mastni lasje kljub pogostemu umivanju :((

smilelily • Od: 5.3.2012 • Prispevkov: 27 • Kraj: Maribor
mastni lasje kljub pogostemu umivanju :(( 4.2.2013 18:17
Hej!

Imam en problem: lasje se mi hitro zmasujo Sad umivam si jih vsaki drugi dan, je pa res, da tudi treniram.
ima kdo kakšen nasvet? pa prosim ne mi rečt naj si jih ne umivam tak pogosto, ker z mastno glavo res nebi hodla okrog :s
BornToBeFree • Od: 3.3.2012 • Prispevkov: 26
Re: mastni lasje kljub pogostemu umivanju :(( 4.2.2013 18:58
mava isti problem... jst ti priporočam, da si lase umivaš lase z enim šamponom ki ti izšuši lase (jst uporabljam shaumo (a se tak napiše) - ta zaleno Smile ) amm pol pa je men še ful pomagal, če sem se pobarvala z kanno. ena kao naravna barva, ki izuši lase in men se je ful pobolšal. barvo dobiš skorej v vsaki trgovin Smile
upam da ti bo kej pomagal oz. v pomoč Smile
MaiaMorena • Od: 29.8.2012 • Prispevkov: 27
Re: mastni lasje kljub pogostemu umivanju :(( 5.2.2013 22:57
Suhi sampon je dobra alternativa Smile
sportnica • Od: 24.9.2012 • Prispevkov: 68
Re: mastni lasje kljub pogostemu umivanju :(( 9.4.2013 17:42
Kolkrat na teden pa treniraš in po koliko časa? Kaj treniraš?

Meni se to ne dogaja, pa treniram atletiko. mogoč se mi pozna samo od gumice ...

Sicer pa čim manj dotikanja lasišča, česanja ipd.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.