sony xperia go

justahuman • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 49
sony xperia go 19.1.2013 15:44
a ma mogoče kdo ta telefon al pa pozna koga s tem telefonom da mi mal pove izkušnje? ker kupujem nov telefon in mi je ta kr ušeč + kkšni drugi telefoni tud Smile
Timo3113 • Od: 22.2.2011 • Prispevkov: 269
Re: sony xperia go 20.1.2013 9:53
Gor ima android 2.3 in ne najnovejšega Jelly Beana,ampak najbrž ne boš opazila. Odvisno za kaj rabiš telefon. Je vodoodporen. Je pa manjši (3.5") od drugih najboljših telefonov (skoraj 5" diagonale).
Docii • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 13
iphone 22.1.2013 20:48
hej:) js tut nameravam kupt nov telefon pa me zanimajo sony xperia arc s, samsung s3 al pa iphone 4s.. zdej nevem kak se naj odločm.. zanima me pa tut kak je kej z iphoni (nalaganje musk itd) pa če je zlo moteče ker ni v slovenščini..če ga kdo ma pač Smile hvalaa za pomoč Razz *
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: iphone 23.1.2013 23:38
Docii pravi:
hej:) js tut nameravam kupt nov telefon pa me zanimajo sony xperia arc s, samsung s3 al pa iphone 4s.. zdej nevem kak se naj odločm.. zanima me pa tut kak je kej z iphoni (nalaganje musk itd) pa če je zlo moteče ker ni v slovenščini..če ga kdo ma pač Smile hvalaa za pomoč Razz *

Hey there.
Glede iphone-a: js mam 4-ko in sicer že kar lep čas. Sama sicer nisem imela problemov s telefonom, ker imam že mac-a (računalnik) in je sistem praktično isti. glede nalaganja se vse dela preko programa itunes..na začetku se boš mogoče mal lovila, potem bo pa šlo...glede angleščine pa...odvisno na kakšni ravni je tvoje znanje angleškega jezika. Js nimam problemov, drugače sem pa ful zadovoljna z njim in ne menjam več appla za nič drugega. Smile če te pa še kaj zanima pa prašaj Wink
+ mal je odvisno tut od starosti...zdej če iphone-a nujno ne rabiš in ti gre samo zaradi znamke in izgleda...pač da bi bla "kul" se ti ne splača..raje kupi kak navaden telefon Smile ker iphone je tut kar velik denarni zalogaj Wink (ne vem kakšne okoliščine imaš ampak samo dajem primer)
Re: iphone 23.1.2013 23:58
Ooo hvala ti!! Smile) pac rabla bi nov telefon ker mi ta ze zlo steka..mam pa samsung galaxy ace in mi res skoos steka, smsju ne dobivam, ugasa se mi skos itd.. Dala sm ga na popravilo pa ni cist nc bols..uglaunem ni vredn enga eura Razz no ja..gledla sm te novejse, dobre telefone.. Apple vem da je res na mestu, zakon telefon..ne gre se mi zdej za to da bom mela japko gor haha Smile ampak rabim boljsi telefon, z mal vecimi funkcijami tak da mi nebi blo problem odstet mal vec dnarja za telefon ko vem, da ga je res vredn pa mi ga nebo treba cez eno leto ze zamenjat, kokr da dam zdle kokr tok pocen, pa se mi isto nari kokr z tem. Smile nekak nism bla zadovoljna s samsungom tak da nism glih za s3, pa se usec mi ni..apple mi je pa kul ker ni prevelik:) ampak res pa je da glede musk itd pa nevem kok pa kaj gre.nno zdej vem ko so mi ti povedala:) kok gb pa mas ti? Smile

pumpkin. pravi:
Docii pravi:

