sony xperia go• justahuman
• Od: 24.7.2010
sony xperia go
19.1.2013 15:44
a ma mogoče kdo ta telefon al pa pozna koga s tem telefonom da mi mal pove izkušnje? ker kupujem nov telefon in mi je ta kr ušeč + kkšni drugi telefoni tud • Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: sony xperia go
20.1.2013 9:53
Gor ima android 2.3 in ne najnovejšega Jelly Beana,ampak najbrž ne boš opazila. Odvisno za kaj rabiš telefon. Je vodoodporen. Je pa manjši (3.5") od drugih najboljših telefonov (skoraj 5" diagonale).
• Docii
• Od: 3.1.2011
iphone
22.1.2013 20:48
hej:) js tut nameravam kupt nov telefon pa me zanimajo sony xperia arc s, samsung s3 al pa iphone 4s.. zdej nevem kak se naj odločm.. zanima me pa tut kak je kej z iphoni (nalaganje musk itd) pa če je zlo moteče ker ni v slovenščini..če ga kdo ma pač • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
Re: iphone
23.1.2013 23:38
Docii pravi:hej:) js tut nameravam kupt nov telefon pa me zanimajo sony xperia arc s, samsung s3 al pa iphone 4s.. zdej nevem kak se naj odločm.. zanima me pa tut kak je kej z iphoni (nalaganje musk itd) pa če je zlo moteče ker ni v slovenščini..če ga kdo ma pač
Hey there. Glede iphone-a: js mam 4-ko in sicer že kar lep čas. Sama sicer nisem imela problemov s telefonom, ker imam že mac-a (računalnik) in je sistem praktično isti. glede nalaganja se vse dela preko programa itunes..na začetku se boš mogoče mal lovila, potem bo pa šlo...glede angleščine pa...odvisno na kakšni ravni je tvoje znanje angleškega jezika. Js nimam problemov, drugače sem pa ful zadovoljna z njim in ne menjam več appla za nič drugega. + mal je odvisno tut od starosti...zdej če iphone-a nujno ne rabiš in ti gre samo zaradi znamke in izgleda...pač da bi bla "kul" se ti ne splača..raje kupi kak navaden telefon • Docii
23.1.2013 23:58
Ooo hvala ti!! pumpkin. pravi:
Docii pravi:
hej:) js tut nameravam kupt nov telefon pa me zanimajo sony xperia arc s, samsung s3 al pa iphone 4s.. zdej nevem kak se naj odločm.. zanima me pa tut kak je kej z iphoni (nalaganje musk itd) pa če je zlo moteče ker ni v slovenščini..če ga kdo ma pač
Hey there. Glede iphone-a: js mam 4-ko in sicer že kar lep čas. Sama sicer nisem imela problemov s telefonom, ker imam že mac-a (računalnik) in je sistem praktično isti. glede nalaganja se vse dela preko programa itunes..na začetku se boš mogoče mal lovila, potem bo pa šlo...glede angleščine pa...odvisno na kakšni ravni je tvoje znanje angleškega jezika. Js nimam problemov, drugače sem pa ful zadovoljna z njim in ne menjam več appla za nič drugega. + mal je odvisno tut od starosti...zdej če iphone-a nujno ne rabiš in ti gre samo zaradi znamke in izgleda...pač da bi bla "kul" se ti ne splača..raje kupi kak navaden telefon • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
24.1.2013 0:00
Docii pravi:Ooo hvala ti!!
