Srednja zdravstvena šola Celje al Slovenj Gradec???• Witch
• Od: 26.6.2010
Srednja zdravstvena šola Celje al Slovenj Gradec???
15.2.2013 13:22
heeej:)
mene pa zanima če gre gdo al pa je že na sredni zdravstveni u celju al pa sg-ju pa kera je bolša ?? pa do gdaj je pouk? prosiim hahah pa če lahk na kako od teh uprašanj odgovorite kr res nevem kam naj grem naprej:s - zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci,, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. hvalaaaaaaa:** • anabanana
• Od: 13.4.2010
• Kraj: Velenje!!! :)
Re: Srednja zdravstvena šola Celje al Slovenj Gradec???
15.2.2013 22:58
U Celu... sam sm na kozmetični, pouk je tk najdlje do dveh majo ga pa tut popoudan:D
upisala sm se kr bom mela več možnosti za šiht ker men se bo 4.ih letih nebo dal več kak doktorat še it delat, NI zahtevna, edino strokovni predmeti te lahk fajn ****.ejo, kul so usi predmeti ki niso strokovni, kritični so usi strokovni predmeti, kar se sošolk tiče, ene par jih videt ne morem druge so pa legende, pa ja je blo na začetku mal krize, ko dobenga ne poznaš pa tk, sam sm se fajn navadla se nebi prestavla za nč na svetu, če prideš na szšc je najboljši učitl Čepin, ko ga pa nemorš sfalit :p Drugač pa v SG.ju boš lažje nt prišu/-la :D _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • crazyxyx
• Od: 25.3.2012
17.2.2013 20:23
anabanana kuki letnik pa si?
• anabanana
18.2.2013 0:15
crazyxyx pravi:anabanana kuki letnik pa si?
je važno?:) _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • oblaceek
• Od: 27.3.2012
19.2.2013 19:15
hej anabanana, jaz tudi razmišljam da bi šla na kozmetično v celje, zato me malo zanima kakšni so ti strokovni predmeti? a so ful težki? pa koliko je tega praktičnega pouka?
• anabanana
19.2.2013 20:35
oblaceek pravi:hej anabanana, jaz tudi razmišljam da bi šla na kozmetično v celje, zato me malo zanima kakšni so ti strokovni predmeti? a so ful težki? pa koliko je tega praktičnega pouka?
Pr somatologiji maš mal več učenja, pa tut bolj strogo je use ker je to maturetni predmet, v 1. letniku maš celico, kosti, mišičje, latinske besede,... sej to je večinoma ponavlanje iz 9.ga razreda s tem da je velik bolj podrobno :D pol v 2.letniku je pa bolj težko ker pride koža in je use na novo...v 3. pa 4. letniku je pa baje še sam ponavljanje pa priprave na maturo :) Tk da če to nardiš si zmagal/a:D Praktični pouk se začne v 2. letniku :P _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • oblaceek
22.2.2013 22:25
anabanana pravi:
oblaceek pravi:
hej anabanana, jaz tudi razmišljam da bi šla na kozmetično v celje, zato me malo zanima kakšni so ti strokovni predmeti? a so ful težki? pa koliko je tega praktičnega pouka?
Pr somatologiji maš mal več učenja, pa tut bolj strogo je use ker je to maturetni predmet, v 1. letniku maš celico, kosti, mišičje, latinske besede,... sej to je večinoma ponavlanje iz 9.ga razreda s tem da je velik bolj podrobno Praktični pouk se začne v 2. letniku a se potem moraš dost učit da maš lepe ocene, al gre včasih tut z manj truda? in koliko prakse na teden je potem v 2.letniku? • Leii
• Od: 1.5.2012
23.2.2013 10:59
123
Nazadnje urejal/a Leii 30.1.2015 17:28; skupaj popravljeno 1 krat • anabanana
23.2.2013 15:20
oblaceek pravi:
anabanana pravi:
oblaceek pravi:
Pr somatologiji maš mal več učenja, pa tut bolj strogo je use ker je to maturetni predmet, v 1. letniku maš celico, kosti, mišičje, latinske besede,... sej to je večinoma ponavlanje iz 9.ga razreda s tem da je velik bolj podrobno :D pol v 2.letniku je pa bolj težko ker pride koža in je use na novo...v 3. pa 4. letniku je pa baje še sam ponavljanje pa priprave na maturo :) Tk da če to nardiš si zmagal/a:D Praktični pouk se začne v 2. letniku :P a se potem moraš dost učit da maš lepe ocene, al gre včasih tut z manj truda? in koliko prakse na teden je potem v 2.letniku? splošni predmeti so kr lahki:) odvisno spet kire učitle dobiš:) pr somatologiji se pač uč sproti ka ti naj rečem, kamrkoli se boš upisala ko boš mogla delat :D _________________ Bombing for peace is like fucking for virginity! :) • oblaceek
26.2.2013 21:08
anabanana pravi:
oblaceek pravi:
anabanana pravi:
oblaceek pravi:
Pr somatologiji maš mal več učenja, pa tut bolj strogo je use ker je to maturetni predmet, v 1. letniku maš celico, kosti, mišičje, latinske besede,... sej to je večinoma ponavlanje iz 9.ga razreda s tem da je velik bolj podrobno Praktični pouk se začne v 2. letniku a se potem moraš dost učit da maš lepe ocene, al gre včasih tut z manj truda? in koliko prakse na teden je potem v 2.letniku? koliko je pa prakse v šoli od 2.letnika naprej? splošni predmeti so kr lahki:) odvisno spet kire učitle dobiš pr somatologiji se pač uč sproti ka ti naj rečem, kamrkoli se boš upisala ko boš mogla delat • oblaceek
26.2.2013 21:16
koliko je pa potem prakse v šoli od 2.letnika naprej?
• MaiaMorena
• Od: 29.8.2012
27.2.2013 3:06
Moji bivši sošolci hodijo v sg, pa ni neki ful zahtevno če sproti delaš (kar večina folka tam ne) haha, pač za 4-5 se morš sproti učit |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.