ljudje kako se lahko uničiš?

lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
ljudje kako se lahko uničiš? 3.5.2013 20:30
kaj nj si še nrdim? pa kako nj si pomagam da nism taka pič*a in da si bom upala kej... ? Sad
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: ljudje kako se lahko uničiš? 3.5.2013 20:57
fitnes Razz

al pa moraš spoznati enga fanta ki te bo mel rad in ti pokazal da si super oseba in nič manj vredna od drugih super oseb Smile
Re: ljudje kako se lahko uničiš? 3.5.2013 21:01
ha fitnes ja... pa nč jest. postopoma mi pa še rata umret al kako ? Rolling Eyes
Re: ljudje kako se lahko uničiš? 3.5.2013 21:35
kdo prav da nč jest? jest je treba Razz

kako da si tok na tleh zarad unga težljivca tečnega no? Smile mal se umiri, mal potelovadi, stuširi se, pol si pa dobro večerjo naredi in en del svoje najljubše serije si poglej, pol se boš počutila kot da je svet tvoj Very Happy

sej mene tud vsake tok prime da bi se kr ubil, sam vem da mine pol to, zato mal potrpim a veš.. pol k se pa umirim je pa spet vse fajn Smile
Re: ljudje kako se lahko uničiš? 3.5.2013 21:42
k bi biu usaj sam on moj "problem".....
Re: ljudje kako se lahko uničiš? 3.5.2013 21:47
sej mamo vsi probleme in ni lahko.. pa vseen gre, tud če se nam najprej nemogoče zdi Very Happy naredi tako kot ti pravim, boš vidla, kot prerojena boš Smile točno to grem jaz zdaj delat, pod tuš (telovadil sem že), večerjo in serijo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.