KAM GRESTE NA SREDNJO?? točkee??• Alissa
• Od: 5.2.2012
KAM GRESTE NA SREDNJO?? točkee??
30.1.2013 22:45
ojlaa no konc marca so že upisi pa me mal zanima, kam greste naprej: poklicna/gimnazija?? kok ste točk zgubil do zdeejj?? kako vam pa za letos kaže, da jih boste?? a kdo cilja na zoisovo ali katerokoli drugo štipendijoo?? _________________ Viva la Vida ;P • Alissa
Re: KAM GRESTE NA SREDNJO?? točkee??
30.1.2013 22:52
aja, js grem na Poljane, zgubila sm 4 točke do zdej, letos bi rada mela use 5 pa da pol dubim štipendijo _________________ Viva la Vida ;P • onedirection
• Od: 8.12.2012
31.1.2013 14:20
Jaz grem že 99% na prvo v MB , pa do zdaj še nisn zgubla nobene točke. Letos, upam da ne bom nobene, ampak če se bo kaj ponesrečlo največ 2 • Faith
• Od: 16.1.2013
31.1.2013 20:20
jst grem na turistično u lublano zgubla sem pa že dost točk • erkica
• Od: 2.9.2010
31.1.2013 20:31
hej.. Ks grem na medisko nm al pa turistično nm... • irish
• Od: 12.2.2012
31.1.2013 20:56
Hej. Mene zanima kakšna je razlika med klasično pa splošno gimnazijo?
Pa še kaj je s temi točkami in kko se seštevajo? • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
31.1.2013 22:29
irish pravi:Hej. Mene zanima kakšna je razlika med klasično pa splošno gimnazijo?
Pa še kaj je s temi točkami in kko se seštevajo? klasična gimnazija ma poleg slovenščine pa angleščine kot obvezni jezik tut latinščino. te točke se pa pač seštevajo in uplivajo na možnost upisa. točke so ubistvu tko. če maš en predmet 5, pomen da maš 5 točk. mislm da 7. 8. pa 9. razred je takrt k se ti štejejo točke. če si meu recimo u teh treh letih use pet razn enga k s ga meu tri, to pomen da si zgubu pač dve točki. pol pa vidš za usako sredno šolo posebi kok točk načeloma rabš za upis. nevem pa kok je zdej to max točk • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
1.2.2013 14:10
max točk je 175...drgač si lahka tud na strani filternet.si ful velik preberete o gimnazijah, faksih, srednjih šolah itn. itd.
[link] na tej strani pa i lahak tud naložite en program, k vpišete svoje zaključene ocene in pol ti izpiše kok točk maš in lahka vidš, če boš pršu na eno gimnazijo al ne točke se pa štejejo tko k je evica5 razložila....pol se ti tud če hodiš na tekmovanja pa osvojiš zlate pa te, se ti šteje za štipendijo. aja pa ne štejejo se sam zaključene ocene ampak tud kok si dosegu na NPZ-jih.... enak je pol ko se hočš vpisat na kak faks, sam da tm še rabiš točke od mature. js sm za zdej zgubla 6 točk se mi zdi....5-6, nism zihr....mam pa še to leto, pa še naslednje....cilam pa na Šubičevo v lj [/b] • Pa3k
• Od: 23.10.2011
1.2.2013 14:31
Mi dass prosim link od tega programa, ker ga ne najdem. Samo ena tabela je to pa ze mam. hvala • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
1.2.2013 18:31
v bistvu ni ravno program....ampak verjetn govoriva o isti stvari je tabela, v katero sam vpišeš svoje zaključne ocene in ti izpiše število točk.... oprosti, napačno besedo sm uporabla [link] drgač tole je stran...pol pa pejt bl dol...lahka si tud kej prebereš, če hočš, pa tm k piše: *Za lažji izračun smo ti pripravili tabelo po kateri lahko zase izračunaš točno koliko točk potrebuješ. Tule je...* pol pa klikni to ta modro, podčrtan, pa bi se ti mogl avtomatično odpret okvir v katerem boš shranu to tabelo..pol jo odpri...pa se boš že znajdu, naprej ni tok težko če ti ši zmer ni jasen, mi še enkrat piš • Pa3k
• Od: 23.10.2011
1.2.2013 20:07
Aha ok sm najdu. Hvala ti • Leii
• Od: 1.5.2012
1.2.2013 20:41
123
Nazadnje urejal/a Leii 30.1.2015 17:28; skupaj popravljeno 1 krat • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
2.2.2013 12:57
Heei...90% 2.gimnazija Maribor...mogoče pa 1. če ne bom na 2. sprejeta...pač v gimnazije so ful omejila zdaj vpise ker je preveč gimnazijcev..
