pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT!

1 | 2 | >>

Ali vedno plonkate pri testih?
Da
54%
 54%  [ 108 ]
Ne
45%
 45%  [ 90 ]
Skupaj glasov : 198

SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 12.4.2009 21:54
No, tukaj je pa ustvarjena tema za pomoč nam - dijakom, da pridobimo boljše ocene, ne glede na to, ali znamo ali ne.

Če ima mogoče kdo pametno idejo, nej le napiše, oz. pripiše link zravn do videja, da bomo videli če so kakšne nove FINTE za Plonkat Smile

Kr začnimo!

Lp, SpeedsterzZ[
tjazaa • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 5
... 12.4.2009 22:34
ahw. ja no.. men se zdi da je zlo pomembno znaT pLonkaT..seveda Te prfoxx nesme dobit. kr drgač Te bo u bodoče še napreii opazovauu. Shocked ja.. pomoje je pLonkat naiibolš u puščici. na copaTi aLi pa na mizi.. seveda so mi še zmeraii naiiboL originaLne copaTe radirke edixi. itd. na copaT ti sošoLec/ka napiše naLogo in uprašaii.seveda ti nanj odgovoriš. isTo Lahko narediš na edixu radirki..aLi pa si dobro obLožen z Listki.xp no..učitli morjo bit zabiTi aLi pa sLabovidni da lahko pLonkaš. za začetnike: najsLabše je pLonkaTi če imaš na roki zapiske.kajTi najhiTreje Te pogrunta. Shocked

..PLONKAT JE ZAKooN.! Twisted Evil
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 13.4.2009 8:02
hmm...no ja, jest prvo napišem vse taglavno snov gor na listek, pol pa skrijem recimo v rokav.. Sam večkrat nardim pa tko, da ga pol ko že test dobimo, dam na mizo in skrijem v test Smile to zmerej delam... Smile al pa u mizo notr.. Very Happy najvarnejše... Smile
basket4life • Od: 13.4.2009 • Prispevkov: 13
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 13.4.2009 12:46
Vec kot komplicirs, bolj si ocitn Smile
V zep spravis in ga med testom das v roke in ga drzis v rokah al pa pod test - se nikol me niso dobil.

sicer pa par zanimivih videov:
[povezava]
[povezava]
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
... 13.4.2009 18:33
poznam jst eno dobro foro...

imš une vojaške hlače...uni vojaške barve... k so različni odtenki zelene... no tm si na en bolj svetel odtenek napišeš s vinčnikom razne enačbe...in tam ti profesor zlotežko vidi..če pa lih pride mimo ti sam pokriješ z roko in je...
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: ... 13.4.2009 20:30
[quote="tjazaa"]ahw. ja no.. men se zdi da je zlo pomembno znaT pLonkaT..seveda Te prfoxx nesme dobit. kr drgač Te bo u bodoče še napreii opazovauu. Shocked ja.. pomoje je pLonkat naiibolš u puščici. na copaTi aLi pa na mizi.. seveda so mi še zmeraii naiiboL originaLne copaTe radirke edixi. itd. na copaT ti sošoLec/ka napiše naLogo in uprašaii.seveda ti nanj odgovoriš. isTo Lahko narediš na edixu radirki..aLi pa si dobro obLožen z Listki.xp no..učitli morjo bit zabiTi aLi pa sLabovidni da lahko pLonkaš. za začetnike: najsLabše je pLonkaTi če imaš na roki zapiske.kajTi najhiTreje Te pogrunta. Shocked

..PLONKAT JE ZAKooN.! Twisted Evil[/quote
res je!! Laughing ]
drugace pa jaz lahko plonkam pri vskai uciteljici. se lazje plonkam pri tistih, ki so strozje Wink
drgace pa ja. na listek, pa pod kontolko. zadne caite pa ker ssosolci menam kontrolke, pa mi uni napisejo, ali pa na listek pa napisejo odgovore. al pa kazejo(ja/ne)
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 14.4.2009 15:28
basket4life pravi:
Vec kot komplicirs, bolj si ocitn Smile
V zep spravis in ga med testom das v roke in ga drzis v rokah al pa pod test - se nikol me niso dobil.

