TAToo

bela • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 68
TAToo 7.1.2013 19:56
Jest se zelo oproščam ,če je ta tema kkr kdaj ze bla tukile gor. Zanima me ,ce je kdo od vas se sov tetovirat na vrat ? Ali pac ce mate s tem izkusnje se razpisite ? Najbolj me pa zanima kako je na vratu ? Very Happy Lahko napisete vse v zvezi z tem Very Happy
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: TAToo 8.1.2013 1:17
jaz mam na vratu oz. tilniku
bil je 20 eur, trajalo je eno uro, bolelo ni
anything else ? Very Happy
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: TAToo 8.1.2013 11:58
js ga mam na tilniku pa na gležnju... pa morm rečt da me je na gležnju bol bolelo no... na vratu ni blo tko hudo...pač mal čutiš ampak sploh ni hudo Smile je pa to odvisno od vsakega posebej...ker tko k sem se menla z ostalimi so eni rekl da jih je ful bolelo, druge pa ni nič... pa na istem mestu. ampak ni pa to taka bolečina da ne bi mogla prežiivet Smile sej veš...če si ga želiš se tiste 2 urce, urco (odvisno kak velikega hočeš) že postrpi Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.