umm no letos je glede štipendije zoisove ,da moreš met povprečje nad 4.5 ..na srečo so spustli vse skup...pa nadarjen morš bit pa priznanja neka štejejo jas sem do zdaj zgubla 4 točke pa letos bom pomoje 2 _________________ LonelyGirl xD • Alissa
2.2.2013 17:03
onedirection pravi:Jaz grem že 99% na prvo v MB , pa do zdaj še nisn zgubla nobene točke. Letos, upam da ne bom nobene, ampak če se bo kaj ponesrečlo največ 2
sej drgač se za štipendijo šteje sam 9. razred v OŠ _________________ Viva la Vida ;P • annieis
• Od: 22.7.2011
2.2.2013 18:37
kr se fuul sekirate za te točke naj vm povem, da niti niso tuk važne razn če maš štipendijo (moja sošolka jo je dobila pa ni mela 7, 8 razred 5,0 .. ) drgač pa če si sprejet pa maš use točke al pa si jih nwm kuk zgubu nima veze jih tu ne zanima lih..nč drgač se ne obnašajo al pa kj.. potrudte se, če veste da mate omejitve pa razmislte kam bi šli drgač če vm ne uspe pridt in ni res da so use gimnazije neki prezasedene...splošna, klasična, športna, ekonomska in biotehniška so ble lani kr prazne, pouna pa je bla sm tehniška in sicr sta bla 2 preveč pa še ta dva so pol sprejel • Mias
• Od: 18.3.2012
3.2.2013 7:14
evo grem verjetn na Ledino..zgubila sm že precej točk hah Zdej upam da jih bom mela okol 160 na konc leta, na štipendijo pa ne ciljam, ker je itak neb mogla obdržat, če bi jo slučajn dobila • Alissa
3.2.2013 18:23
annieis pravi:kr se fuul sekirate za te točke naj vm povem, da niti niso tuk važne razn če maš štipendijo (moja sošolka jo je dobila pa ni mela 7, 8 razred 5,0 .. ) drgač pa če si sprejet pa maš use točke al pa si jih nwm kuk zgubu nima veze jih tu ne zanima lih..nč drgač se ne obnašajo al pa kj.. potrudte se, če veste da mate omejitve pa razmislte kam bi šli drgač če vm ne uspe pridt in ni res da so use gimnazije neki prezasedene...splošna, klasična, športna, ekonomska in biotehniška so ble lani kr prazne, pouna pa je bla sm tehniška in sicr sta bla 2 preveč pa še ta dva so pol sprejel
to pa ni res... splošne gimnazije - še posebi takšne kot so Bežigrad, Vič, Ledina, Šuba, Poljane... so vedno polne. letos loh pričakujemo visoko omejitev na Ledini ker je tko velik naval + en oddelk bodo ukinl, Bežigrad pa Poljane pa Vič majo pa že tko ful visoke omejitve...tko da če cilaš na te gimnazije točke vsekakor SO pomembne. _________________ Viva la Vida ;P • annieis
• Od: 22.7.2011
5.2.2013 18:15
oprosti pozabila sm napisat da s temi omejitvami mislm jugovzhodno regijo...
• CookieMonsterGirl
• Od: 4.2.2013
8.2.2013 19:32
Mene pa zlo vleče na Ledino, sam me skrbi, ker sm do zdej zgubla že 22 točk.... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.