sicer pa par zanimivih videov:
[povezava]
[povezava]

heh sm gledala tele linke..Very Happy stari ka so legendarni xD prou una aš k nuben nebi nikol pomislu ...
jerrry • Od: 30.4.2009 • Prispevkov: 7
. 30.4.2009 14:35
Najboljše je, da daš plonkič v peresnico. Very Happy
ArrogantPunxAss • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 12
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 30.4.2009 16:11
am. jz nonstop plonkam, pa so me sam enkrat dobil. pač par nasvetou.
med prste une roke k ne pišš znjo si napiš.
pr fizi ga enostauno prlepš u kalkulator.(zlo praktičn je, če maš pokroučk od kalkulatorja.)
če je foksa glupa ga loh daš tut pod test.
nalepš si ga na notranjo stran jope pol se pa kao popraskaš pa pogledaš.Very Happy
tega nism sprobala, sam loh si nalepš na podplat copata. baje da deluje.
loh ga daš pod noge (stopala) sam morš met bl mal za napisat pa na dost velko.
je pa še ena možnost.. sam to morš bildat ful cajta. pač morš met douge lase, in si uspredi daš plonkič na čelo tko da ti nekak stoji, pa napisan more bit na uni strani k je obrnena proti čelu. pol se nardiš da kihnš pa ga na hitr uzamš izpod las. pogledaš pa to, pol se pa kao praskaš al pa neki razmišlaš pa ga daš nazaj. (dost cajta morš vadt, čene ti pr kihanju ne uspe)
velik sreče. Wink
spela9 • Od: 3.11.2008 • Prispevkov: 22
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 30.4.2009 18:18
to vela za tist k mate mau dalše lase da vm lasje pokrijejo ušesa. uzamete MP3 pa si gor posnamete snov. si date v uho slušalko in si jo tko spelete za ušesom, pol si jo na vratu prlimate z selotejpom, al pa še bolš z unim belim "flajštrom" in pod majco, pa MP3 u žep. pol je pa še dobr da mate še kkšn šal okol vratu al pa ruto Very Happy . in med testom sam prtiskate naprej pa nazaj...sam to vela za tiste predmete k se morš pojme al pa kej tazga napiflat Smile pa če že to delate prašite koga če se vm vid slučajn slušalka, al pa če se kej vn sliš Razz velik sreče...
BFMV • Od: 29.4.2009 • Prispevkov: 2
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 30.4.2009 22:42
spela9 pravi:
to vela za tist k mate mau dalše lase da vm lasje pokrijejo ušesa. uzamete MP3 pa si gor posnamete snov. si date v uho slušalko in si jo tko spelete za ušesom, pol si jo na vratu prlimate z selotejpom, al pa še bolš z unim belim "flajštrom" in pod majco, pa MP3 u žep. pol je pa še dobr da mate še kkšn šal okol vratu al pa ruto Very Happy . in med testom sam prtiskate naprej pa nazaj...sam to vela za tiste predmete k se morš pojme al pa kej tazga napiflat Smile pa če že to delate prašite koga če se vm vid slučajn slušalka, al pa če se kej vn sliš Razz velik sreče...

ma ja tale res zanimiv deluje hehe...drgač pa jz ponavad si nardim plonkiče pa kuj k kontro dubim jih pod kontro dam in pol k šica stran gleda jih pa vn potegnem pa pogledam pol dam pa roko čez da se ne vidjo al pa jih pod kontro nazaj dam.....pa pr gefi si u atlas oz. u zemlevid napišeš plonkce najlaži način.....pa še nikol me niso dubil tko da deluje Very HappyVery Happy
swetty • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 8
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 1.5.2009 10:08
jst tui plonkam kr dost...
naša učitlca od fizike pa daja točke, če te dobi da plonkaš na kakšn drugačn način... zadnjič je enga dobila k kankulator prefarbaou u črno in pol sprasku z šestilom tko d se je vidlo samo če si obrnu kankulator proti soncu.. pa ga je dobila in mu dala eno točko pr fiziki.. a ni to zakon?? k pač ta učitlca podpira d si kej napišemo, samo nesmemo plonkat..

