kličejo me kur*a..:(((• pikapoka1997
• Od: 22.2.2012
kličejo me kur*a..:(((
13.2.2013 22:54
pravzaprav več nwm kje začeti ,no začelo se je lani nekje novembra ,decembra ali še celo prej...kr nekaj fantou na naši šoli ,me je začelo tepsti po riti ,neki časa sem to ignorirala ,pol pa mi je dokurčlo pa sm se **** ,pa jih začela fockat ,pol se je use skup pomirlo ,ampak ,ker imam baje dobro rit pa joške ,pa sm suha ,zdaj pravijo ,da sem kur*a ,pa da se usakmu dam ,a sm še virgin LOOL ,pol se bo začelo širit po mestu ,d sm kur*a pa nwm kaj si bodo še use izmislil.....men pa to osebno ni ušeč ,sj pomojem usaki punci to ni ušeč ,da ji tko pravijo...
najbolj boli to ,d rečejo ku*ba ,a ko vedo kaj to pomen ,sam da bi se jst slabo počutila u svoji koži ,pa na ask-u pišejo ,kaka *****a sm ,pa nwm kaj še vse ,da sm grda ,da usakmu dam ,pa kr neki.... prosm pomagajte mi ,res nwm kaj naj naredim ,da se bo to nehalo ,ker mi gre pošteno to na žiuce...pa ne počutm se fajn u svoji koži ,ker bodo pol usi zarad ene laži mel grozno mnenje o meni.... • malamacka
• Od: 1.1.2012
Re: kličejo me kur*a..:(((
14.2.2013 14:28
a sam zato k si jih ****, ker so te zašlatval (kar je že tko bolano) so okrog začel govort da si ****. tko res nč nisi nardila, razn tega da si jih ****? Jao tipi so res prasci,
Pumoje da je zdej najbolš, da jih ignoriraš. sej veš, več pozornosti jim boš namenila, bl jim bo fora ukrog to govort. Upam da bo use uredu • aniiia666
• Od: 15.2.2013
15.2.2013 18:10
tuji meni to vsakič delajo oz. me kličejo ****. ignoriraj jih al kaj ti naj rečem. pridobi malo več samozavesti v sbee in se jim maščuj. • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
15.2.2013 20:35
aniiia666 pravi:tuji meni to vsakič delajo oz. me kličejo ****. ignoriraj jih al kaj ti naj rečem. pridobi malo več samozavesti v sbee in se jim maščuj.
Ja ker maščevanje je najbolj zrela stvar kar jo lahko naredi. Najprej praviš naj ignorira, potem pa da naj se maščuje. Ignoriraj pomeni ignoriraj, torej nobenih glupih igric in maščevanj, ker tko boš izpadla kvečemu še večja k*u*r*b*a in predvsem otročja. Pusti otroke, naj odrastejo. Vsak tele ma svoje vesele. • TelefonMladiMladim
• Od: 24.10.2011
• Kraj: Ljubljana
19.2.2013 18:41
Živjo pikapoka1997!
Vsekakor je bilo dobro, da si postavila mejo in se postavila zase, ko ti ni bilo všeč, da so te fantje otipavali. Tvoje telo je tvoje in NIHČE se ga ne sme dotikati brez tvojega privolenja! Fantom si očitno všeč in v najstniških letih jih pogosto razganja do te mere, da se težko kontrolirajo oziroma ne razmišljajo o posledicah svojih dejanj in besed; še posebaj če so pod vplivom svojih prijateljev! To pa seveda niti slučajno ne pomeni, da moraš njihovo vedenje ignorirati. Lahko jim s pogovorom razložiš, da te njihove besede prizadanejo in da so neresnične. Če pogovor ne bo pomagal lahko prosiš tudi kakšnega od svojih bližnjih prijateljev/prijateljic, da jim še oni povejo, da ti je ob njihovih zbadljivkah neprijetno; taki fanje velikokrat padejo pod pritiskom sošolcev, torej morda bodo odnehali, če jim bo to reklo več ljudi (seveda na lep način!) Obstaja možnost, da nič od zgoraj povedanega ne bo delovalo. V tem primeru se boš morala obrniti na odraslo osebo, ki ji zaupaš (starš, sorodnik, učiteljica, šolska svetovalna delavka itd.) in ji povedati, kaj se dogaja. Nihče te nima pravice zmerjati ali o tebi širiti laži. Očitno je, da se ob nastali situaciji počutiš neprijetno, zato je skrajni čas da stvari vzameš v svoje roke. Želim ti veliko uspeha in te lepo pozdravljam, prostovoljka s TMM. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.