epilator! :)

norisknofun • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 36
epilator! :) 8.2.2013 14:54
hej!
js bi si rada kupla epilator, pa me zanima;
-katerga uporablaje(če lahko točno ime Smile )
-kolk morjo bit dlake dolge da jih spul
-a ste zadovoljne?

najlepša hvala vam Smile
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: epilator! :) 8.2.2013 23:28
hej,
jst sm si ga kupla pa ga ne priporočam. dlake so se mu fuuul urastle :/ usi so mi govoril da bo ful bolel itd. ampak mene ni tak, sam dlake so se mi res fuuul urastle pa sm uporablala piling, kremo use možno pa ni nič pomagal pol sm ga pa stran dala Smile
Mashimaro • Od: 30.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: epilator! :) 9.2.2013 1:29
Js ga mam... Ni tk hudi če si daš najprej led na nogo... Pač dokler ti ne "otrpne" tk da te pol majn boli.... Glede uraščanja nimam težav... Pač u trgovini se posvetuješ s prodajalko ipd.
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
Re: epilator! :) 9.4.2013 17:33
Uporabljam Philips Satinelle. Js si res dolgih dlak ne depiliram ... recimo 2, 3 dni po depilaciji s kremo - vse ti piše v navodilih, dlake morjo bit dolge nekaj mm.
Ja, sem zadovoljna. Samo se boš morala na začetku navajati na bolečino (odvisno tudi kolikšen imaš prag bolečine ...). Sicer pa se posvetuj s prodajalko, se dobi tudi take, ki hladijo- mislim, da je philips satinelle ice (?)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.