Srednja šola• Leii
• Od: 1.5.2012
Srednja šola
1.1.2013 20:19
222
Nazadnje urejal/a Leii 30.1.2015 17:27; skupaj popravljeno 1 krat • njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
Re: Srednja šola
1.1.2013 22:45
usi ti bojo rekl da je biotehniška gimnazija ista, NI !
jst hodm na splošno gimnazija, moja najbolša frendica na biotehnično & ja sj mta je ista pa te naravoslovni predmeti, angla & slova k sta pa tud maturitetna predmeta pa ful zaostajata ... tud rezultati mature (piše se splošna) so pol ful slabši & s temi rezultati maš slabše možnosti za vpis kr pe zmeri piše se pa ista matura ... tko da če hočš it pol na kkšn faks medicina, fizioterapija itd. boš mogla bit urjetn najbolša tm, sama iskt znanje (kokr ga moja frendica), kr ti ga oni tm ponudjo res zlo skrajšano & u izi ... • samosgs
• Od: 2.1.2012
2.1.2013 22:00
js sm na srednji šoli za farmacijo,kozmetiko in zdravstvo smer farmacevtski tehnik povej kaj te zanima o tej šoli. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
3.1.2013 1:09
jas hodim na kozmetično v mb, ful kul. sama na gimnazijo v življenju nebi šla, ker z gimnazijo nisi nič, pa za brezveze se piflaš cele 4 leta, če pa greš na neko kozmetično recimo pa prav uživaš v šoli, meni je prav fajn, praxo mamo 4x na teden po 4 ure, masiramo se, pilingi, nega, manikura, anticelulit, vse kaj češ, pa še snov je taka ki mene osebno zanima. dobro, če si bolj piflarskega značaja te je drugo, če pa hočeš uživat življenje pa če se znajdeš pa je po mojih pojmih boljša kaka taka šola.
biotehniške ne poznam tak, farmacija je pomoje tut kul, tako lepo čisto delo, zdravstvene je.. khm malo ogabno, jas nebi bla sposobna tega delat kar naši zdravstveni tehniki na praxi delajo no, odvisno od človeka dijaški dom : nevem če se zanimaš za mariborske ? drugač bla sem v liziki, 2 mesca sem zdržala in mi ful ni blo vredi, maš še dravo pa hribarja, ki sta ful boljša, v dravi sem bla eno leto. ti lahko malo sobico opišem: ko odkleneš vrata stopiš v mali predprostor (1x1m), tam maš 2 omari veliki, pol greš skos še ena vrata pa maš sobico za 2 osebi, 2 pojsli, še ena omara, 2 mizici, maš pa še ena vrata iz onega hodnika kjer je skupna kopalnica z drugo sobo (kjer sta tudi 2 osebi) torej si eno kopalnico delijo 4, maš en tuš, en wc, dva umivalnika. hrana, nevem jas sem ful špurasta, mislim malo stvari mi je dobrih za jest pa mi niso tak slabo kuhali, boljše kot v šoli recimo pa ful se naješ, vsi pravijo da se zredijo .. drugač pa meni je blo v dravi res ful vredi, ful folka spoznaš, če si malo za **** lahko vse živo delaš, skos si z vrstniki, skos si v družbi (jas osebno sem ful komunikativna pa sem rada v družba) zaj če ti je to fajn te ful vreji, če si bolj mirna, raje neki za sebe, pa ti pomoje nebi tak vreji .. edino res da pač če nisi tak fejst za šolo, da se sama od sebe spraviš učit maš lahko malo slabše ocene, malo več špricanja, pač odvisno od osebe kak resno šolo vzame, meni je blo toto 1 leto svetovno v dravi _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • katarina5
• Od: 24.2.2013
24.2.2013 21:16
živjo
sm Katarina in sm se odločila da grem na srednjo gostinsko in turizem v ljubljani.Zanima me če kdo hod al pa gre na smer gastronom in hotelir.A je težka šola,kakšni so prfoksi...?? • spelaspela
• Od: 26.8.2011
26.2.2013 20:11
Moja sestrična hod na gostinsko v Ljubljani smer gastronom in hotelir in je ful zadovolna. Šola ni tok teška njej se je povprečje kr zvišalo sam se more učit. Najbolj ji je ušeč kuharstvo kr so profesorji res zakon skos se zejbavajo pa tut velik nardijo. Pa grejo tut na ekskurzije (Rim,Pariz...) pa na kuharska tekmovanja.
če te še kej zanima kr praši • katarina5
• Od: 24.2.2013
1.3.2013 19:33
aha, ej full hvalla ti!če veš kok so kej dolgi odmori, pa kdaj se začne pouk?? • spelaspela
• Od: 26.8.2011
3.3.2013 19:34
pouk se začne ob 7:30 pa maš en glavn odmor k traja 30min drgač pa so odmori po 5min
pa pouk je sam dopoudne, ni tunusov |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.