Depresijaa...1 | 2 | 3 | >>• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Depresijaa...
5.10.2008 19:12
hei
znima me če veste kei o depresiji.. ma če poznate koga k se bori s tem pa to.. feel free to talk about it x) _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Nameless
• Od: 5.10.2008
Re: Depresijaa...
5.10.2008 19:54
amm depresija....učasih me res prime in zgubim čist vso voljo do lajfa in usega pa sm zlo slabe volje. v takih primerih se trudim to prespat, ali pa razmišljam zakaj in kako je do tega prišlo. če sem zelo slabe volje me ponvadi daje da bi kaj razbijal • XcrazyyX
5.10.2008 19:57
aia... sam kolko časa traja pr tebi ta slaba volja in to?_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Nameless
• Od: 5.10.2008
5.10.2008 20:00
XcrazyyX pravi:aia... sam kolko časa traja pr tebi ta slaba volja in to?
odvisn...ponavad ene 2/3 dni. učas clo več...kakor je....pri tem se trudim zamotit da nebi mislil na to kako slabo mi je. • XcrazyyX
5.10.2008 20:05
aha... hja pol bi blo že za razmislt al je to sam normalna žalost oz. slaba volja al ie prow depresija... kr je razlika.. ampk ok x)_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Nincy
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 16:53
men se je to do zdej sam enkrat zgodil...in use kar sm hotla je blo prespat 2 dni...in sm to nardila xD...še u šolo nism šla...tko d najbolša rešiteu je d prespiš pa razmislš zkaj je do tega pršlo..._________________ live your life crazy and enjoy every second of it... • XXX
• Od: 17.10.2008
18.10.2008 18:20
obstaja več vrst depresije..in se stopnujejo.. drgač obstaja tut depresija pred menstruacijo, neki like PMS, sam daje to dost hujš..
okej, moja zgodba, dvomm d abo kdo bral ampak nekak se sprostim ko to povem ljudem(itak sem pa anonimna) , ki nimajo pojma o tem. okej ne me met za emota ko boste to prebral. depresija je namreč huda. dost. in nisem ena izmed tistih ki se "igra" da je slabe volje in se reče nekej na hojladri.. js sm se spopadla s tem, z mal hujšo obliko, in sem bla nekaj časa tut na KOMZu (klinični oddelek za mentalno zdravljenje) na oddelku za adolescentno psihiatrijo in ne ni tko hudo kot se sliši tale komz, usi so pol mislm dasm kej nora alkej, daleč od tega. seveda se najdejo tm tut primeri ki pridejo iz pol alpa obratno, gredo v pole... uglavnem..depresija je motna,neprijetna itak..pr men se je use začel s šolo, hotla sem se učit pa se nism mogla, nism našla volje do učenja, vse mije postal brezveze, v šolo sm hodila sam ker sm mogla, nabral so se koli in na zuni ni blo vidt dabi se kej sekirala ampak globok v sebi sem se, močno..bližu se je konc šolskega leta..in takrt se je zgodil en dogodek, nebi ga omenjala ampak blo je hudo..policija, zapisnik in to..starši so itak po*****.. že tko se pa s starši ne razumem dobro, ni dneva v katerem se nebi skregal, žaljo me, brata majo rajši, ker je bolši, nimamo zaupanja med sabo, js jih zato ker jim ni mar zame še bolj izivam da jih razkurim,..uglavnem teški so.dost. zarat te depresije, sm bla res v krizi.. starci je blo tisto glavno kar me je spravl v jok,jezo, neda se opisat kakšna čustva maš..potem fant, stalno sva se kregala, mislla sem da me vara, meu je prjatlco s ksatero se je sam po netu menu o vsem..motl me je, ni se mu dal dopovedat d ame moti, nism mu vrjela da me ma rad, klub temu dami je reku potem še šola in vse sem mela ubistvu v pi*zdi.. potoukl me je, bla sm na tleh.. doskart prej se je zgodl da sm jokala brez razloga, spreminjala razpoloženje na 5minut takrat je pomagal da sem se rezala.. ampak tokrat mije blo preveč useha, nisem vidla svetle točke nikjer..kot v smrti. a nakoncu brez "uspeha", pristala sem, kot sm rekla na oddelku za adolescentno psihiatrijo in mela zaje*bane poletne počitnce, en mesc.. seveda sm spoznala tam ljudi s katerimi sem še vedno v stiku in so bili tisti čas edini ki so me razumeli. za vikend sem prihajala domov in blo je hudo.res dost.. -.