Hey there.
Glede iphone-a: js mam 4-ko in sicer že kar lep čas. Sama sicer nisem imela problemov s telefonom, ker imam že mac-a (računalnik) in je sistem praktično isti. glede nalaganja se vse dela preko programa itunes..na začetku se boš mogoče mal lovila, potem bo pa šlo...glede angleščine pa...odvisno na kakšni ravni je tvoje znanje angleškega jezika. Js nimam problemov, drugače sem pa ful zadovoljna z njim in ne menjam več appla za nič drugega. Smile če te pa še kaj zanima pa prašaj Wink
+ mal je odvisno tut od starosti...zdej če iphone-a nujno ne rabiš in ti gre samo zaradi znamke in izgleda...pač da bi bla "kul" se ti ne splača..raje kupi kak navaden telefon Smile ker iphone je tut kar velik denarni zalogaj Wink (ne vem kakšne okoliščine imaš ampak samo dajem primer)
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: iphone 24.1.2013 0:00
Docii pravi:
Ooo hvala ti!! Smile) pac rabla bi nov telefon ker mi ta ze zlo steka..mam pa samsung galaxy ace in mi res skoos steka, smsju ne dobivam, ugasa se mi skos itd.. Dala sm ga na popravilo pa ni cist nc bols..uglaunem ni vredn enga eura Razz no ja..gledla sm te novejse, dobre telefone.. Apple vem da je res na mestu, zakon telefon..ne gre se mi zdej za to da bom mela japko gor haha Smile ampak rabim boljsi telefon, z mal vecimi funkcijami tak da mi nebi blo problem odstet mal vec dnarja za telefon ko vem, da ga je res vredn pa mi ga nebo treba cez eno leto ze zamenjat, kokr da dam zdle kokr tok pocen, pa se mi isto nari kokr z tem. Smile nekak nism bla zadovoljna s samsungom tak da nism glih za s3, pa se usec mi ni..apple mi je pa kul ker ni prevelik:) ampak res pa je da glede musk itd pa nevem kok pa kaj gre.nno zdej vem ko so mi ti povedala:) kok gb pa mas ti? Smile

pumpkin. pravi:
Docii pravi:

Hey there.

No kul, pol je iphone idealna izbira Wink js mam 16GB in je čist dost, res Smile
Re: iphone 24.1.2013 0:10
Js sm razmisljala o 32gb Smile sicer pa sej bi mela tut 16verjetno dost:D ce se bom odlocla za nakup se bom tak se pozanimals prej pa to.. Skor ziher sm za appla sam zdej razmislam ze o 5 al pa 4s haha..sam 4s me bolj interesra.hvala za odgovor drugac!!Smile*

pumpkin. pravi:
Docii pravi:

pumpkin. pravi:
Docii pravi:

Hey there.

No kul, pol je iphone idealna izbira Wink js mam 16GB in je čist dost, res Smile
Re: sony xperia go 24.1.2013 17:56
Sem sicer Apple fan,ampak ni to prava tema.
Bestbuy je definitivno Nexus 4. Procesor zakon,moč,pure android,priporočam,za 400? ne najdeš boljšega telefona. Novi Nexusi so super zadeva. Cenovno so takšni,ker ima z njimi Google samo par % zaslužka,ker Google "živi" od reklam. Če nisi zaprisežena nobenemu sistemu (iOS ali android) je to najboljša zadeva,verjami. Pa sem zaprisežen jabukovec in "žrtvujem jabolčni štrudelj" na vsaki novi Applo predstavitvi,ampak zate bo Nexus 4. Je pa večji od iPhona 5/4s.
Re: sony xperia go 25.1.2013 21:14
Timo3113 pravi:
Sem sicer Apple fan,ampak ni to prava tema.
Bestbuy je definitivno Nexus 4. Procesor zakon,moč,pure android,priporočam,za 400? ne najdeš boljšega telefona. Novi Nexusi so super zadeva. Cenovno so takšni,ker ima z njimi Google samo par % zaslužka,ker Google "živi" od reklam. Če nisi zaprisežena nobenemu sistemu (iOS ali android) je to najboljša zadeva,verjami. Pa sem zaprisežen jabukovec in "žrtvujem jabolčni štrudelj" na vsaki novi Applo predstavitvi,ampak zate bo Nexus 4. Je pa večji od iPhona 5/4s.

hvaala za nasvet, se bom pozanimala Smile sicer sm se pa zdej nekak najbolj za appla odločla Smile)
Re: sony xperia go 26.1.2013 11:10
Docii,prav,a vedi,da je 4s prejšnja generacija (vključno s s3),zdajšnja generacija pa sta zaenkrat Nexus 4 ,iPhone 5 in Lumia 920. Tukaj imaš "prvake". Vsak od njih bazira na svojem sistemu (Nexus na androidu,iPhone na iOSu,Lumia 920 pa na Wimdows Phone Cool Smile
Niikuc • Od: 25.10.2012 • Prispevkov: 3
Re: sony xperia go 28.1.2013 19:20
Js predlagam Iphone, sama sem kupila Iphone 4 pred več kot dvema letoma za nekaj čez 700? in telefon je super. Ni mi žal. Moj je bil 3x v vodi in je kljub temu delal. Pa vedeti moraš, da servisi teh telefonov niso ravno poceni Smile Pa ta telefon je po mojem mnenju kar zapleten, saj sem mojega posodabljala in se je cel sistem sesul, kar niti na servisu niso morali popravit, tako da je šlo skoraj 900? praktično v nič, sedaj pa čakam na Iphone 5 Smile Kljub vsem problemom se mi Iphone še vedno zdi najboljši Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.