Gimnazija Ledina

Mias • Od: 18.3.2012 • Prispevkov: 118
Gimnazija Ledina 23.1.2013 16:58
Žiujo! Smile
evo vem da podobna tema verjetno že obstaja ampak sem naredila novo, ker rabim novejše informacije in ne stare nekaj let Smile
torej zanima me:
1. a so na šoli predusem odličnjaki ali tudi tisti, ki so dobri oz. prav dobri?
2. koliko dijakov približno je v enem razredu?
3. se u šoli nosijo copati?
4. koliko časa traja odmor za kosilo?
5. tvoje osebno mnenje šole

Najlepša hvala in lp Smile
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Gimnazija Ledina 23.1.2013 18:06
1. jz bi rekla predusm neodličnjaki. ta šola ne slovi lih po tem da bi bla ful dobra, grejo odličnjaki raj drgm.
2. 32, drugi mesc šole pa tm ene 28 ker jih gre tok vn ker jim šola ni ušeč (ne govorim za usak razred tko da se ne prtožvt.)
3. ne
4. mislš za malco?
5. men osebno ni ušeč
Re: Gimnazija Ledina 23.1.2013 18:20
ne sej drugač iščem gimnazijo, ki bo mogoče malo lažja ker se bojim da je drugač ne bi naredila Smile
ja odmori za malco oz. kosilo Smile
a to zarat sošolceu, učitlou al zakaj ti ni ušeč?
aja pa hvala za odgovor Smile
MaiaMorena • Od: 29.8.2012 • Prispevkov: 27
Re: Gimnazija Ledina 23.1.2013 20:25
Če se ne motim tja že pridejo odlični, prav dobri ampak da pa obdržijo ta uspeh... je pa druga zgodba.
Re: Gimnazija Ledina 2.2.2013 15:58
Dejansko nobena neve nč o Ledini? O.o
spelaspela • Od: 26.8.2011 • Prispevkov: 11
Re: Gimnazija Ledina 2.2.2013 23:46
Živjo:) Tut sama sm se lan odločala na kero sredno bi šla in odločla sm se za Ledino. Ne,gor niso sami odličnjaki v razredu je pa ponavad okol 30.dijakov. Mamo dva glauna odmora en traja 30 min in pa 20. Ne nosmo copat ampak ma usak svojo omarco. Men je bla na začetku ful grozn ker se prve dni s sošolci skor nismo pogovarjal. Sam zdej je pa zakon! Tut večina profesorjev je ful uredu so pa tut izjeme. Morm rečt da je kr teška šola. Če te še kej zanima kr praši ;D
Re: Gimnazija Ledina 2.2.2013 23:56
no offence. ampak ta šola je težka ker so profesorji slabi. od tega ne odstopam. js te šole res ne priporočam take kot je zdej.
xyxo • Od: 30.9.2011 • Prispevkov: 17
Re: Gimnazija Ledina 3.2.2013 0:20
Žiujoo Smile) evo jst sm tud na ledini Smile
1. večinoma so odlični, ampak so tud pravdobri Smile
2. okol 30 Smile
3. ne:)
4. mamo dva glavna odmora, enga 30min, enga 20min.
5. Ja glej men je na ledini top. Niti mal mi ni žou da sm šla gor, res. Je zlo težka priznam, in treba res velik pa sproti delat. Prfoxi so same legenda, je pa seveda tud par izjem:) Pa zmer neki dogaja na ledini pa tko res najbolše vzdušje je Smile pa folk je res uredu, jst mam najbolši klas na svetu resno!! tko same legende prsežm. tko da jst ti jo priporočam .) če te pa še kej zanima, lahko vprašaš Smile)
Re: Gimnazija Ledina 3.2.2013 7:06
o hvala usem za odgovore Very Happy
Ja mene zanima preusem glede učenja. Pač kok časa na dan se učite za določeno oceno, ker js sm zdej odličnjakinja in vem da bi mi pobral uso voljo do šole, če bi imela na Ledini recimo dvojke, trojke..
+ zanima me za tiste k ste v domovih; a hodte u dom na kosilo al pač u šoli jeste Smile
Re: Gimnazija Ledina 3.2.2013 11:08
ja jst mam dve sošolki k sta ble prej ena odlična pa ena prav dobra, s tem da ta odlična je hotla it na vič pa si pol ni upala k je mislla da ma premal točk in ji nobena druga šola ni bla ušeč in pol je šla na ledino k je pač šla tut una druga. in obema se je ocena spustila za 2. vrjamm da usak k bo na ledini bo klele reku da je to najbolša šola, sam js še vedno pravm da ni. profesorji niso dobri. dobr profesor je tak k te nauči velik že pr pouku. takih pa tm več al mn ni. razn če maš res srečo i guess, pa da dobiš same najbolše.
kaj ti je pa še druga pa tretja možnost?
Re: Gimnazija Ledina 3.2.2013 16:04
Ja res je da se morš fuul učit če hočeš met dobre ocene. Mene je blo najprej ful strah da se mi bodo ocene spustil na 3 al pa 2 sam zdej mi gre pa dobr in bo vrjetn da praav dobra. Sam na začetku pa rabš neki časa da se navadš tazga tempa...js se na dan učim prbližn 2h
ne hodm na malco v šoli ker je dokaj draga pa še skoos je isto za jest Itak je okol šole tok pekarn pa trgovin da maš dost za zberat.
Mam enga sošolca k je v domu tabor in prau da majo dobr za jest pa tud da je dom uredu pa še bliz šole je
xyxo • Od: 30.9.2011 • Prispevkov: 17
Re: Gimnazija Ledina 3.2.2013 17:45
nevem, to je res odvisno kok hitro se stvari naučiš Smile jst se ene dneve recimo sploh ne učim, drgač pa če res sproti delaš je uredu Smile pred testi se pa jst definitiuno ful učim k pač nedelam tok zlo sproti , tud zarad treningou in tega.
Na začetku je mal težko, sam se sproti prvadš na to in pol je uredu Smile
Ja evo jst sm u taboru, tko da nism na malci naročena k je đabe Smile Tko da grem tko u pekarne al pa spar, učasih pa si kr z doma prnesm Smile
no če te še kej zanima kr upraš Very Happy
Re: Gimnazija Ledina 3.2.2013 18:48
uuu pol bom js zihr zadostna, ker se že zdej ne učim več kt 1h uro na dan, ker preprosto nimam tok koncentrcije :s
je pa pač problem ja, da nimam nobene druge šole izbrane, ker sem še za tole komaj odločila.

