2 problems: prijateljice & sošolci• derUndergang
• Od: 27.12.2011
2 problems: prijateljice & sošolci
22.1.2013 17:14
no tak je..če bi me zdaj kdo vprašal ali sem srečna bi definitivno odgovorila da ne...vse mi gre narobe.
1. moje prijateljice sploh niso tiste vredu prijateljice (ne čisto vse ampak posamezne)...že res da jim ne morem zaupati ampak to bi še prebolela saj imam vsaj brata ki mu lahko vse povem..ampak ne! one gredo šimfat ljudem ki me sploh ne poznajo o tem kakšna sem in blabla...pa ko bi vsaj bilo kaj od tega res..tako pa sploh ni..in pač imajo neki ljudje neke presodke o meni, ampak jaz pa pač ne morem biti neka hinavska punca in jim še vseeno pomagam klub tamu da mi grenijo življenje. 2. nevek kako bom na tej oš splooh zdržala saj sem vsem sošolcem antipatična ker so oni pač neki otročaji ki stalno bulijo v mobitele,ritibab na facebooku itd. in pač preveč gledajo na pomanjklivosti. npr. pridem oblečena malce drugače kot pač v navadni jopi ali majci in pač imam tako malo bolj vintage style ki ga blaznno obožujem...pa nisem neki hipster al kar koli...pač rada se oblačim v rožaste vzorce, malce prevelike puloverje in te fore v glavnem..no pač da nebom sedaj samo o mojih oblačilih..ko sem nekega grdega dne bila pač oblečena kakor sem pač bla, so me seveda vsi krivo gledali pa se mi zdi da dejansko ni slabo zgledalo pa tudi jaz nisem nakaj debela in grda..menda. hvala že če mi samo malo vlijeteupanje da bo bolje..:* • jagodka007
• Od: 18.12.2011
Re: 2 problems: prijateljice & sošolci
22.1.2013 19:49
jz tud neprenesem tega šimfanja pač povem u faco človeko ka me moti in tud za tiste ko me šimfajo pač povej jim da te to mot pa blabla cicr pa ti more bit usseno za take govorice vem da ni prijetno ampak če se boš obremenjevala bo še sam slabš pa nikakor se jim ne pusti iskoriščat !
ja upam da sm ti pomagala kaj • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
22.1.2013 20:08
men se zdi fantastično že sam to, da si dovolj samozavestna, da se oblačiš po sovje in se zavedaš da vsi tisti, ki te obsojajo po govoricah in oblačilih so froci, ki so morjo še marsičesa naučit tolaži se tko, da si zmer govor, da si ti ORIGINAL, oni so pa vsi isti kot kloni ali kopije glede kolegic pa ti srčno svetujem, da jih vse odpišeš iz svojega življenja oz tiste ki te izkoriščajo in te ne cenijo... prej, k si boš rekla, da si zaslužiš bolše (in prepričana sm, da si), bolš bo..... razglej se po šoli, mogoč lahko že tm najdeš koga podobnega sebi....pusti zdaj svoj razred....razmisli: z njimi moraš preživljati le pouk, ob katerem si več al manj tiho in delaš, ne pa se družiš z ostalimi... če na šoli ni nobenga druzga....pa je tisoč in ena forumov...lahko začneš že na eetaqu • malamacka
• Od: 1.1.2012
25.1.2013 22:23
1. predvidevam da si že bl tko nakonc usnovke ( 8, 9 razred?) in ja glede prjatlca -potrp. js mam pudobne prublema, nubeni ne zaupam. edina taprava prjatlca k jo mam pa hod na drugo šolo. in ja čez let al pa dva se jih boš znebila in boš zihr spuznala kšne res dobre prjatlce 2. o to te pa tok razumm • derUndergang
• Od: 27.12.2011
3.2.2013 14:03
hvalahvalahvala:D no sam da veste..sedaj sem se začela družiti z eno punco iz drugega kraja in sva postali zelo dobri prijateljici..preko nje lahko spoznam še več drugih ljudi in se lahko tolažim da dejansko nekoga imam. edin problem je ker se bolj redko vidiva.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.