všeč mi je fant, sem jaz tudi njemu?• t123
• Od: 27.11.2011
všeč mi je fant, sem jaz tudi njemu?
16.2.2013 16:40
no pac ušeč mi je en fant ko to ve ker sem mu povedala ker veno ko sma se na šoli srečala me je ful lepo gledau.. in pac sm mupovedala da mi je ušeč pa pol ni blo nič in sm pol js tut pustila kk je pac blo. no zj po dougem cajtu je pa spet začeu tk lepo gledat pa use to na hodniku me skos gleda.. ka naj zdj js si ga neupam kliknat pač sm bol sramezliva pa to. pa use prjatlce so rekle da sm mu zihr ušeč sam js pa nevem ka naj zdej pomagite mi hvala • Mias
• Od: 18.3.2012
Re: všeč mi je fant, sem jaz tudi njemu?
16.2.2013 16:47
Če te je že spustu 1x z rok pol te ni vredn..brezveze ker je sam še en tip, k hoče punco ampak u resnic pa nima pojma kaj bi rad. In tukej boš nasankala sam ti, on se nebo sekirou..verjem.
• t123
16.2.2013 16:52
ja vem sam ko je to tk tezko ga kr tk pustit pr mer sj to mi usi pravijo da ni vredn ampak je res ful tezko da ga bi js ignorerala kr tk mal..pa pac se 4 lete bomo skupej na soli in mi je zato je tut se pol mal tezje...
• Mias
16.2.2013 16:58
sej ga ni treba na ignor vržt.
poglej mau okol sebe..siguuuurn je kje kašn tip k bi ti biu lahko ušeč, usaj tok da boš pozabila na tega. pač poglej mau okol sebe, pa za usazga se upraš: kaj pa on? sej mogoče pa ni tok napačn.. Sori sam res nevem kaj nej ti druzga rečem..vem sam da te ni vredn in da boš ti pol na konc trpela.. • t123
16.2.2013 17:01
ja vem to ja ja je na soli kr neki dobrih tipou pa sj umes ze mal pozabla na njega sam pol je a spet zaceu in to me zdj spt žre pac pocutim se katastrofalno ja sj vem ko mi usi to pravijo
• Mias
16.2.2013 17:09
no lej sej pač boš vidla čez nek časa k se boš spomlna nanjga, se boš sam se smejala kok si bla zatrapana in pač lej z napak se učimo sej ne rečem da je on kašna napaka al pa kej, sam pač se nimaš kej obrenjevat z njim. Ni te vredn, lahko sta frenda in to je to. Boš že našla tipa zase • t123
16.2.2013 17:14
mislim da neboma nikol frenda no pac js tk mislim. ja upam da enkrat pa res hvalaa • legendary
• Od: 2.11.2012
17.2.2013 23:21
alo alo ne prehitro sklepat, sploh pa ker ga ne poznate. mogoče je pa vzeu mau cajta za premislek, ker si mu pač povedala, da ti je všeč. sej če bi men kdo to reku, bi si vzela cajt pa razmislna in ne takoj kr šla u zvezo. dej ne obsojite takoj, ko slište neki slabga. • t123
18.2.2013 11:24
legendary pravi:alo alo ne prehitro sklepat, sploh pa ker ga ne poznate. mogoče je pa vzeu mau cajta za premislek, ker si mu pač povedala, da ti je všeč. sej če bi men kdo to reku, bi si vzela cajt pa razmislna in ne takoj kr šla u zvezo. dej ne obsojite takoj, ko slište neki slabga.
no ja to sm js tut prvo rekla pac da hoce mal premislit pa to sam od tega je ze uf od najinga pogovora je 2 mesca pa pou pol ko je pa spet zaceu gledat je pa blo to pred parimi dnevi pac nevem zdej morm videt pac ce bo on kj se nardiu pol bomo pa vidli hvala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.