Je pa moja frendica na ledini, mela je prb. tok točk u osnouki k js in je rekla, da če se en dan pred testom uči komot piše 3 al pa 4.,
Re: Gimnazija Ledina 4.2.2013 15:35
ja odvism pr kerem predmetu aveš

dej napiš kašno šolo bi si želela pa ti bomo dal predoge ane
Re: Gimnazija Ledina 5.2.2013 15:50
sej nimam glih nevem kašnih zahteu glede šole, sam ajde bom napisala Razz

rada bi šolo, k bi bla u lj (!), neb mela prou dost poudarka na glasbi, likovni- umetnosti na splošno, fizke pa matematke itak skor noben ne mara tok da nism izjema Very Happy
Fajn mi je športna..drgač pa bi šla na eno šolo na kateri bi bla še useen rada usaj prou dobra, in da se mi neb blo treba usak dan res piflat, ker itak neb zdržala.
čudn opis, nevem če ste kej nouga zvedl kle sam najbl se kle najdem na ledini, moste pa teh gimnazij pa sploh ne poznam kej preveč.

Useen hala za odgovore, ker ste mi res pomagale;*
Re: Gimnazija Ledina 5.2.2013 17:28
na ledini se morš res kr dost učit pa je kr velik poudarka na umetnosti pa glasbi pr športni je pa odvisn koga dobiš je pa dobr ker mamo pr ush predmetih napovedano spraševanje Very Happy
če se ti neda lih učit pejt raj na moste drgač lih nevem kako je tm sam biuša sošolka se nerab nč učit pa ma kr uredu ocene

Nazadnje urejal/a spelaspela 5.2.2013 22:04; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Gimnazija Ledina 5.2.2013 21:30
Mias pravi:

rada bi šolo, k bi bla u lj (!), neb mela prou dost poudarka na glasbi, likovni- umetnosti na splošno, fizke pa matematke itak skor noben ne mara tok da nism izjema Very Happy
Fajn mi je športna..drgač pa bi šla na eno šolo na kateri bi bla še useen rada usaj prou dobra, in da se mi neb blo treba usak dan res piflat, ker itak neb zdržala.
čudn opis, nevem če ste kej nouga zvedl kle sam najbl se kle najdem na ledini, moste pa teh gimnazij pa sploh ne poznam kej preveč.

