Fantje vprašajte punce!1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >>• KaixX
• Od: 3.6.2010
Fantje vprašajte punce!
6.11.2010 11:50
Evo, Tuki sm nardila temo kjer Fantje uprašate punce kr vas zanimaa.
Gledala sm že na forumu in nism zasledila nobene enake temee, če pa je kkšna poL pa I´m so sorrY. :/ Zdj pa hiTr pisaT kr vas zanimaa.! • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: Fantje vprašajte punce!
6.11.2010 12:29
kok je ura? =D
resno, zakaj morte punce zmeram eno zvezo naredit, in s epol na enga tipa spravte, in ga sprašujete a si ti v njo, asi A SI A SII!!!?!?!? to še tip živčn zlom doživi.. a ni bolj normalno da punca sama pride do tipa, ne pa neki prek frendov.. tega nikol ne bom zastopu =/ • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
6.11.2010 12:30
emm.. ja so že kako 3 take teme ( tuki lahko prašate tipi/punce kar hočte )
sm punca tko da nebom nč prašala, bom pa z veseljem odgovorila ;D • KaixX
6.11.2010 12:32
Jok3r pravi:kok je ura? =D
resno, zakaj morte punce zmeram eno zvezo naredit, in s epol na enga tipa spravte, in ga sprašujete a si ti v njo, asi A SI A SII!!!?!?!? to še tip živčn zlom doživi.. a ni bolj normalno da punca sama pride do tipa, ne pa neki prek frendov.. tega nikol ne bom zastopu =/ o.K. ta Tema je zto d pač fantJe uprašajo punce kJ druzga, ne pa a si v tistga, kaj pa v tistgaaa.itd. Poglej si to temoo.: [link] • Pačupa
• Od: 7.5.2010
6.11.2010 13:10
no bo kero odgovorila na Jok3rovo vprašanje mogoče ???_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • KaixX
6.11.2010 13:30
Pačupa pravi:no bo kero odgovorila na Jok3rovo vprašanje mogoče ???
TrenuTn pr men kaže 12:30. • KaixX
6.11.2010 13:32
eetaqNIIKA pravi:emm.. ja so že kako 3 take teme ( tuki lahko prašate tipi/punce kar hočte )
sm punca tko da nebom nč prašala, bom pa z veseljem odgovorila ;D Se opravičuJm. • Jok3r
6.11.2010 13:37
KaixX pravi:
Pačupa pravi:
no bo kero odgovorila na Jok3rovo vprašanje mogoče ???
TrenuTn pr men kaže 12:30. drugo vprašanje =D • mikana
• Od: 5.10.2008
6.11.2010 15:15
hmmm..ne bom odgovorila v imenu vseh punc sam moje osebno mnenje je daje tuki umes malo sramežljivost malo pa tudi tipova reakcija na to kaj bo če mu bo povedala da ji je ušeč...
drgač pa če po pravici povem je ta tehnika res mal neumna..sam pač tko je.. Nazadnje urejal/a mikana 6.11.2010 15:35; skupaj popravljeno 1 krat • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.11.2010 15:20
znimiw.. men se pa niti ne zdi tok neumn.. razumem foro pa se mi ne zdi slaba ideja.. je pa lahk mal zoprn ja.. drugač taka tem je že obstajala sam so jo očitno zbrisal tkoda je tale zdej čiz dobrodošla.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • eetaqNIIKA
• Od: 18.7.2010
6.11.2010 16:38
resno, zakaj morte punce zmeram eno zvezo naredit, in s epol na enga tipa spravte, in ga sprašujete a si ti v njo, asi A SI A SII!!!?!?!? to še tip živčn zlom doživi.. a ni bolj normalno da punca sama pride do tipa, ne pa neki prek frendov.. tega nikol ne bom zastopu =/ meni se zdi da zato k si punca pač ne upa prašat tipa pa pol rajš reče prjatlu od tega tipa nej se pozanima, pa sej vrjetno bo tip rajš povedu prjatlu ku pa tisti punci • ClairDeLune
• Od: 4.11.2010
6.11.2010 16:52
resno, zakaj morte punce zmeram eno zvezo naredit, in s epol na enga tipa spravte, in ga sprašujete a si ti v njo, asi A SI A SII!!!?!?!? to še tip živčn zlom doživi.. a ni bolj normalno da punca sama pride do tipa, ne pa neki prek frendov.. tega nikol ne bom zastopu =/ Haha ne vem. Drgač je pa bedarija. Men so šle to enkrt ene frendice nardit brez da bi jst to vedla. In me je pou un tip tko gledu k bi z lune padla halo?! : D Men pa nč jasn zakaj se gre. xD Ampak pustmo to. Sm pa misla d bo ta prvo vprašanje: Zakaj hodte zmer dve skupaj na WC? • pk4life
6.11.2010 17:47
tut dobro uprašanje.. wm je wc resno kot družabn dogodek.. haha_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ClairDeLune
• Od: 4.11.2010
6.11.2010 18:36
Fora ni u tem da maš nekoga na WC zravn, ampak da morš tem nekom na WC neki povedat kar ni za vse. (;
Al pa pač družabni dogodek kot si reku. • Pačupa
6.11.2010 18:47
ClairDeLune pravi:Fora ni u tem da maš nekoga na WC zravn, ampak da morš tem nekom na WC neki povedat kar ni za vse. (;
Al pa pač družabni dogodek kot si reku. saj se mi je zdelo. Dve greta zato da lahko druge šinfata xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
6.11.2010 18:49
no te pa bom še jaz nekaj vprašo xD