drgač pa jst dostkrat plonkam tko, d si dam plonk u hlače pr zadrgi.. pol pa samo malo obrnem hlače in mam use napisano.. to je tui doro, k te tm učitli nesmejo tikat.. zto največkrat prsegam na to metodo..Very HappyVery Happy Laughing Laughing

tiste linke k ste pa dali od youtuba so pa fuul dori..!!!
tamalatjasika • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 4
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 1.5.2009 18:52
spela9 pravi:

toLe je pa fuL faJn.*
teGa še nisM sproBaaLaa Very Happy
Twisted Evil
maia333 • Od: 1.5.2009 • Prispevkov: 35
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 1.5.2009 20:44
spela9 pravi:

js sm to že sprobala..morš met nujn temne slušalke pa čim manše...js sm si sam na en uho dala,pol pa tko kao 2 čopka(če maš douge lase) pr stran in zataknš na spodno stran čz gumico..pa une rutke k itak usi nosjo in ni vrjante da najde..sam gledat morš kdaii
premikaš k če ie čizzt tišina se sliš vn..en moi frend je meu pa kapo gor pa mu je tut uspel.
drgač pa js že ene 2 let negrem pisat brez plonkičou..k učit se mi res nikol nda..
en način je da si pod pas daš listke..ta mi skor uedno uspe..in pol res mam tko ceu pas ud spodi pulepln iz listki :p
po ia maš u enmu rokavu več plonkičeu-napiš na comp,pisava ud4-6,prelimi iz ubeh strani z selotejpm da se ti ne **** men testom.! pol pa sam daš listk vn na mizo pod test..prepišš..in v drug rokav pol not..iz enga u druzga če jih maš več je to njbolš.
no ta je pa sam za punce punavad: maš umetne douge nohte..in pol na comp napišš mini plonkce..prlimaš na spodno stran-preiizkušn iz moje strani 100%
na kalkulator napišš sam iz navadnmu svinčnikom..k se ne vid.
al pa na geo sprintaš na prozorno nalepko in pol nalepš čez ceu geo na spodni strani..k pa prfoksa gleda pa izak ukol ubrnš..
em..če maš velke plonkce se usedš nanje..in tko sed in eno nogo pod drugo..in sam gledaš..k pride prfoksa daš "skup" noge..
spet za babe: ublec kiklo pa pajkice spodi..in pol pajkice-pod kiklo..ne sme ti prfoks dvignt kikle xD (ieah še pusebi če je moškega spola je to faiin..)
ma zdele bi loh še celo uro tle našteuala ka se use da..k mam use preizkušn u nulo!
sam sj mau se znajdš pa je..
hF*
PetraZalokar • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 34
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 6.5.2009 15:08
bnika333 pravi:
hmm...no ja, jest prvo napišem vse taglavno snov gor na listek, pol pa skrijem recimo v rokav.. Sam večkrat nardim pa tko, da ga pol ko že test dobimo, dam na mizo in skrijem v test Smile to zmerej delam... Smile al pa u mizo notr.. Very Happy najvarnejše... Smile

jst sm isto nardila pr zgodli:D sm v 1 vrsti sedela pa nividla
najrajš pa sm drgač plonkala pr gefi ku sm direkt iz učbenika prepisvala
BFMV • Od: 29.4.2009 • Prispevkov: 2
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 7.5.2009 16:32
PetraZalokar pravi:
bnika333 pravi:

jst sm isto nardila pr zgodli:D sm v 1 vrsti sedela pa nividla
najrajš pa sm drgač plonkala pr gefi ku sm direkt iz učbenika prepisvala