oprosti sam se mi zdi da bl ledine ne poznaš. kako lahko rečeš da hočš šolo kjer ni preveč poudarka na likouni umetnosti pa glasbi. to je pomojm edina gimnazija k ma tega nepojasnljivo velik. tko resno. 2 leti glasbe pa 3 leta likoune umetnosti. in ti pravš da tega ne maraš. nevem če ni to edina gimnazija s tok velik tega. kok mi gre na kurac k usi hočjo na ledino, k pa govorijo kaj hočjo na šoli, je pa use razn tistga kar na ledini dejansko je. dejte se mau pozanimat usaj o teh formalnostih. ne pa da nakonc izpadete neumni in je naval na ledino in pol se folk množično prepisuje.
Re: Gimnazija Ledina 6.2.2013 8:28
evica5 pravi:
Mias pravi:

oprosti sam se mi zdi da bl ledine ne poznaš. kako lahko rečeš da hočš šolo kjer ni preveč poudarka na likouni umetnosti pa glasbi. to je pomojm edina gimnazija k ma tega nepojasnljivo velik. tko resno. 2 leti glasbe pa 3 leta likoune umetnosti. in ti pravš da tega ne maraš. nevem če ni to edina gimnazija s tok velik tega. kok mi gre na kurac k usi hočjo na ledino, k pa govorijo kaj hočjo na šoli, je pa use razn tistga kar na ledini dejansko je. dejte se mau pozanimat usaj o teh formalnostih. ne pa da nakonc izpadete neumni in je naval na ledino in pol se folk množično prepisuje.

eo sori, sam ko je k nam pršla ena ledino predstaut je blo povedanga velik več o športu in usem drugem, umetnosti in tega pa sploh ni omenila.
Drgač pa če bi poznala ledino neb pisala tukej na forumu pa prosila za vaša mnenja. Jst se lahko na pamet napiflam use uradne strani šol, zvedla pa nebom nč nouga, ker so tam napisane sam stvari k morjo bit. Js pa rabm mnenja vas, k ste dijaki in veste kako je na šoli.
Re: Gimnazija Ledina 6.2.2013 16:11
čudn mi je sam, da se za tiste par stvari k jih hočte, ne pozanimate na spletni strani. za uzdušje pa to ne rečm. al pa za predloge. sej ti ne mislm nč slabga. sam k je dejansko ledina zadne 2 al 3 leta ful popularna, pa dejansko velik ljudi ni zadovolnih, ker grejo tja ker je pač popularna in gre še kšn frend.
Re: Gimnazija Ledina 6.2.2013 16:14
mislm pač. dobr premislte kakšn nivo hočte, se pozanimite o šolah na tem nivoju (to se načeloma ve, čene se pa magar kle upraša) nekak zbereš tri, pogledaš spletno stran, če maš tako željo kot ti, glede predmetnika in greš na tri informatiuce in res velik sprašuješ in ti bo zih najbolš.
Faith • Od: 16.1.2013 • Prispevkov: 25
Re: Gimnazija Ledina 16.2.2013 14:55
če si fulj za šport prbi šuba Smile
ker pač nimajo šprtne dvorane hodjo u tivoli in tm pol izvajajo res use športe k si jih zamislš Smile usai tko so rekl na informatiucu Very Happy
Re: Gimnazija Ledina 16.2.2013 15:22
ja to je ena redkih šol kjer maš tut plavanje recimo. to je ena izmed dobrih stvari na šubi, sam pač morš pridt do tja.
Faith • Od: 16.1.2013 • Prispevkov: 25
Re: Gimnazija Ledina 16.2.2013 15:24
evica5 pravi:
ja to je ena redkih šol kjer maš tut plavanje recimo. to je ena izmed dobrih stvari na šubi, sam pač morš pridt do tja.

maš 10 minut hoje do tivolija Very Happy in pač že teh 10 minut se ti šteje kot športna ker pač hodš do tja haha Very Happy tko sm nm rekl

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.