Prenažiranje (binge eating)• irish
• Od: 12.2.2012
Prenažiranje (binge eating)
2.2.2013 19:50
hej. imam en ful velik problem.
in sicer da se skor usak dan prenajem. nekak se ne morem najest in sm lačna dokler nism čist napokana. nimam problemu s telesno težo, se pa očitno redim, ker se pač ne morem kontrolirat. to se stalno dogaja že več meseceu, nevem zakaj se je začelo sam vem da bi rada spet normalno jedla. ma tut kdo drug kakšne težave? mogoč bi znau mi kdo pomagat? • 30stm
• Od: 31.10.2010
Re: Prenažiranje (binge eating)
2.2.2013 20:15
ojoj jst sm bla na istem skor eno leto nazaj....skoz sm mela občutk da sm lačna kar kol sm pojedla ni napolnil mojga želodca, premal sm pila, skratka v pol leta sm se uspela zredit 20 kg, očitna posledica je bla kr velka depra, nism vedla kaj nej nardim, problem je biu tut ta da se sploh nism zavedala da sm tok kil pridobila v tko kratkem času in pa to da sploh nism vedla da sm delala kej narobe, obiskala sm zdravnico če je mogoče kkšn hujši problem za tem...seveda sm bla na svojo srečo popolnoma zdrava razn tega da sm nabrala tok kilc.....am zdej kako mi je uspel zmanjšat prenajedanje oziroma da sm dojela da tko to več ne gre....to je zlo težko opisat...blo je kr od enkrat, najprejsm bla res ful v depri in sm se sama seb smilla, poskušala sm različne napitke, tablete itd. sam ni čist nič pomagal tko da sm že res čist obupala......pol mi je pa en dan tok usen ratal...pač rekla sm si..jah lej j.e.b.a.t. ga sm debela (govorim zase ) in kaj pol....in sm v roku 14 dni šla dol 2 kg ker sm se nehala obremenjevat, zvečer nism jedla oz. sm si prvoščla jabolko pa kakav (to je blo men ful fajn), skratka zmanjšala sm količino hrane, zvečer sm uspela preživet brez hrane in nism se obremenjevala...prej sm res cele dneve gledala sam na to kako zgledam pol sm pa to odmislna, vidla vlik dobrih in lepih stvari, ki so me obkrožale in sm se tko zamotila...pač res je ful pomembno da se nehaš sekirat (men vrjem tko mi je uspel shujšat 11 kg v 6 mescih in to brez telovadbe), ker ko se nehaš sekirat v svoje telo avtomatsko vneseš manjšo količino hrane....najd si kkšn hobi al pa si postav neke realne cilje če se že ne morš nehat obremenjevat...upam da sm vsaj mal pomagala • lhribljan2
• Od: 6.2.2013
6.2.2013 14:00
med jedjo pij vodo.. tako bo zelodec hitreje poln in bos imel obcutek sitosti.. drugace pa si uredi ritem ziulenja.. zmeraj jej ob isti uri spat hodi ob isti uri pij velik vode nc sokov in ja .. rezultat je tu.. po 18.00 ne vnašaj v telo raznih sladkorjev cukrov čipsou ipd.. ,) hf • lollipoop
• Od: 8.8.2012
7.2.2013 9:33
lhribljan2 pravi:med jedjo pij vodo.. tako bo zelodec hitreje poln in bos imel obcutek sitosti..
ne tega delat! ne pij MED jedjo ampak pij PREDN ješ .. js se tut prenažiram :/ ne občutš da si sita poznam to. in pol se sikiraš da si debelaa blablabla.. no js morm zj tut pridt nazaj u "formo" pač.. v OK telo in res.. namest da ješ med obroki pij vodo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.