Kurkuma proti nepravilnostim na kozi

noti96 • Od: 27.4.2011 • Prispevkov: 24
Kurkuma proti nepravilnostim na kozi 27.1.2013 16:43
Okej. Sm zasledila na netu, da je kurkuma zlo ucinkovita za akne, celjenje ranic, ki nastanejo zaradi tega, cisto in sijoco kozo ipd. zanima me ce je katera od vas ze poskusila masko iz kurkume ( zlica kurkume & malo mleka ), pa ce je z rezultati zadovoljna ? Very Happy
Chloe33 • Od: 24.12.2012 • Prispevkov: 26
Re: Kurkuma proti nepravilnostim na kozi 28.1.2013 21:58
Ko sem učeri to tvoje prebrala sm si kr šla nrdit Wink no, in pač sm si dala gor, pa pustila enih 20 min. Pol sm si sprala sam sm ostala cela rumena xD koža je nekak bol mehka pa manj rdeča, drgač se mi je pa več ogrcov pojavlo, pomoje zato k se to čisti. drgač pa nič posebnega...
noti96 • Od: 27.4.2011 • Prispevkov: 24
Re: Kurkuma proti nepravilnostim na kozi 29.1.2013 19:18
aaaa. kul no Smile ocitno je treba mal vec casa uporabljat to predn vidis rezultate Wink
tut js sm sprobala in res se pozna na rdecici, ogrceu pa nism opazla, glauna tema je bila RUMENA KOZA Very Happy sama sebi sm se smejala u ogledalo Smile pol sm pa 2x z gelom za ciscenje koze sprala in je slo use lepo dol Smile upam da bo kj pomagalo .. *fingers crossed*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.