glavna v družbi

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
glavna v družbi 26.2.2013 16:44
hajjjjjjjjj,

zanima me ka mi predlagate da postanem v svoji družbi glavna pa tut nasploh kjerkoli bom, kr mam dost tega da me usak ko ma 5min cajta zaibava kej al pa kej, se se pač nepustim ane pa se znam dobr za sebe postavit sam bi rada pač še več postala da si nebi več to dovolil pa da bi znala folk zabijat nazaj ko je to treba, kr zej sm ful prijazna pa dost samozavestna sam hočem še bol no! hvala za nasvete
Supernatural_iloveyou • Od: 3.3.2011 • Prispevkov: 80
Re: glavna v družbi 26.2.2013 21:15
ok...pa ti nisi resna..mislm kaj je zdej z današnim folkom narobe?? usi po vsrt ste ****...sory za tak izraz ampak mislm hočš bit glavna u družbi a nwm če se sploh znaš zase postavt?? vrjetn da ne..to zlo harš zveni sam ne morš kr tkole. bot taka kt si, če te kdo **** mu pa ta svoje povej..a je tak problem povedat svoj mnenje, brez da bi si žele da ste glavni u družbi?
LonelyGirl • Od: 24.3.2010 • Prispevkov: 81
Re: glavna v družbi 27.2.2013 20:52
Ok sory samo vi res niste več normalni..
Samo ok jas te zastopim ker sem mela enake probleme...lej popularni so samo tisti ko so vedno glasni, moreš se z popularnimi ljudmi začet družit,ven hodit pa predvsem vse za svojo zunanjost nardit..pač kul moreš zgledat pa ne se **** obnašat ker to je največja napaka ko te nekdo zaibava pol pa iz sebe še 2x večje budalo nadiš ko kaj nazaj rečeeš...bod včasih tih ša jih ignoriraj..poiši si frende od drugood...pač iz kakih sosednjih krajev,šol,...
Re: glavna v družbi 3.3.2013 1:47
utroc, utroc (:
nebom rekla da je butast kar si napisala kr sm sama bla tam oz. še vedn sm, predpostavljam da si osnovna? js sm sredna, in še zmer se ni nič spremenil.men osebno paše bit mal ''v ozadju'', usi bi radi bli popularni pa noben neve zakaj...povej mi, ka bi blo tak fajn u tem da bi bla ''glavna''?
velik folka ne mara popularnih, velik se govori za njihovimi hrbti, če da punca (popularna) sliko na fejs u kopalkah pa ma 100+ lajkou, pol je avtomatsko ku*ba al kko?
nč ni dobrga u tem da si u sredini usega.
sam nekaterim pač paše bit, pa jim je useen ka folk govori o njih pač hočejo bit poznani po celem internetu, sej maš na usaki šoli ''fejmiče'' pa ves ta šit.
ne zgledaš mi glih tak ko punca ko bi hotla met hater-je, pa bi ji blo useen ka se govori o njej, nerabiš zabijat nobenga pa lah sam greš stran pa se ne spuščaš na njihov nivo, oni bojo izpadli glupi kr se nočeš z njimi ukvarjat, tep pa nebojo šli živci.vrjem mi, po sredni, ko bo usak meu svojo službo, familijo, pač par let naprej, se nebo noben več spounu kdo je popularn pa kdo je kirga zabiu.ti se samo pridno uči pa se ne ukvarjat z debili ko te bojo potegnal na svoj nivo pa te premagal z izkušnjami (;

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.