je moj penis normalen?• rasta
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Murska Sobota
je moj penis normalen?
15.10.2008 16:33
ha, ha, kul tem, da se še tipi malo razpišejo o svojih kompleksih...
[povezava] • ijkapa
• Od: 1.10.2009
Re: je moj penis normalen?
2.10.2009 12:53
haha čudno da noben na to temo ne piše • fLomaster
• Od: 1.7.2009
2.10.2009 14:19
ijkapa pravi:haha čudno da noben na to temo ne piše
kr moški nimate nekih hudih problemov? • ijkapa
2.10.2009 15:07
XSpeLc pravi:kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem • fLomaster
2.10.2009 15:13
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte • ijkapa
2.10.2009 15:24
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti • fLomaster
2.10.2009 15:56
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti ja, sj ene ženske so pa zaprte.izjeme • ijkapa
2.10.2009 16:15
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti ja, sj ene ženske so pa zaprte.izjeme haha^^ js mam probleme ja • fLomaster
2.10.2009 16:18
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti ja, sj ene ženske so pa zaprte.izjeme haha^^ js mam probleme ja sm vidla, kaj si v uni temi napisu • ijkapa
2.10.2009 18:59
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti ja, sj ene ženske so pa zaprte.izjeme haha^^ js mam probleme ja sm vidla, kaj si v uni temi napisu mhm.. prej je biu sam šport pa bol mal jest • fLomaster
2.10.2009 19:00
ne zredit xD mišice dubit • ijkapa
2.10.2009 19:03
XSpeLc pravi:ne zredit xD mišice dubit
haha^^ ja sej vem kaj misliš • fLomaster
2.10.2009 22:04
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ne zredit xD mišice dubit
haha^^ ja sej vem kaj misliš mja no.ja • urhvrecic
• Od: 11.5.2009
• Kraj: PREVALE
7.10.2009 19:33
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti ja, sj ene ženske so pa zaprte.izjeme zaprti so lahko obojni tak al pa drgač • urhvrecic
7.10.2009 19:33
ups
mavo sm stran skaziv • fLomaster
7.10.2009 19:39
urhvrecic pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti ja, sj ene ženske so pa zaprte.izjeme zaprti so lahko obojni tak al pa drgač vem ja • urhvrecic
7.10.2009 19:42
XSpeLc pravi:
urhvrecic pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
ijkapa pravi:
XSpeLc pravi:
kr moški nimate nekih hudih problemov? mhm.. možno je tud da si noben neupa nič napisat sam pomoje bi se pri nas našel tud kak problem pol smo pa ženske bl odprte ja verjetno je tk ja.. sam se pr tipeh tud najdemo izjeme ko smo odprti ja, sj ene ženske so pa zaprte.izjeme zaprti so lahko obojni tak al pa drgač vem ja ja sam js sam hotu povedat da si lahko zaprt fizično al pa psihično pravz zaprav pa tut ekonomsko al spolno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.