pumpkin. pravi:
Docii pravi:
hej:) js tut nameravam kupt nov telefon pa me zanimajo sony xperia arc s, samsung s3 al pa iphone 4s.. zdej nevem kak se naj odločm.. zanima me pa tut kak je kej z iphoni (nalaganje musk itd) pa če je zlo moteče ker ni v slovenščini..če ga kdo ma pač
Hey there. Glede iphone-a: js mam 4-ko in sicer že kar lep čas. Sama sicer nisem imela problemov s telefonom, ker imam že mac-a (računalnik) in je sistem praktično isti. glede nalaganja se vse dela preko programa itunes..na začetku se boš mogoče mal lovila, potem bo pa šlo...glede angleščine pa...odvisno na kakšni ravni je tvoje znanje angleškega jezika. Js nimam problemov, drugače sem pa ful zadovoljna z njim in ne menjam več appla za nič drugega. + mal je odvisno tut od starosti...zdej če iphone-a nujno ne rabiš in ti gre samo zaradi znamke in izgleda...pač da bi bla "kul" se ti ne splača..raje kupi kak navaden telefon No kul, pol je iphone idealna izbira • Docii
24.1.2013 0:10
Js sm razmisljala o 32gb pumpkin. pravi:
Docii pravi:
Ooo hvala ti!!
pumpkin. pravi:
Docii pravi:
Hey there. Glede iphone-a: js mam 4-ko in sicer že kar lep čas. Sama sicer nisem imela problemov s telefonom, ker imam že mac-a (računalnik) in je sistem praktično isti. glede nalaganja se vse dela preko programa itunes..na začetku se boš mogoče mal lovila, potem bo pa šlo...glede angleščine pa...odvisno na kakšni ravni je tvoje znanje angleškega jezika. Js nimam problemov, drugače sem pa ful zadovoljna z njim in ne menjam več appla za nič drugega. + mal je odvisno tut od starosti...zdej če iphone-a nujno ne rabiš in ti gre samo zaradi znamke in izgleda...pač da bi bla "kul" se ti ne splača..raje kupi kak navaden telefon No kul, pol je iphone idealna izbira • Timo3113
24.1.2013 17:56
Sem sicer Apple fan,ampak ni to prava tema.
Bestbuy je definitivno Nexus 4. Procesor zakon,moč,pure android,priporočam,za 400? ne najdeš boljšega telefona. Novi Nexusi so super zadeva. Cenovno so takšni,ker ima z njimi Google samo par % zaslužka,ker Google "živi" od reklam. Če nisi zaprisežena nobenemu sistemu (iOS ali android) je to najboljša zadeva,verjami. Pa sem zaprisežen jabukovec in "žrtvujem jabolčni štrudelj" na vsaki novi Applo predstavitvi,ampak zate bo Nexus 4. Je pa večji od iPhona 5/4s. • Docii
25.1.2013 21:14
Timo3113 pravi:Sem sicer Apple fan,ampak ni to prava tema.
Bestbuy je definitivno Nexus 4. Procesor zakon,moč,pure android,priporočam,za 400? ne najdeš boljšega telefona. Novi Nexusi so super zadeva. Cenovno so takšni,ker ima z njimi Google samo par % zaslužka,ker Google "živi" od reklam. Če nisi zaprisežena nobenemu sistemu (iOS ali android) je to najboljša zadeva,verjami. Pa sem zaprisežen jabukovec in "žrtvujem jabolčni štrudelj" na vsaki novi Applo predstavitvi,ampak zate bo Nexus 4. Je pa večji od iPhona 5/4s. hvaala za nasvet, se bom pozanimala • Timo3113
26.1.2013 11:10
Docii,prav,a vedi,da je 4s prejšnja generacija (vključno s s3),zdajšnja generacija pa sta zaenkrat Nexus 4 ,iPhone 5 in Lumia 920. Tukaj imaš "prvake". Vsak od njih bazira na svojem sistemu (Nexus na androidu,iPhone na iOSu,Lumia 920 pa na Wimdows Phone • Niikuc
• Od: 25.10.2012
28.1.2013 19:20
Js predlagam Iphone, sama sem kupila Iphone 4 pred več kot dvema letoma za nekaj čez 700? in telefon je super. Ni mi žal. Moj je bil 3x v vodi in je kljub temu delal. Pa vedeti moraš, da servisi teh telefonov niso ravno poceni |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.