-' jokala sem kr v brezveze, ni mi blo do življenja sploh.. ko pa sem bla tm čez tedn sem se normalno družla z unimi tam in pač psihiatru nisem povedala kaj smei dogaja čez vikend.. zato so me po enem mescu, ksm bla vidno "zdrava" poslal domov. in ja, kaj imam od tega, brazgotine. brazgotine v srcu in brazgotine po zapestju.. ševedno se nisem "odvadla" rezanja. režem se 3 leta, ker se sprostim. nevem..lahko bi rekli da sem mazohist? ..ne štejem se pod to, čeprav uživam v bolečini in me naredi bolše volje po dejanju..sporstim se. torej, če ste v depresiji ne se jit zdej rezat ker je men osebno to pomagal.. najdte svoj način, bolj zdrav...dost se lahko posvetujete tut s psihiatrom.. induvidualni pogovori men osebno niso kej dost pomagal, ker sem še vedno človek, kater se mi zdi vse brezveze semi je tut ta pogovor zdel brezveze.. poznam pa tut dost ludi s hujšo depresijo in hujšimi načini sprostitve kot so rezanje po celem telesu, žganje nekateri jezo in žalost sporstijo z razbijanjem stvarmi. pozor, to so vsi nezdravi načini. js osebno mislm, da se tega nebom nikol rešla..še vedno se jokam za vsako malenkost. priznam pa, da je malo bolje kot prej.. ampak še vedno mije usejen če me povozi avto, zadane strela usejen mije če umrem zdej alpa jutri. še vedno včasih pomislim na samomor..pa se le sporstim.. depresija, vsaj pr men se je začela z majhimi stresnimi stvarmi in nemore nastat čez noč.. kupičijo se problemi..nakoncu je tega preveč.. vendar, poišči pomoč preden se ti nabere preveč stvari! _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • petrapavlin15
• Od: 9.10.2008
Oila
18.10.2008 18:26
Jst sm pa ful doskrat v depresiji:(• XXX
Re: Oila
18.10.2008 18:33
petrapavlin15 pravi:Jst sm pa ful doskrat v depresiji:(
dobro da ostajaš pri tem da samo mislš na to.. ampak že to je PREVEČ hudo.. mogoče bo teb pomagu pogovor, skomerkol ki mu zaupaš.. zamotiš se z nečim da ne razmišlaš o tem.. depresija izhaja predvsem iz tega - ker preveč razmišlamo..razmišlamo o vsem in gledamo pesimistično na svet, naše življenje.. res probej se zamotit s čimerkoli, nevem men je dost pomagal dasemn šla poslušat musko in sem pela in probala čimmanj razmišlat o tem, razmišlat o lepih stvareh, dogodkih ki so se mi zgodili.. če pa bo začutila, da je to že preveč..priporočam obisk psihiatra..dost pomaga;) srečno! _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XXX
18.10.2008 18:34
Nincy pravi:men se je to do zdej sam enkrat zgodil...in use kar sm hotla je blo prespat 2 dni...in sm to nardila xD...še u šolo nism šla...tko d najbolša rešiteu je d prespiš pa razmislš zkaj je do tega pršlo...
ja ne, eni ni majo možnosti ostat doma in jim pol še to zamori:D drgač se strinjam s tabo ja, spanje dost pomaga..razmišlanje..v pravi meri. ne da neki razmišlaš na globoko ker te lahko sam še bol podere.. tko da ja,drgač pa se strinjam:) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
24.10.2008 6:53
xxx.. hug <3
pr meni je blo podobno... itq pa nism hotla z nobenim govort o mojih čustvih tko d sm use skupi nadaljevala u prazno.. čz poletje, malo zabave, potovanja in še pouno drugih stvari... in se mi je izboljšalo... _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
24.10.2008 7:08
hvala:)
js vem da me je najbol podrl ko sva se s fantom kregala..dobr potem se je zbolšalo, sem tut nehala z rezanjem..nevem kako mi je uspel pridt iz tega, sam mislm da je meu fnt dost veliko vlogo kle, čeprov se ne zaveda. niti js ne. vem da sm dost musko poslušala, še vedno je, mislm da je to neki kar mi tut pomaga in seveda prjatli, ki pa na žalost majo tut svoje probleme in tut nevejo kako ostalih rešt. jih čis razumm. važn da mi stojijo ob strani.. drgač pa..mi gre na slabše. sicr hodm h psihologinji na pogovore ampak mi nekak ni kul se zaupat njej..oz kermukol ppsiholog bi biu.. nevem pa kako bi mi uspel nehat se samopoškodovat, ksi res želim..sam v tistih trenutkih pomaga, drgač začnem gledat na use, bol optimistično, like vse bo okej na koncu kaj se sekiram.. nevem.čudn mi je. drgač pa tko nimam razloga živet, tko da mi čis dol visi če umrem ubistvu.. huh sm se raspisala. vesela sem, da si pršla vn iz tega na tak lep način:) nobenmu ne privoščim tega, kar sm doživlala js.. lp *hug* _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
24.10.2008 13:00
aha no podobno čutm js...