em naštejte 10 stvari ki vas od fanta odvračajo in 10 ki vas privlačijo. pa plz čim več naj vas odgovori xD (pa ne mi začet da ma vsaka drugi okus -.- xD ) samo napište =P _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
6.11.2010 19:20
sam to ma res usaka svoj okus...-odvrača: -preveč tepiha -špukanje(ko govorite,pa že tak,če špukate.) -pač tist...nerodnost no?...k pač,kak delaš z rokami že takoj pokaže,če si nerodn al ne. -sramežlivost me ful odbije. -preveč govora o fu.kan.ju...ono ne rečem,da se u zezu pogovarjaš tko mal..sovražim pa če je neki kr naprej o fu.ku. -prevlka samovšečnost.(ja,sj si lahka samovšečn..do prave mere.ni ti reba špegla z sabo nost) -pomilovanje samih sebe...(pretiran sevede) -**** ludi v bližni okolici -če se smejiš pa gledaš u punco.( ko da se smejiš nečemu na njej ma pol filing.) -da si nepobrit,pa ti NE PAŠE. privlači: use,če ni kj od tistga tamgor,al pa če je v pravi mer (samovšečnost,pomilovanje,...) -če je samozavestn mi je ušeč. -misice (sam ne nek bildan cepec) -prjaznost (ne prlizjena) -da ma svoj mišlenje -frizura -postava -da nezna sam govorit,ampak zna kej tud povedat -itd. • mikana
• Od: 5.10.2008
6.11.2010 21:43
Pačupa pravi:no te pa bom še jaz nekaj vprašo xD
em naštejte 10 stvari ki vas od fanta odvračajo in 10 ki vas privlačijo. pa plz čim več naj vas odgovori xD (pa ne mi začet da ma vsaka drugi okus -.- xD ) samo napište =P odvračajo: da je ****č da osvaja druge če je v zvezi da nima svojega lastnega mišljena da punci pusti da dela z njim koker hoče da misli da je sex temelj resne zveze pa še neki popravici povedano glede zunanjosti ni mi glih fajn če je presuh al pa preveč močen recimo če je punca športnica pa jo on pri tem ne podpira ali pa pač pri kateri drugi stvari (z izjemo kakga petja če punca res nima posluha) pretirane ljubosumnosti okej jih ni 10 ma več se jih ne spomnem:) privlačijo: športna postava da so športniki majo možgane znajo punco nasmejat ji dat varnost se borijo zanjo da se morjo punce potrudit za dobit kako stvar od njih samozavestni pustijo punci svobodo znajo bit resni, otroci, in se zabavat • pk4life
6.11.2010 21:49
ClairDeLune pravi:Fora ni u tem da maš nekoga na WC zravn, ampak da morš tem nekom na WC neki povedat kar ni za vse. (;
Al pa pač družabni dogodek kot si reku. hah ok to razloži marsikej zdej.. sam usen je blo čudn.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • erienne
• Od: 21.10.2010
6.11.2010 22:12
Pačupa pravi:no te pa bom še jaz nekaj vprašo xD
em naštejte 10 stvari ki vas od fanta odvračajo in 10 ki vas privlačijo. pa plz čim več naj vas odgovori xD (pa ne mi začet da ma vsaka drugi okus -.- xD ) samo napište =P odvrača: da je pretirano urejen da nč ne guvuri da je umm tko pč splošno nesposobn za osnovne stvari(kuhanjee!!) da ne mara živai(haha aveš kao) da je presuh predebeu premld ma blond lase pa modre oči(ogabiš) da se ne zn aoblačt da ej **** do celotne okolice da ne zna improvizirat good: da je športnik da je zabavn-me zna nasmejat da se isto lpo do mene obnaša kdr je u družbi da zna kuhat ma motor lepo frizuro zelene oči!!!!(al pa rjave, sam ne modreeeee) da ma trebušne:D da je romantičn(do neke mere) da je samozavestn(tut preveč ampak velik je pa udvisn kak je tip tkooo u družbi, dost pove pa tut kk se obnaša do družine.. • Jok3r
6.11.2010 22:28
erienne pravi:zelene oči!!!!(al pa rjave, sam ne modreeeee) ti nimaš pojma, modre oči so najlepše na svetu!! • erienne
6.11.2010 22:31
Jok3r pravi:
erienne pravi:
zelene oči!!!!(al pa rjave, sam ne modreeeee) ti nimaš pojma, modre oči so najlepše na svetu!! sam definitiuno neee na blond lase..čprou če ej tip ress zabavn pol je prilagodljivo:P • Jok3r
6.11.2010 22:41
erienne pravi:
Jok3r pravi:
erienne pravi:
zelene oči!!!!(al pa rjave, sam ne modreeeee) ti nimaš pojma, modre oči so najlepše na svetu!! sam definitiuno neee na blond lase..čprou če ej tip ress zabavn pol je prilagodljivo:P =D • Pačupa
6.11.2010 23:11
erienne pravi:zelene oči!!!!(al pa rjave, sam ne modreeeee) to pa smo mi ko mamo rjavo-zelene okce xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • erienne
6.11.2010 23:26
Jok3r pravi:
erienne pravi:
Jok3r pravi:
erienne pravi:
zelene oči!!!!(al pa rjave, sam ne modreeeee) ti nimaš pojma, modre oči so najlepše na svetu!! sam definitiuno neee na blond lase..čprou če ej tip ress zabavn pol je prilagodljivo:P =D in to nj bi pomenil... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.