ŠUBA (gimnazija Jožeta Plečnika) speet hah;)• Mias
• Od: 18.3.2012
ŠUBA (gimnazija Jožeta Plečnika) speet hah;)
16.2.2013 13:38
evo odpiram še eno temo o šubi (gimnaziji Jožeta Plečnika), KER rabm js mau novejše informacije, ne pa tiste stare več let no ugl. sm bla učeri na informatiucu in me ja pač mau zmotil to, da je use ful staro not ampak okej..zanima me pa kdo se bo še kej upisou gor, pa dijaki k ste še gor: a bi se še 1x na šubo upisal? po netu berem res sama pozituna mnenja o šubi tok da pomojm: šuba, here we come! • Faith
• Od: 16.1.2013
Re: ŠUBA (gimnazija Jožeta Plečnika) speet hah;)
16.2.2013 14:32
jst k sm bla učer na informaticu sm misnla da bom umrla.. niti me ni zmotil da je šola dost stara ampak kolk brez barvna je.... mislim poznam ene par ljudi iz šube in njim je ušeč... praujo da je ni lahka ampak da tud težka ni • Mias
16.2.2013 14:38
Faith pravi:jst k sm bla učer na informaticu sm misnla da bom umrla.. niti me ni zmotil da je šola dost stara ampak kolk brez barvna je.... mislim poznam ene par ljudi iz šube in njim je ušeč... praujo da je ni lahka ampak da tud težka ni
ja ful je use sivo pa dougočasn ampak okej a se boš pol upisala na šubo? • Faith
• Od: 16.1.2013
16.2.2013 15:02
Mias pravi:
Faith pravi:
jst k sm bla učer na informaticu sm misnla da bom umrla.. niti me ni zmotil da je šola dost stara ampak kolk brez barvna je.... mislim poznam ene par ljudi iz šube in njim je ušeč... praujo da je ni lahka ampak da tud težka ni
ja ful je use sivo pa dougočasn ampak okej a se boš pol upisala na šubo? nope.... Ledina mi je bolš • Mias
16.2.2013 15:30
Ja to je najbolš, pa plavanje No pač kakrkoli..se bo še kdo upisou tja? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
16.2.2013 17:34
js tud cilam tja...sam ne še naslednje leto...daavneeegaaa leta 2014 bom js prišla na Šubo • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
16.2.2013 17:35
js tud cilam tja...sam ne še naslednje leto...daavneeegaaa leta 2014 bom js prišla na Šubo • 30stm
• Od: 31.10.2010
16.2.2013 17:55
jst sm s šube....am men je fajn, pa če bi šla še enkrat v sredno šolo, bi šla sama osebno rajš na poklicno (še vedno bi šla lahko na nek faks) se prav ne neko srednjo šolo, kjer bi se prej izobrazla pa bi čmmprej začela služt svoj denar.....je pa res da sm spoznala neki neverjetnih ljudi in to je najbolš pr tem da sm šla na šubo.....no če te še kej bol specifičnega zanima pa kr upraši • Mias
16.2.2013 17:59
30stm pravi:jst sm s šube....am men je fajn, pa če bi šla še enkrat v sredno šolo, bi šla sama osebno rajš na poklicno (še vedno bi šla lahko na nek faks) se prav ne neko srednjo šolo, kjer bi se prej izobrazla pa bi čmmprej začela služt svoj denar.....je pa res da sm spoznala neki neverjetnih ljudi in to je najbolš pr tem da sm šla na šubo.....no če te še kej bol specifičnega zanima pa kr upraši
ja sej sm brala u eni temi od šube, k je ena fuuuul sprašvala in sm ubistvo tm velik zvedla, ti si pa pač odgovarjala hah Ma sej me ne zanima glih nevem kaj..sam če se splača tja upisat no • evica5
• Od: 16.11.2010
16.2.2013 18:59
kakšne maš pa cilje? pa kaj maš še u izbiri?
• Mias
16.2.2013 19:19
kaj? kašne cilje to?
sm se odločila, da grem na šubičevo, sprejeta bi skor mogla bit, ker v primerjavi s prejšnimi leti mam kašnih 10 točk preveč in ne razmišam o drugih šolah zanima me pač na splošno mnenje dijakov • 30stm
16.2.2013 20:02
haha okej uredu...itak da sm odgovarjala • Mias
16.2.2013 20:05
30stm pravi:haha okej uredu...itak da sm odgovarjala
hahah ok hvalaa sam še nek • 30stm
16.2.2013 21:59
Mias pravi:
30stm pravi:
haha okej uredu...itak da sm odgovarjala
hahah ok hvalaa sam še nek ja lej jst sm šla na šubo z dvema razlogoma: ker majo plavanje (to sicr zdej sovražm-mal smo kilc nabral • Mias
17.2.2013 8:22
Mias pravi:
30stm pravi:
hahah ok hvalaa sam še nek hahahahahha tipi zmagajo :') ok hvala ti, zdej sm že 99% da se bom upisala na šubo • 30stm
17.2.2013 10:43
Mias pravi:
Mias pravi:
30stm pravi:
hahah ok hvalaa sam še nek hahahahahha tipi zmagajo :') ok hvala ti, zdej sm že 99% da se bom upisala na šubo hahah okej supr, me veseli, kr ohran to sigurnost |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.