MU POVEM AL NE:D?

sarica1 • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 29
MU POVEM AL NE:D? 30.12.2012 0:31
...

Nazadnje urejal/a sarica1 26.12.2016 9:50; skupaj popravljeno 1 krat
AniiimXasdfg • Od: 18.1.2013 • Prispevkov: 6
Re: MU POVEM AL NE:D? 18.1.2013 22:24
sarica1 pravi:
No uglavneem,ta let sm se prepisala iz ene šole na drugo. In sm 2. letnik in mam u klasu enga tipa k mi je od začetka k sm ga spoznala komadno ušeč,res se ful družmo ,hodmo skp u šolo,ugl. velikrat smo skupej Smile in tko an med uram se velikrat gledawa..pa tko kdaj kj rečm,pa me pol tko začne neki prcat.pa tko pač u dobrem smislu..pa velik sošolk mi prav..tko da me gleda med poukm kar sm že sama upazla..in res nevem kaj nj nardim, res mi je ful do njega :/ nj mu povem al ne, kr še useen je sošolc in ,če bi bil odziv slab bi blo res bed :/
hvaaala za usak odgovor Smile

Povej mu, preden bo prepozno;) Mam fredico, k je bla u enga tipa, pa je tud on biu njo.. noben ni povedu al pač.. priznau, pol čez neki časa pa si je on drugo punco najdu:( oba zdaj siser vesta, da sta si bla ušeč, sam je on še vedno z uno kao.. ni lih lepo, ampak se splača tvegat. tudi jaz sem mu povedala, čeprau odziv ni bil lih ok, sva pa po tem bla še skupi, sam ne za dolg cakta.. (k tip je prf******! heh, sj ne ne morem ga pozabet)
Pa veliko sreče, use bo kul;)
Re: MU POVEM AL NE:D? 19.1.2013 12:05
...

Nazadnje urejal/a sarica1 26.12.2016 9:51; skupaj popravljeno 1 krat
jagodka007 • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 75
Re: MU POVEM AL NE:D? 19.1.2013 12:53
ja pa probi mo povedat tko neočitno po ovinkih
vem da ti to lih nepomaga sam vseeno velik sreče Smile
Re: MU POVEM AL NE:D? 19.1.2013 13:29
..

Nazadnje urejal/a sarica1 26.12.2016 9:51; skupaj popravljeno 1 krat
vsevedez • Od: 20.1.2013 • Prispevkov: 1
Re: MU POVEM AL NE:D? 20.1.2013 2:11
Gospodičnica,
menim, da bo bolje če mu poveš. Meni je bila enkrat ena punca všeč, pa tudi jaz sem bil všeč njeji. Bila sva pa v prvem letniku gimnazije. Med poukom sva se spogledavala, se tudi družla dosti in si kdaj kakšne sms-e pošiljala. Vendar nikoli takšne, ki bi kaj namigovali. Hkrati sva oba vedela en za drugega, ampak nobeden izmed naju ni imel dovolj jajc, da bi povedu na očiten način drugemu. In kaj se je z nama zgodilo? Počasi nama je to sprenevedanje postalo vsakdanje, nato pa že moteče, tako da sva se sčasoma končala družiti, ker je bilo že pretežko biti skupaj, glede na okoliščine. Še vedno se tepem po glavi, zakaj nisem takrat kaj rekel... pa tudi mogoče na kakšen "otročji način", samo da bi kaj izustil.
Predlagam ti, da mu "nastaviš past", v katero se bo ulovil in imel veliiiko priložnost narediti tisti usodni korak. Primer: ko bosta sama, si sposodi kakšno revijo z res dobrim vicom. Potem pa mu preberi ta vic in se začni fuul smejat. Nato se bo sigurno še on začel smejat. Med smejanjem se "kao" zaradi tko smešnega vica začni naslanjat na njega in potem se vzravnaš, in si direktno pred njih in ga gledaš iz oči v oči. Počakaj 2 sekundi in se mu približaj. Če se odmakne, pusti stat za tisti dan. Če te poljubi, je stvar rešena. Če pa je na mestu, naredi korak! Če bo namestu in zgolj opazoval kaj delaš in kaj boš naredila pomeni, da si želi, vedar ne ve kako. Nima jajc da bi on to naredil. Spomnim se, ko sem se spogledoval s punco na klopci. In oba sva vedela da bo nekaj. AMPAK BIL SEM KOT KAMEN. nič nisem mogel narediti. In ko je ona šla v mene, uhhhh to se mi je kamen odvalil od srca. Njeji pa tudi!

kakorkoli, probat ni greh. Če pa ne probaš.... kupi si čelado, ker se boš mogoče še velikokrat tepla po glavi.
PS: ODgovori mi kako je šlo, ker sem ful firbčen.
PS: Kaj pa če sem jaz on (torej ta fant, ki ga zdaj opisuješ), in te želim prepričat v to, da me poljubiš? DAJ me..... končaj že enkrat to sago. Rad te imam!

PS: hecam sem se, kar sem napisal nazadnje Wink Kar pogumno! zmoreš!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.