kuko pa tij to ratal:PVery Happy
ninaurbic • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 2
plonk 7.5.2009 21:31
ja, drgač se da pa še tku plonkat, da oblečeš črno jopco pa pol s svinčnikom napišeš na črn list kr rabš, in tu prlepeš u jopco

sprobanu

drgač pa zlu dobri videi
THEnotFREAK • Od: 25.4.2009 • Prispevkov: 8
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 17.5.2009 19:07
Noo čeprau sm še "mularija" pa nism kak dijak ipd. mi tud plonkamo. ... in kker so eni prej rekli je najbolj orginal na copate, radirke. ...

Mi u Oš. mamo pa tud svoje fitne .... valdaa da že zdaunaj ne več pišemo na roke (klic u sili ... pal ja) mi si večinoma pišemo na
hlače .. in to ne z malimi črkami .. ker učitli enostavno Ne opazijo (čudež ane ?) ..
punce mamo tud u majcah take lističe ...preverjeno Very Happy .. če se še kej spomnem povem
theBoy • Od: 22.2.2009 • Prispevkov: 64
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 20.5.2009 20:16
Js mam plonkič vedno v roki..al pa v rokavu..najbolj zanesljivo..pa me niso nikol dobil..če pa slučajno morš roko pokazat..pa daš tak pred al pa pod mizo pa ga spustiš.. Laughing Wink
Heh..ju3 pišemo šolsko ANG...spet bomo plonkal. Wink Razz
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 22.6.2009 20:16
nea vem če je že kdo omeno samo se mi nea da brat..
Pač če mate take mize na rolice narete al kak naj rečem.. pač da je seska zgori pa da mizo skup drži neka rola al ka je tisto.. pa si daj med totima dvema pol pa samo vun daj pa zglea kot da bi na list gleal=P
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 1.8.2009 18:54
hehe pri nas pa ga fizika seka.. jaz sedim v 1. vrsti pa zraven mamo lahko liste (A4) z enačbami.. seveda mamo naše, prof. se ne da delit njegovih.. in posledično so vse enačbe popisane.. na mojih mi bo kmalu zmankalo placa za pisat.. XD mam res ful popisane.. pa grafe gor pa vse XD
čene so eni tudi skenirali svoje enačbe, pa zbrisali kašne ki jih ne rabimo trenutno in napisali te ki jih ni gor in pol so uno meli.. ma nevem no, se mi zdi preveč dela ki našega prof. itak ni brigalo če plonkamo XD
Zigmaster • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 36
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 2.8.2009 1:09
Jst skos sedim u zadnji vrsti,pa en frend je skos pred mano,pa on men uslugo nardi pa si na hrbt nalepi plonkič,ko gre šica mim se itak sam nagne na stov pač,tko da ga ne vid. ;p
omeqa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 79
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 2.8.2009 10:26
no js pa mam peresnco čist popisano z podpisi sošolcev in tam zraven si še napišem snov...
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 7.8.2009 22:26
folk tud na maturi se da plonkat tud če ne vrjamete, sm probou Very Happy sam pogumni bodte pa bo k itak če ne znaš je wseen če te dobijo pa dobiš 1 al pa če si jo fer zaslužiš Very Happy
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: pLonkiči? Najbolši nasveti za PLONKAT! 8.8.2009 1:05
jaoo.
pa kaj tolko komplicirate?
ni važno al šica gleda ali ne..
če znaš pač znaš...
ker to pa je res najbol izi...

jaz si naredim plonkič na A4 format..
ko foxa deli teste si dam plonkič pod test in tudi če na vse strani obračan ona nikoli ne bo pomsilila da je kdo tok glup da bi meu taki velik plonkič..
ampak je bolj ona glupa potem..xD
no in ko pač pobira testega lepo spraviš v torbo..
ni problema nobenega...
bolj kompiciraš slabše je..

mene še nikoli niso dobili..
pa nimamo butastih fox...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.