osamljenost

soru • Od: 11.8.2009 • Prispevkov: 1
osamljenost 11.8.2009 13:46
sem fant, star sem 18 let in zadnje čase se počutim zeeeeelo grozno. no da vam opišem mojo situacijo.
imam punco malo več kot leto pa pol in zaradi punce sem se oddaljil od prijateljev (ni punca kriva nič). opažam da nimam čisto nobenega prijatelja več. prijatelja, ki bi me poklical, me kliknil, bi šla na kavo, biljard, tekmo, kaj podobnega. ko je šola sem v dijaškem domu, kjer sicer imam socimra in par znancev, ampak noben ni pravi prijatlej. s starimi prijatelji pa enostavno ne morem navezat stikov več, smo se predeč oddaljili. s punco se imam super in nočem je zapustiti, ker je krasna, vendar mi je samo ona enostavno premalo.
celo pa zdaj v počitnicah, ko se vsi družijo, sem jaz sam ali pa s punco vmes in počutim se zelooo grozno. veliko jokam in frustriram (čeprav sem fant, pač sem bolj čustven).
Sad((((((((((((((((((( need help Sad((((((
Green • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 34
Re: osamljenost 11.8.2009 14:25
čisto te razumem... meni se je vedno zgodilo, da sploh več nisem našla časa za prijateljice, ko sem bila v zvezi.. no, saj sem tudi zdaj Smile to je čisto razumljivo, sa hočeš čimveč časa posvetiti ljubezni in najprej sploh ne opaziš da se oddaljuješ od ostalih.. nikar ne obupuj! tudi sama sem zelo čustvena in že najmanjši problem me spravi iz tira, sem se pa naučila, da je bolje nekaj storiti - karkoli! zakaj pa ti ne pokličeš prijateljev in jih povabiš na pijačo ali kaj podobnega? mogoče bo trajalo nekaj časa, da se spet vklopiš v družbo, ampak vseeno je vredno poskusiti. saj ni še nič izgubljeno, tudi, če se jim nekaj časa nisi toliko posvečal. če so pravi prijatelji, bodo že razumeli Wink vso srečo v življenju! (pa oprosti, da sem zabluzla tak na dolgo Very Happy)
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: osamljenost 12.8.2009 13:14
sam par besed mam :
sej bo boLš.! vedn je Lahk še slabš Wink tko da glawo pokonc.. Cool
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: osamljenost 14.8.2009 16:48
Screaam pravi:
sam par besed mam :
sej bo boLš.! vedn je Lahk še slabš Wink tko da glawo pokonc.. Cool

to usi napišejo. dejansko pa nič ne pomagaš. nebom te užalila, nasprotno- strinjam se s tabo sej bo bolš, bolši cajti, glavo pokonc. sej to so itk use besede. sam kaj k to ne pomaga - MEN TUT Ni...pa so mi usi to govoril..

DRGAČ PA .. probi bit že vol z njo kokr si zdej. če se vidta recimo 3x na tedn.. se dejta zdej..4 - 5x ..
drgač se pa upiš na kšn krožk.. slikarki..al pa kej z športom.. whatewer sam d spoznaš nou folk. =D

GOOD LUCK. <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.