no nvem pomoje mi nikol ne no ratalo 100% prit vn s tega... k je umes tui moj karakter.. nvem no.. še zmiri mam kake izpade.. sam se trudim ja sj smisla lajfa pa itak ni tko da ga niti iskala ne bom x) kšnkrat si kr želim d bi dobila kšno neozdrauljivo bolezn d se mi niti ne bi blo treba ubit! in kr sm u takem stanju.. ni več nobenga frenda okol mene... usi tko praujo da jim usaj eni prjatli stojijo ob strani meni ne čis noben alpa sam js tko črno vidim ma mislm d je res... tipa tui neom dobila k sm tko "čudna".. in najbolj se pa bojim kko bo naslednje leto k grem na srednjo... spoznat nove ljudi, se družit z njimi....?? ti k so tle jih usaj poznam, oni poznajo mene.. in pač že vejo malo kko in kei je z mano... zdj bo pa treba use na novo... nism js tak karakter!! družabn al nvem kko bi rekla najrajš sm sama u svoji sobci k jo mam zdj ločeno od stanovanja.. in pr tisti urci hiphopa 2krat na tedn... in to je to za kar js živim.. in poleg tega se zrd žalosti skoz nažiram in pol se pa čudim d sm zmiri bolj debela!! x( sj drugi mi pravijo d sm suha sam počasi nebom več k to se vleče že fuuul časa... jem jem in jem no ok sm mogla malo dat vn x( baj** _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
24.10.2008 14:06
ej čis te razumem vešglede tipov je res najbol, da se nikol ne začneš preveč sekirat.. js sm se in je blo kar je blo.. pa sem se nehala.. potlej sem se spet ful začela..in se mi use podere=/ tko za tipe se naj ti je*be. sej, ubistvu frendi ti tut kej dost nemorjo pomagat.sigurno pa ti kdo stoji ob strani. če ne drug, pa mi, tukej:) js tut grem drugo leto na srednjo..tut men je tko mau bed... ker na tej šoli je tut moj (ex)boyfriend in mi bo dost bet.. glede vspostavlanja stikov..use pride spontano.. itak seboš zaštekala s kšnimi.sam ne bit kej preveč naivna. če so uredu usebe te bojo sprejel takšno kakršna si, kdor te nebo, ni vreden tvojga prjatlstva. bojo pa že drugo do tebe pristopl inte kej prašal intko:) ubistvu se tut js sama bojim kako me bojo sprejel.. ker sem na čase dul čudna in tečna in bi poslala use nekam..včasih pa kr za brezveze vesela in me meče.. tko da bom sigurn slišala kej slabga o men. sam to te nesme podret.. btw, na kero šolo pa greš? ej glede nažiranje ane. js sm vedno bla ena suhica..zadne dve leti sem se pa ful zredila..oz tri leta. men se zdi ful ker prej some dejansko ble kost in koža pa tut česm jedla nevemkok, zdej pa se nabera..in nemorm se upret hrani sploh, jem tu če nism lačna -.- je pa odvisno kakšno strukturo maš. lahko da ful poješ in boš vedno suha:) ni panike sploh. počitnce so, končno. usaj neki kme mčkn razveseli.. jutri bo spet isto..=/ ta lajf je tok bedn. neda se mi živet sploh. celo življenje se trudmo za kej, trpimo. se mamo lepo, ampak usega lepga je itak hmau konc..intoje to. lajf v **** -.- _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
24.10.2008 14:36
ja evo js tud! kost in koža sm bla... misnla sm pa da sm full debela..
zdj gledam slike in si mislim budalo tistkrat nisi znala cenit tega, poglej se zdj.. sj.. eno je d si lačn, eno p da maš neko potrebo po hrani... no in to mene muči.. tud če nism lačna js bi kar jedla.. ---ta lajf je tok bedn. neda se mi živet sploh. celo življenje se trudmo za kej, trpimo. se mamo lepo, ampak usega lepga je itak hmau konc..intoje to. lajf v **** -.--- ne bi mogla lepše sama povedat x) amm... se še odločam če bi šla na škofijsko al splošno tle blizu mene, al d bi šla na šentvidsko v lj.. ti?? baj** _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
24.10.2008 15:07
ja ej,js sm tut misla da sem debela..bolsem se sekirala bol sem se redila..gledala anorexične punnce po netu insm hotla bit taka..pa sem bla ubistvu čis uredu... zej pa mam =/
huh,lajf pač -.-' js js... sredna grafična in medijska --> medijski tehnik oohja -.- zakaj zaboga živim =/ _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
24.10.2008 15:41
medijski tehnik zanimivo to x)_________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
24.10.2008 18:16
dost ja:) huh, sej ne da limave offtopic-e *angel*_________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
24.10.2008 19:17
heh...
