Od: 9.7.2012
12.9.2012 20:32
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? pr 11 skor 12
2. A so-ble krvavitve močne? na začetku ne, kasnej je bla pa kr močna(: 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? vložke (zaenkrat) 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? hah nwm 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? sploh ne • jaanchy
• Od: 15.8.2012
13.9.2012 15:27
1.Am dobila sm jo če se ne motm pr 11
2.pa tko no, tdrug pa ttret dan kr precej, drgač pa niti ne ful 3.am vložke 4.men je mal smotan no, ne glih da boli, sam me mot, je pa res da sm ga mela sam enkrat al pa dvakrat, pa še to ne doug, tko da se nism niti probavala neki ful navadt 5.js med menstro ne nosm pajkic, ker mi je grdo, če pod pajkicami nimaš tangic, k jih maš pa u tem cajtu če ne uporablaš tamponou) bl težko • forever-awesome
• Od: 31.5.2012
• Kraj: Koper
13.9.2012 17:41
1. Sm jo dobila 8 dni pred 12 rojstnim dnevom.
2. Pri meni je prvih 3 dni fuuuul, pa moram une velike uložke nosti pa use, ostale dni pa je bolj malo, 3. samo vložke, 4. sm dala 3krat fuuul zafrknjeno, pa moraš u pravo luknjo dat, pa moraš bit sproščena, in si moraš dovolj globoko porinit... no rajši ne plavam nekaj dni, ko da se grem **** s tem xD 5. no, na ozke hlače/pajkice se vidi, tko da ti priporočam kaj bolj širokega, pa tudi belih hlač ne nosit, ker se bo ful vidlo če gre čez. mam js še eno prašanje: kaj vas kaj boli recimo pred al med menstruacijo? ker mene ne boli NIČ, pa me sam zanima • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
13.9.2012 18:10
mene tud načeloma sprva nikol ni nč bolel, ampa zdej zadnjih par mesecov imam pa prvih nekaj dni totalne bolečine v hrbtenici, da se ne morem premikat... • Bellatrix
• Od: 13.9.2012
13.9.2012 20:19
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? Pri 11.
2. A so-ble krvavitve močne? Na začetku ne, zdej pa mam pa tko dokaj normalno, včasih je bolj močnejš... drgač pa prve tri dni mam najmočnejšo menstruacijo, pa takrat me tut najbolj boli 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? Vložke. 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? Ne vem, ker jih še nism uporablala,ampak kolkr sm brala/slišala naj bi prvič, ko si ga daš notr bolel ampak pol se itak navadiš in gre čist u izi. 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? Ne nosim pajkic, tko da ne vem, ker večinoma nosim jeans hlače, tam se pa nič ne vidi, tut če so kr ornk oprijete. • ancooo
• Od: 14.2.2011
15.9.2012 9:24
1. Točn na svoj 12 rojstn dan dejansk 2. Pr men sta prva dva dni 'močna'.. pol je pa bol na izi 3. Tamponi(na začetku sm vložke rajši..) 4. Nč ne boli.. pač mogoč je nazačetku ko še nisi navajena mau čudn filing ampak pol ko pa se navadš je pa najbolš 5. Ma tega pa ne vem ubistvu xD haha • karjoladoo
• Od: 20.6.2010
14.7.2014 12:21
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? 11
2. A so-ble krvavitve močne? kakor kdaj, na začetku bolj, kasneje različno, zdaj, po petih letih je pa kakor se spomni 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? oboje 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? ne 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? ja • LV9
• Od: 2.1.2014
...
16.7.2014 15:01
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? 12 und 2 mesca
2. A so-ble krvavitve močne? ne preveč 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? samo vložke, tamponi mi niso:$$ 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? ja pač moraš se navaditi, na začetku hodiš kot da bi meu tank med nogam hahahha, ja filing je na začetku čuden 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? odvisno kjir vložek maš • dekle
• Od: 24.5.2011
20.7.2014 13:52
1. pri 11. (na morju!)
2. že prvič sem mela močne krvavitve (enako močne kot zdej po 5 letih) 3. jaz sem navajena na vložke, tampon bi uporabla samo če bi bla na morju 4. meni je bil prvič ko sem dajala tampon not ful čuden filing, pač kot da bo vsak čas vn padu, ker še nisem bla navajena. drgač pa boli samo če si ga ne potisneš dovolj globoko, drugače je pa kot da ga nebi mela. 5. jaz sem se tud na začetku ful bala da se bo vložek vidu ri športni ko mam pajkice pa se nikol ni nič vidlo • Alice
• Od: 25.6.2012
20.7.2014 20:45
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? Uff zgodej, konc 5 razreda, to je...še mal pred 11 rojstnmu dnevom 2. A so-ble krvavitve močne? Prvič ja, drugič ne, pol pa pač kokr je blo, normalno ponavad. Prve 2 dni močnej, pol pa ne več tolk. 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? Tamponi, razn ponoč vložki. 3. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? Prvič k sm si ga dala je bolel, ker si ga nism prov not dala. Če ga daš pravilno not, ga čez en čs ne čutš več. 4. A če maš vložek pa pajkice alpa kej gor a se zeo vidi? Nep • CocoChipmunk
• Od: 2.2.2012
20.7.2014 23:02
1. Pri kolkih letih si dobila tisto? Pr enajstih.
2. A so-ble krvavitve močne? Ne, niti ne, dokler je nism za pou leta zgubila (ampak to je ze druga zgodba).. od takrt naprej mam mocne. 3. a uporablaš vložke tampone al karkoli drugega? Vlozke. 4. A boli ko si daš tampon noter in a je čudn filing? Js sm parkrat probala. Ne boli, je pa (usaj men) cudn filing. Men je blo skeri, ker ga kr naenkrat nism vec cutla (ceprov nej bi blo tko prov). 5. Js ne nosm pajkic, zato ker me pol skos skrbi, da bi skoz kej prslo. Mislm pa, da se ne vid (ce se, se vid tista "krilca" za prlept na hlacke..js jih ucasih upognm, da so ozja |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.