ok no sj js spet OUT zdj bla na peuskih vajah in seveda usi se pogovarjali js pa med njimi tm tiho =( zkj sm tko nedružabna?? tiha?? brez žiulenja?? ni čudno d nimam frendou =(( _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
24.10.2008 20:20
=/ no, ti si usaj taka ksi želiš bit družabna..eni so tihi,sami ker to sami hočjo. tut js sm opazla da sem postala bol zase pato. mogoče ti družba ne ustreza. js sm isto se ful oddalila od sošolk,sošolcev ker so mi totalno bedni..in sem v njihovi družbi tut bol tiha intko.. nevem, mogoče ti družba ni kučl..
probej se uštekat..tko v izi, če so ti valda kul ljudje s katerimi si:) drgač pa, lahko vprašaš za nasvet koga strajšiga, magar psihologinjo v šoli, kako se bol uštekat v družbo into:) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XcrazyyX
24.10.2008 20:25
ja sj to je... nairajš sm sama
ne hodim vn ne maram bit u družbi ampk 1. učasih -morm- bit z njimi in ta cajt mi je res... 2. nekako vem da bi -mogla- bit več z ljudmi in bit bolj družabna.. in to me muči _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XXX
24.10.2008 20:33
woah=/ aja -.-' probej se ti čas uklučit, da ti bo bol prijetno in to.. lej sje pravim, mogočer ni družba zate in boš spoznala ljudi, s katerimi ti bo bolj..
dost se zarat tega nardi samomorov,depresije. vem da ksm bal js u bolnci je bla ena k tut ful ni marala bit v družbi, ni hodila v šolo, zaprta je bla v sobi,poslušala musko..depresija huda,samopoškodovanje..poskus samomora. tko da, prosim poišč pomoč preden se tep kej tazga zgodi! _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • poisongirl
• Od: 11.10.2008
24.10.2008 20:44
js nekako sploh več ne vem kdaj sm v depresiji. sm s kolegi pa vse, in se delam neki dobre vole kr nekako nočem pokazat da sm ubistvu čist na dnu. pridem domu, mi je dolgčas pool pa začnem razmišlat o mojem lajfu in vedno znova in znova to spoznavam. živlenje je bedno. ja in tut js si želim te dni prespat. pol pa nočem glih o tem razmišlat in začnem sanjarit. o vseeeem mogočem . kok bi blo lepo če bi biu on v mene, pa kok bi blo lepo če bi bla z njim prjattlca, pol sm kr naenkrat že slavna in flirtam z slavnimi lepotci. ampak na koncu pa pol spet ugotovim v keri bedi sm in začnem jokat. pol grem pa spet med ludi čeprav nekako noče kr se počutim čiiist nesamozavestno in ne vem zakaj se mi zdi da sm odveč. je pa res da takrat ne razmišljam tolk o tem. sej mam prjatlc full ampak tega enostavno ne morm nobenmu zaupat. evo to je moja zgodba
• XcrazyyX
25.10.2008 12:29
mhm... hug tud tebi <3
ja sj to od prjatlc.. ie relatiuno ful.. sei se družim recimo s puncami z našega razreda... samo nobeni ne zaupam mojih čusteu, skrivnosti... in seveda tega kko se počutim in to.. do lani sm mela best frendico k smo ble non stop skupi, use sva si povedle.. in me sploh ni brigalo kdo naju je oprauljal, če mene/naju ni noben maru... ni blo pomembno!! js sm mela njo in to mi je blo dovolj.. no zdj... je pa tega konc.. poleg tega je pa še zašla u slabo družbo.. ne razumeva se več... da ne bo pomote - nisva nč skregani, nobeni nima nč proti drugi.. pač se ne poštekava več.. no in pol sm bolj sama... ja sj vem da me to uničuje sam... se ne morm prislit da bi se sproščeno pogovarjala s komerkoli, da bi klepetala, in tko.. pač.. najlepš je kr mi ni treba govort in noben tega od mene ne prčakuje. zto je najlepš doma u moji sobi. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • XcrazyyX
25.10.2008 12:33
aia in še to poisongirl
sj fajn je da sanjaš... da se usaj za tistih 5/15/30 min odklopiš in uživaš.. pač na svoj način.. in po eni strani je prav da ne drugim o tem svojem problemu govoriš.. kr večina ljudi ne razume... noče razimet.. k niso bli na tvojem mestu nikoli.. in te bojo meli za freaka. ampak nekomu morš zaupat.. drugače boš sama sebe zakopavala.. tko kt sm se jst.. sigurno je okol tebe nekdo ki te bo razumu... če pa res ne.. pol je najbolš da se usaj tle razpišeš. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.